Bongerd 30 Someren

Specificaties:

Verkocht: € 259.000 k.k.


  • Woonoppervlakte: 155 m2
  • Perceeloppervlakte: 228 m2
  • Inhoud: 550 m3
  • Bouwjaar: 1977

‹ Terug naar het volledige aanbod

Omschrijving:

Bijzonder praktisch ingedeelde en ruime twee-onder-een-kapwoning met goed omsloten tuin met overdekt terras. Deze woning heeft een mooie woonkamer met open keuken, een speelkamer, een garage en een bijkeuken. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer aanwezig en op de tweede verdieping bevindt zich de vierde slaapkamer. De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en ligt op het westen. U heeft de avondzon op de achtergevel.
De woning ligt aan de rand van Someren. Tegenover de woning bevindt zich een mooi plein en de woonstraat is rustig en kindvriendelijk.

INDELING
Begane grond
De voordeur geeft toegang tot een ruime hal met een moderne grijze/bruine tegelvloer en schoonmetselwerk wanden die in een lichte tint geschilderd zijn.
In de hal bevindt zich de meterkast, de trapopgang naar de eerste verdieping en een uitgediepte kelderkast met schappen.
Vanuit de hal heeft u toegang tot het toilet en tot de woonkamer met halfopen keuken.

Toilet
De toiletruimte werd in 2018 smaakvol gemoderniseerd. Het aanwezige sanitair bestaat uit een zwevend toilet en een fonteintje. De wanden zijn plafondhoog betegeld met lichte wandtegels. Voor de achterwand van het zwevend toilet zijn grijs/bruine tegels gebruikt die ook op de vloer aanwezig zijn. Er is een raam aanwezig waardoor deze toiletruimte op een natuurlijke wijze te ventileren is.

Halfopen keuken
Via een paneeldeur met glas bereikt u de prachtige keuken die in januari 2018 nieuw werd geplaatst.
De keukeninrichting is uitgevoerd in wit en voorzien van een modern granieten aanrechtblad. De keukeninrichting is een lengteopstelling geplaatst. U vindt er een koelkast, een magnetron/oven, een vaatwasser en een 4-pits inductiekookplaat met rvs afzuigkap.
De achterwand is deels voor zien van graniet en deels gestuukt.

Woonkamer
De woonkamer is heerlijk licht. Er zijn ramen aanwezig in de zijgevel en in de voor- en achtergevel. De tegelvloer die u aantrof in de hal is doorgelegd in woonkamer en keuken. De wanden zijn voorzien van spachtelputz.
De ruimte die grenst aan de halfopen keuken leent zich uitstekend voor het plaatsen van een gezellige eettafel. Aan de straatzijde is voldoende ruimte voor een royale zithoek. Via de hier aanwezige grote ramen heeft u een mooi zicht op het plein met daarachter de vrijstaande woningen.

Speelkamer /tuinkamer
In 2009 werd de woning vergroot met een prachtige speelkamer/tuinkamer met mooie tuindeuren en een grote lichtstraat. De lichtinval is uitstekend.
Onder de aanwezige tegelvloer is vloerverwarming aanwezig en de wanden zijn voorzien van spachtelputz. Deze kamer heeft een afmeting van circa 3.70 x 5.75 meter. Via een paneeldeur heeft u van hieruit toegang tot de garage/berging.

Garage/berging
Zelfs de garage/berging is bijzonder netjes afgewerkt. Ook hier ligt een tegelvloer met vloerverwarming en er is een kast met schuifwanden aanwezig. De schoonmetselwerkwanden zijn geschilderd en het plafond is voorzien van keurige geschilderde gipsplaten. Via openstaande houtendeuren bereikt u de inrit aan de straatzijde.
Vanuit deze garage/berging heeft u toegang tot een bijkeuken/wasruimte

Bijkeuken/wasruimte
Altijd prettig als er de ruimte voor is: een aparte wasruimte.
De aansluitingen voor wasmachine en droger zijn onder een werkblad geplaatst en er zijn twee bovenkastjes en een hoge kast aanwezig. De vloer is betegeld en er is een raam met zicht op de tuin. De tuin kunt u van hieruit ook rechtstreeks bereiken via een deur. Een tweede deur geeft toegang tot een berging.

Berging
De berging is uitgevoerd in schoonmetselwerk en heeft twee ramen aan de tuinzijde.
De vloer is uitgevoerd in beton en geschilderd.

1e verdieping
Via de beklede trap in de hal bereikt u de overloop op de eerste verdieping.
De overloop heeft een laminaatvloer en geschilderde wanden en er is een ingebouwde vaste kast aanwezig. Vanuit de overloop heeft u toegang tot drie slaapkamers en een badkamer.

Slaapkamer 1
Deze slaapkamer is gelegen aan de straatzijde van de woning en heeft een afmeting van circa 3.35 x 3.74 meter. Er is een ingebouwde vaste kast en er zijn aansluitingen voor een vaste wastafel.
Het is een heerlijk ruime en lichte kamer met laminaatvloer en wanden met spachtelputz.

Slaapkamer 2
Slaapkamer 2 is gelegen aan de tuinzijde van de woning. Deze kamer is circa 3.63 x 3.74 meter groot. De kamer beschikt over een ingebouwde vaste kast maar er is voldoende ruimte om een extra linnenkast te kunnen plaatsen.
Op de vloer ligt laminaat, de wanden zijn uitgevoerd in spachtelputz, het plafond is voorzien van keurige MDF-plafondpanelen.

Slaapkamer 3
Deze slaapkamer ligt aan de tuinzijde en is circa 2.22 x 3.63 meter groot.
Ook deze kamer heeft een ingebouwde vaste kast. Op de vloer ligt laminaat, wanden zijn voorzien van spachtelputz en het plafond is betimmerd met MFD-panelen.

Badkamer
Deze goed onderhouden badkamer is tot plafondhoogte betegeld en voorzien van een groot raam. Er zijn een zwevend toilet, een ligbad met douchemogelijkheid en een vaste wastafel met planchet en spiegel.
De ruimte is te verwarmen middels een designradiator en op mechanische en op natuurlijke wijze te ventileren.

2e verdieping
Via een vaste trap bereikt u de overloop op de eerste verdieping. Van hieruit heeft u toegang tot de vierde slaapkamer.
De overloop is voorzien van een marmoleumvloer en spachtelputz wanden. Er is bergruimte gerealiseerd onder de schuine delen van het dak en de cv-ketel is in een vaste kast geplaatst.

Slaapkamer
Deze mooie slaapkamer heeft spachtelputz wanden, een MDF-plafond met ingebouwde spots en Marmoleum op de vloer.
Er is een grote dakkapel aan de tuinzijde met een rolluik. Onder de schuine delen van het dak zijn bergkasten met schuifwanden gerealiseerd en er is een radiator aanwezig.
Dit is een lichte en bijzonder ruime extra slaap- of hobbykamer.

TUIN
De tuin bij deze woning is goed afgescheiden en bijzonder onderhoudsvriendelijk aangelegd. Direct grenzend aan de woning bevindt zich een verhard terras met aansluitend een grasmat met plantenborder langs de gemetselde tuinafscheiding. Via een beklinkerd pad bereikt u een gezellig overdekte terras. Dit terras is voorzien van stalen pannen en een lichtstraat. Hier zit u heerlijk beschut.

De tuin is op het westen gelegen: een fijne tuinligging voor als u overdag werkt en ’s-avonds nog van de zon wil genieten.

AANVULLENDE INFORMATIE
– Deze woning werd gebouwd in 1977. Tijdens de bouw werden dak- en muren geïsoleerd.
– In 2009 werd de woning vergroot met een volledig geïsoleerde aanbouw aan de achterzijde.
– In 2018 werd de keuken, het toilet en de tegelvloer in hal, woonkamer en keuken vernieuwd.
– Er is dubbel glas aanwezig op de begane grond en op de eerste verdieping. De dakkapel op de tweede verdieping heeft enkele beglazing en is voorzien van een (handbediend) rolluik.
– Het platte dak van de garage, bijkeuken en berging is geïsoleerd. De hier aanwezige ramen zijn voorzien van enkel glas.
– Voor de ramen op de eerste verdieping en voor het raam in de woonkamer aan de straatzijde, zijn elektrisch bedienbare rolluiken aanwezig.
– De aanwezige cv-ketel is van het merk Nefit en werd in 2016 nieuw geplaatst.

WAT DEZE WONING SPECIAAL MAAKT
Dit is een bijzonder efficiënt ingedeelde ruime woning die erg mooi ligt. Vanuit de woning kijkt u uit over een pleintje met aan de overzijde mooie vrijstaande woningen.

De woning heeft eigenlijk alle ruimtes die je maar mag wensen: buiten de gebruikelijke woonkamer, keuken, badkamer en drie slaapkamers heeft deze woning nog een speelkamer, een 4e slaapkamer, een garage, een aparte wasruimte en een overdekt terras…het is gewoon een hele complete woning

LOCATIE
Deze woning is gelegen is een kindvriendelijke woonstraat aan de rand van Someren-Eind. In Someren-Eind vindt u een basisschool, een leuk dierenparkje en een prachtige speeltuin. Ook een kleine supermarkt, een slager en de voetbalvelden bevinden zich op loopafstand

Locatie: