Albert van Cuijckstraat 6 Asten

Specificaties:

Verkocht: € 400.000 k.k.


  • Woonoppervlakte: 140 m2
  • Perceeloppervlakte: 239 m2
  • Inhoud: 475 m3
  • Bouwjaar: 1964

‹ Terug naar het volledige aanbod

Omschrijving:

Tweekapper met tuinberging en mooie tuin.
Deze twee-onder-een-kapwoning is helemaal gemoderniseerd maar heeft wel nog mooie originele details. De woning ligt in een rustige woonstraat op loopafstand van het centrum.

Bijzonderheden
– Gebouwd in 1964 en vergroot omstreeks 2002.
– Dak- en muurisolatie en dubbele beglazing (deels HR++).
– Jaarverbruik energie is bijzonder laag: In 2021 / 2022: 842 m3 gas en 3.034 kwh aan elektriciteit (gezin met 2 jonge kinderen).
– Mooie combinatie tussen modern en authentiek. Zo zijn in de hal en op de overloop de Solnhofener wandtegels bewaard gebleven.
– Fijne lichtinval door grote ramen.
– Goede ruimteverdeling en ruime kamers.
– Mooi aangelegde tuin op het zuidwesten met praktische tuinberging.
– Grote overkapping (uit 2020) grenzend aan woonkamer en keuken.
– Fijne ligging in woonstraat met vrijstaande en half vrijstaande woningen.

Voorzijde
Brede woonstraat met aan beide zijde een trottoir. Een laag stenen muurtje scheidt de voortuin van het openbaar gebied. In de voortuin staat een haagje en er zijn vaste planten aanwezig. Een stenen trapje leidt naar de stijlvolle voordeur.

INDELING
Begane grond
Hal met laminaatvloer en originele Solnhofener wandtegels uit 1964. In de hal bevindt zich de meterkast en de trapopgang naar de 1e verdieping.
Vanuit de hal heeft u toegang tot keuken en toilet.
In de deur naar de keuken is glas-in-lood verwerkt.
De deur naar het toilet ligt 1 traptrede hoger dan de vloer in de hal.

Toilet
Deels betegeld met een witte wandtegel waarin een donkere accentlijst aanwezig is. Het sanitair is wit van kleur en bestaat uit een zwevend toilet en een fontein. Er is een raampje aanwezig voor natuurlijke ventilatie.

Keuken
Ruime keuken met mooie lichtinval door grote ramen. De keuken is circa 2.68 x 6.58 meter groot. Er ligt een laminaatvloer, de wanden zijn uitgevoerd in spachtelputz. De keukeninrichting is in een lengteopstelling geplaatst en heeft een natuursteen aanrechtblad. Er zijn een oven, een vaatwasser, een koelkast en een 4-pits gaskookplaat met afzuigkap aanwezig. Een boiler zorgt voor direct warm water.
Een grote eettafel laat zich eenvoudig plaatsen in het uitgebouwde gedeelte van de keuken. Door de plafondhoge ramen heeft u onbeperkt zicht naar buiten.

Woonkamer
De woonkamer staat in open verbinding met de keuken en is circa 3.78 x 7.82 meter groot. De laminaatvloer is hier doorgelegd. Wanden zijn voorzien van spachtelputz. Er is een sfeervolle gashaard aanwezig die in een moderne schouw is geplaatst.

Via openslaande deuren in de achtergevel heeft u rechtstreeks toegang tot het overdekte terras en de tuin. Er is een groot raam in de voorgevel en een extra raam in de zijgevel waardoor de lichtinval optimaal is.

Bijkeuken
De praktische bijkeuken is voorzien van een tegelvloer en gestuukte wanden. De aansluitingen voor wasmachine en droger zijn onder een werkblad geplaatst en er is bergruimte in kasten en lades. De cv-ketel bevindt zich in een vaste kast.

1e verdieping
De trap en de overloop zijn met tapijt bekleed.
De Solhofener wandbetegeling is langs de trap doorgezet en ook op de overloop aanwezig. De deuren geven toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en de trapopgang naar de 2e verdieping.

Slaapkamer 1
Deze kamer is circa 3.78 x 3.20 meter groot. Er ligt een laminaatvloer. De wanden zijn voorzien van spachtelputz. Er is voldoende ruimte voor een 2-persoonsbed met garderobekast. Via een groot raam heeft u zicht in de achtertuin.

Slaapkamer 2 en 3
De overige twee slaapkamers zijn respectievelijk 2.62 x 3.20 en 2.65 x 3.15 meter groot. De laminaatvloer is doorgelegd, wanden zijn voorzien van spachtelputz. Beide kamers hebben een ingebouwde vaste kast.

Badkamer
Ruime badkamer met zwevend toilet, ligbad, douche en twee vaste wastafels. Boven de vaste wastafels is een grote spiegel aanwezig en er zijn twee kasten hangend geplaatst. De lichte wandtegels zijn plafondhoog aangebracht en er ligt een donkere tegelvloer. De douche heeft een glazendouche wand en het ligbad is extra ruim. Er zijn twee ramen.

Trapopgang
Via een vaste trap bereikt u de 2e verdieping. Onder de trap bevindt zich een op maat gemaakte vaste kast.

2e verdieping
De tweede verdieping is in twee ruimtes verdeeld, beide met een dakraam. Op de vloer ligt laminaat, muren zijn bezet. Het dak werd extra geïsoleerd en u kijkt er tegen de keurige isolatieplaten. Er is een radiator aanwezig en hier hangt de geiser. Door de goede bereikbaarheid is deze ruimte uitstekend geschikt als hobbyruimte of als thuiswerkplek.

Achtertuin
Onderhoudsvriendelijke achtertuin met grote terrasoverkapping aan de woning.
Deze terrasoverkapping heeft een grote lichtstraat en er hangt een terrasverwarmer.
De verharding onder deze overkapping is doorgezet tot aan de erfgrens zodat ook de tuinberging naast de woning eenvoudig te bereiken is.
Het overige gedeelte van de tuin is voorzien van een grasmat waarin enkele bomen staan.
In de houten erfafscheiding is een poort geplaatst. Van hieruit heeft u toegang tot enkele parkeerplaatsen die zich op het Jan Vriendshof bevinden.

AANVULLENDE INFORMATIE
Het platte dak werd enkele jaren geleden voorzien van een nieuwe daklaag.
Het huis werd in diezelfde periode wit gekeimd en de gevelbeplating aan de achterzijde is toen vernieuwd door onderhoudsvriendelijke Heracliet platen waarachter isolatie aanwezig is.

LOCATIE
Deze woning is gelegen in een brede woonstraat en in een groene woonomgeving. Op korte afstand van de woning ligt het Moussault park. Vanuit de woning wandelt u binnen enkele minuten naar het centrum van Asten.

Locatie: