Bernard de Merodestraat 18 Asten

Specificaties:

Verkocht: € 249.000 k.k.


  • Woonoppervlakte: 130 m2
  • Perceeloppervlakte: 235 m2
  • Inhoud: 420 m3
  • Bouwjaar: 1968

‹ Terug naar het volledige aanbod

Omschrijving:

Deze woning ligt heerlijk rustig en toch op loopafstand van het centrum. De woonstraat is mooi groen: er staan hoge bomen er is een brede groenstrook.
De woning is ruim en heeft grote ramen waardoor de lichtinval prachtig is. De woonkamer is sfeervol en de mooie keukeninrichting werd in 2018 nog vernieuwd. De woning is vergroot met een tuinkamer waar een ruime eettafel eenvoudig geplaatst kan worden. Er zijn maar liefst 5 slaapkamers.
Het dak van deze woning werd in 2016 compleet vernieuwd en is voorzien van isolatie. De tuin is op het westen gelegen; u heeft de avondzon op de achtergevel. Achterin de tuin ligt een berging en een carport/garage die via een binnenterrein bereik kan worden. Dit binnenterrein is een hele fijne speelplek voor jonge kinderen.

INDELING
Begane grond
De voordeur geeft toegang tot de ruime hal met een houten vloer en gestuukte wanden. In de hal bevindt zich de meterkast en het toilet. Er is voldoende ruimte voor een garderobe.

Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer.

Toilet
De toiletruimte is volledig betegeld en er is een hangtoilet aanwezig. De wandtegels zijn grotendeels licht van kleur. De achterwand van het toilet is betegeld met grijze tegels. De tegelvloer heeft dezelfde grijze tint.
Er is een raam waardoor u de ruimte op natuurlijke wijze kunt ventileren.

Woonkamer
Deze lichte woonkamer heeft een groot raam aan de voorzijde van waaruit u uitkijkt over de mooie woonstraat. De wanden zijn deels voorzien van een sierstucwerk en deels uitgevoerd in schoonmetselwerk. Er is een geoliede eiken houtenvloer aanwezig met een mooie lichte uitstraling. In de woonkamer bevindt zich de beukenhouten trap met open trap treden.

Keuken
De keukeninrichting werd in 2018 vernieuwd en bevinden zich tussen de woonkamer en tuinkamer.
De inrichting is uitgevoerd in kunststof, het aanrechtblad is van graniet.
Er is een leuk doorkijkje naar de tuinkamer.

In de wand met de tuinkamer bevindt zich de spoelbak en de vaatwasser.
Het kookgedeelte bevindt zich in het tegenoverliggende gedeelte. Hier bevindt zich een 4-pits inductiekookplaat waarboven een afzuigkap aanwezig is. Er zijn grote lades en diverse kasten.

Tuinkamer
De woning is vergroot met een tuinkamer die via openslaande houten deuren te bereiken is. Hier is voldoende ruimte om een gezellig grote eettafel te kunnen plaatsen. In deze tuinkamer bevindt zich een kastenwand waarin een koelkast en magnetron aanwezig zijn. Er is een apothekerskast en er zijn kasten voor voorraad en servies.

Deze tuinkamer is voorzien van een tegelvloer waaronder vloerverwarming aanwezig is. In het dak zijn twee lichtkoepels aanwezig.
De achtergevel bestaat vrijwel volledig uit glas; de lichtinval is uitstekend en heeft u een prachtig zicht in de achtertuin. Deze tuin is via openslaande tuindeuren rechtstreeks te bereiken.

1e verdieping
Via de beukenhouten trap met open traptreden bereikt u de deur die toegang geeft tot de overloop. Deze overloop is voorzien van een grijze laminaatvloer. De wanden zijn deels voorzien van spachtelputz, een wand is bekleed met hout. Er is een ingebouwde vaste kast aanwezig. Vanuit de overloop heeft u toegang tot drie slaapkamers en een badkamer.

Badkamer
Deze ruime badkamer werd in 2010 volledig vernieuwd en is luxe uitgevoerd.
Er zijn een zwevend toilet, een ligbad en een vaste wastafel aanwezig.
De wastafel is in een luxe badmeubel geplaatst waarboven een spiegel aanwezig is.
Het ligbad is halfrond uitgevoerd en u heeft de mogelijkheid om te douchen in bad.
Een designradiator en een voorraadkast completeren het geheel.

De wanden zijn plafondhoog betegeld met deels witte en deels bruine wandtegels. Ook de vloertegels zijn uitgevoerd in een warme bruine tint. Het aluminium plafond is voorzien van ingebouwde spotjes.

Deze badkamer kan zowel mechanisch als op natuurlijke wijze geventileerd worden.

Slaapkamer 1
Deze slaapkamer heeft een afmeting van circa 2.95 meter x 3.85 meter en bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Er is een groot raam aanwezig. De wanden zijn voorzien van behang en deels gestuukt. Op de vloer ligt laminaat. Deze kamer heeft een ingebouwde vaste kast en is voldoende groot om een 2-persoonsbed te kunnen plaatsen.

Slaapkamer 2
Dit is de grootste slaapkamer (afmeting: circa 2.95 x 4.05 meter). Er zijn twee ingebouwde kasten aanwezig. Het grote raam biedt zicht op de achtertuin. Ook hier ligt een onderhoudsvriendelijke laminaatvloer. De wanden zijn voorzien van spachtelputz en in een kleur geschilderd.

Slaapkamer 3
Deze slaapkamer is ook aan de tuinzijde gelegen en heeft een afmeting van circa 2.20 x 3.15 meter. De wanden zijn deels voorzien van behang en deels gestuukt. Er is een laminaatvloer aanwezig.

2e verdieping
De trapopgang naar de 2e verdieping bevindt zich achter een deur. Deze trap is bekleed met vloerzeil en geeft toegang tot de overloop op de 2e verdieping.
Hier vindt u de aansluitingen voor wasmachine en droger. Vanuit de overloop heeft u toegang tot twee slaapkamers.

Slaapkamer 1
Deze slaapkamer is circa 3.10 x 3.25 meter groot en heeft een groot dakraam. De wanden zijn deels voorzien van stuukwerk. Op de vloer ligt laminaat. Er is een radiator aanwezig en er is een grote vaste kast onder het schuine gedeelte van het dak.

Slaapkamer 2
Slaapkamer 2 heeft een grote dakkapel en is heerlijk licht. Deze slaapkamer is circa 2.15 x 3.35 meter groot.
Het vloerzeil wat zich ook op de overloop bevindt is hier doorgelegd. Het plafond en de wanden zijn afgetimmerd met hout wat met een melklak geschilderd is. In een afgescheiden ruimte bevindt zich de cv-ketel (Bosch HR bouwjaar 2006).

TUIN
De tuin is verhard met grote grijze terrastegels. Er is een walnotenboom aanwezig. Het terras grenzend aan de woning is circa 5.5 x 5.5 meter groot en ligt 2 traptreden hoger dan het tweede, grotendeels overdekte terras wat tegen de carport/garage met berging gelegen is. Dit overdekte terras is voorzien van licht doorlatende platen.

Garage/carport
De garage annex carport is halfsteens uitgevoerd en heeft een houten wand aan de zijde van de tuin. Op de vloer liggen betontegels en er is een stalen kantelpoort.
De deur van de berging bevindt zich in/onder de garage/carport.

Berging
Deze berging is ook halfsteens is uitgevoerd. Hier is een betonvloer aanwezig.

U bereikt de garage / carport en berging via een verhard binnenterrein waaraan ook de garages en bergingen van de aangrenzende woningen liggen. Omdat dit binnenterrein erg rustig is, is dit een ideaal speelplekje voor kleine kinderen die hier ook geregeld gebruik van maken.

AANVULLENDE INFORMATIE
– Deze woning werd gebouwd in 1968 en nadien vergroot met een aanbouw. Deze tuinkamer werd in 2003 intensief verbouwd.
– In 2016 werd het complete dak, inclusief goten en regenpijp, vernieuwd. Toen werd het dak ook van bovenuit geïsoleerd.
– Het platte dak van de serre werd omstreeks 2012 voorzien van een nieuwe daklaag.
– Gelijktijdig met de badkamer (in 2010) werd ook de toiletruimte gemoderniseerd.
– De woning (exclusief de tuinkamer) is voorzien van een kruipruimte.

WAT DEZE WONING SPECIAAL MAAKT
De prachtige woonstraat, de (korte) afstand van het centrum, de ruimte in de woning en de aanwezigheid van een carport/garage maken deze woning bijzonder.

LOCATIE
Deze woning is gelegen in een prachtig groene woonomgeving. De voortuinen zijn ruim en voor de woning ligt een brede groenstrook. Op korte afstand van de woning ligt de St. Bonifatius basisschool en het Moussault park. Vanuit de woning wandelt u binnen enkele minuten naar het centrum van Asten.

Locatie: