Beukenlaan 4 G Sterksel

Specificaties:

Verkocht: € 200.000 k.k.


  • Woonoppervlakte: 63 m2
  • Inhoud: 310 m3
  • Bouwjaar: 2009

‹ Terug naar het volledige aanbod

Omschrijving:

Ruim 2-kamerappartement met privé buitenruimte aan zowel de voor als achterzijde. Dit appartement is gelegen boven de basisschool in een kleinschalig appartementencomplex in het centrum van Sterksel. Het complex is voorzien van een lift en daarmee niet alleen geschikt voor starters maar ook voor senioren.
Dit appartement is erg mooi afgewerkt. Er is een ruime woonkamer met open keuken en een fijne ruime slaapkamer met aangrenzende badkamer. Op de verdieping is een grote bergzolder aanwezig.
De berging bevindt zich op de begane grond.

Begane grond
De centrale entree bevindt zich aan Beukenlaan. Gasten kunnen zich hier melden via een videofoonsysteem. Vanuit het appartement kunt u de gasten zien, met ze praten en de deur voor ze openen.
In de centrale entree ligt tapijt, de wanden zijn uitgevoerd in schoonmetselwerk en er is een systeemplafond. U vindt er de brievenbussen, de lift en de trapopgang.

1e verdieping
Via de centrale hal op de 1e verdieping bereikt u de galerij aan de achterzijde van het complex. Van hieruit heeft u zicht op de speelplaats van de basisschool die zich op de begane grond bevindt. Ieder appartement heeft aan deze zijde een eigen buitenruimte die voldoende groot is om een tafeltje en twee stoelen te kunnen plaatsen. Via de galerij bereikt u de voordeur van het appartement.

Hal
De voordeur geeft toegang tot een mooie hal met tegelvloer en gestuukte wanden. Vanuit de hal heeft u toegang tot de technische ruimte, het toilet en de woonkamer. Er ligt een tegelvloer.

Technische ruimte
In de technische ruimte vindt u de aansluitingen voor wasmachine en droger en hier bevindt zich de electragroepenkast en de aansluiting voor glasvezel.

Toilet
De toiletruimte is plafondhoog betegeld met lichte wandtegels waarin een sierlijst is verwerkt. Er zijn een wandcloset en een fonteintje aanwezig. Deze toiletruimte wordt mechanisch geventileerd.

Woonkamer met openkeuken
De L-vormige woonkamer met openkeuken is circa 38 m2 groot. Er zijn plafondhoge ramen aanwezig in zowel de voor- als achtergevel waardoor de lichtinval uitstekend is. Er is voldoende ruimte om een zithoek en een eethoek te kunnen inrichten. De tegelvloer die u in de hal aantrof is ook hier aanwezig. De wanden zijn vlak afgewerkt en in een lichte tint geschilderd.

De open keuken is voorzien van een lichte kunststof keukeninrichting met een landelijke uitstraling. De keukenapparatuur bestaat uit een vrieskast, koelkast, oven, 4-pits keramische kookplaat en een afzuigkap. Er is een grote schuifpui aanwezig die toegang geeft tot de privébuitenruimte aan de achterzijde van het complex. Via de grote ramen kijkt u uit over de tuinen van de buurpercelen met hoge bomen en veel groen.

Slaapkamer
Vanuit de woonkamer bereikt u de slaapkamer. Deze ruime slaapkamer heeft een afmeting van circa 4.65 x 2.80 meter. Er ligt vloerbedekking en de wanden en het plafond zijn voorzien van spuitwerk. Vanuit de slaapkamer heeft u toegang tot een balkon. Dit balkon bevindt zich aan de zijde van de rustige Schillemanstraat.

Badkamer
De badkamer is luxe uitgevoerd. U vindt er een ligbad met douchemogelijkheid en een badmeubel waarin een extra brede wastafel aanwezig is. Boven deze wastafel bevindt zich een spiegel. Het badmeubel bestaat uit twee grote lades en een hoge kast.
Deze ruimte kan mechanisch geventileerd worden.

2e verdieping
Via de vlizotrap bereikt u vanuit de hal de bijzonder grote zolderruimte.
Hier bevinden zich de cv-ketel (Remeha Avant HR 2009) en de WTW-unit. Op de vloer ligt tapijt en u kijkt er tegen het dakbeschot.

Berging
De berging die bij dit appartement hoort is circa 2 x 3 meter groot en bevindt zich in een vrijstaand bijgebouw. Er is een stopcontact aanwezig.

AANVULLENDE INFORMATIE
– Het complex waarin dit appartement ligt is gebouwd in 2009.
– Het pand is volledig geïsoleerd waardoor het gasverbruik laag is.
– De servicekosten bedragen momenteel € 132,92 per maand.

WAT DIT APPARTEMENT SPECIAAL MAAKT
Dit is een bijzonder mooi afgewerkt appartement met een buitenruimte aan zowel de voor- als achterzijde. Het appartementencomplex waarin dit appartement ligt is vrij nieuw en kleinschalig. Er zijn slechts 6 woonappartementen aanwezig.

LOCATIE
Dit appartementencomplex is gelegen in het centrum van Sterksel. Op de begane grond bevindt zich basisschool “De Talententoren”.
In de directe omgeving van het complex staan voornamelijk woningen.

Sterksel is een kerkdorp van de gemeente Heeze-Leende en heeft circa 1.800 inwoners. Er zijn een buurtsuper, een café, een cafetaria en enkele restaurants aanwezig. In Sterksel zijn diverse verenigingen actief.
Sterksel is een knooppunt van diverse fietsroutes en u kunt er prachtig wandelen in Natuurgebied De Pan.

Locatie: