Bosselerstraat 22 Someren

Specificaties:

Verkocht: € 229.000 k.k.


  • Woonoppervlakte: 92 m2
  • Perceeloppervlakte: 184 m2
  • Inhoud: 355 m3
  • Bouwjaar: 1965

‹ Terug naar het volledige aanbod

Omschrijving:

Deze vriendelijke woning is gelegen in een brede en rustige woonstraat op loopafstand van het centrum. De woning is in 2017 intensief gerenoveerd en heeft een frisse en moderne uitstraling. De woonkamer met open keuken is circa 30 m2 groot en er is een mooie tuinkamer aanwezig. Op de 1e verdieping bevindt zich de badkamer en er zijn 3 slaapkamers. De tuin is prachtig aangelegd, maar toch onderhoudsvriendelijk: er ligt kunstgras en er zijn mooie bloemenborders aanwezig. Vooral het terras achter in de tuin is een echte blikvanger. De woonomgeving is rustig en kindvriendelijk. Er zijn voldoende parkeerplaatsen en er is een plantsoen met speeltoestellen.

INDELING
Begane grond
De voordeur geeft toegang tot een lichte hal met gestuukte wanden en een tegelvloer. Deze tegelvloer is voorzien van vloerverwarming en werd in 2017 over de gehele begane grond van de woning gelegd, waarbij de oorspronkelijke vloer tot op het zand werd verwijderd. De prachtige tegelvloer is grijs van kleur en heeft de uitstraling van hout.
In de hal bevindt zich de trapopgang naar de 1e verdieping, een voorraadkast en de meterkast. Vanuit de hal heeft u via een paneeldeur toegang tot het toilet en tot de woonkamer met open keuken.

Toilet
Deze mooie toiletruimte is in 2017 gerenoveerd. De wanden zijn plafondhoog betegeld met grote witte wandtegels, terwijl de tegels achter het toilet, net als de vloertegels, grijs van kleur zijn. Er is een zwevend toilet aanwezig.

Meterkast
In de meterkast vindt u de gasmeter en de electrameter. Er zijn 8 electragroepen.

Voorraadkast
Onder de trapopgang bevindt zich een grote voorraadkast met schappen. Erg praktisch omdat deze kast zich naast de keuken bevindt.

Woonkamer met open keuken
De keukeninrichting is in een lengte-opstelling geplaatst en heeft een mooie landelijke uitstraling. Er is een zwart natuursteen aanrechtblad aanwezig waarin zich een grote witte spoelbak bevindt. Koken kan op de 4-pits inductie kookplaat maar er is eventueel ook een gasaansluiting aanwezig.
De overige apparatuur bestaat uit een vaatwasser en een vlakschermafzuigkap.
De achterwand is betegeld met zwarte en witte tegels.

Direct naast de keuken is voldoende ruimte om een grote eettafel te kunnen plaatsen.
Een zithoek laat zich uitstekend plaatsten aan de voorzijde van de woning. Via het hier aanwezige raam heeft u een prachtig zicht op de woonstraat.
De wanden en het plafond in de woonkamer en keuken zijn in 2017 opnieuw gestuukt. Op de vloer ligt de mooie grijze tegelvloer met vloerverwarming die ook in de hal aanwezig is.

Tuinkamer
Vanuit de keuken heeft u toegang tot de gezellige tuinkamer. De tegelvloer die u aantrof in de woonkamer/keuken is hier doorgelegd. De wanden zijn geschilderd. Via het grote raam kijkt u uit over de tuin, die van hieruit ook rechtstreeks te bereiken is. In het plafond is een lichtkoepel aanwezig. Het is een hele fijne extra kamer.

Op dit moment bevindt zich de wasmachine aansluiting op een van de slaapkamers. Het is echter ook mogelijk om de wasmachine te realiseren in deze tuinkamer.

1e verdieping
Via de met tapijt beklede trap bereikt u de overloop op de 1e verdieping. Van hieruit heeft u toegang tot drie slaapkamers en een badkamer.
De overloop heeft een laminaatvloer en geschilderde wanden.

Slaapkamer 1
Deze slaapkamer bevindt zich aan de straatzijde van de woning en is circa
2.76 x 3.57 meter groot. De laminaatvloer die u aantrof op de overloop is hier doorgelegd. De wanden zijn geschilderd. Het is een prachtig ruime en lichte kamer.

Slaapkamer 2
Deze slaapkamer heeft een afmeting van circa 2.83 x 3.85 meter. Ook hier ligt de laminaatvloer en zijn de wanden (deels op kleur) geschilderd.
Een 2-persoonsbed en een linnenkast kunnen eenvoudig geplaatst worden.

Slaapkamer 3
Deze kamer heeft dezelfde afwerking als slaapkamer 1 en 2 en is circa 2.73 x 2.90 meter groot. Hier vindt u de aansluiting voor de wasmachine. Mocht u deze kamer uitsluitend als slaapkamer willen gebruiken dan zijn er mogelijkheden om de wasmachine-aansluiting in de tuinkamer te realiseren.

Alle slaapkamers hebben grote ramen die in onderhoudsvriendelijke kunststofkozijnen zijn geplaatst. De lichtinval is uitstekend.

Badkamer
Deze badkamer is plafondhoog betegeld met grijze wandtegels en ook op de vloer liggen grijze tegels. Er zijn een douche met douchescherm en een vaste wastafel met planchet en spiegel aanwezig.

2e verdieping
Via een vlizotrap bereikt u de 2e verdieping. Hier bevindt zich de Nefit combiketel uit 2015. U loopt er over een houtenvloer en u kijkt er tegen het houten dakbeschot.

TUIN
Deze tuin is bijzonder mooi aangelegd en daardoor erg sfeervol. De erfafscheiding bestaat uit houten panelen waartegen passiebloemen groeien.
Er is een mooi beklinkerd terras aanwezig waar van de verharding als pad doorloopt naar een tweede terras achter in de tuin. Dit terras bestaat uit een mooie houten vlonder.
Naast de perceelsgrens is een houten plantenbak aanwezig waarin vaste planten en fleurige bloemen staan. Naast de andere perceelsgrens is een grindbak aanwezig.
In de tuin bevindt zich een stenen berging waarvan de buitenmuren wit geschilderd zijn. De berging is circa 2.80 x 2.85 meter groot en heeft een betonvloer.
Via een poort aan de achterzijde heeft u toegang tot het buurpad.

AANVULLENDE INFORMATIE
– Deze woning werd oorspronkelijk gebouwd 1965.
– Een vrij forse verbouwing vond plaats in 2017 waarbij met name de begane grond vrijwel volledig werd gerenoveerd: de vloer in de hoofdbouw werd tot op het zand verwijderd en opnieuw opgebouwd waarbij vloerisolatie en vloerverwarming werden aangebracht. In de tuinkamer werd over de bestaande vloer een tegelvloer aangebracht. Hier is geen vloerverwarming aanwezig.
De wanden op de begane grond werden opnieuw gestuukt en de keuken werd vervangen door een mooie (gebruikte) keuken. Op de eerste verdieping werd een laminaatvloer gelegd en de wanden geschilderd. Ook de riolering werd vernieuwd.
– De woning is deels voorzien van houtenkozijnen, deels zijn kunststofkozijnen aanwezig.
– De muren zijn voorzien van isolatie en er is dubbele beglazing aanwezig.

LOCATIE
Deze woning heeft een diepe voortuin en ligt aan een brede woonstraat. Aan de overzijde van de straat ligt een groen speelveldje voor kinderen. Er staan diverse speeltoestellen en er zijn enkele bankjes aanwezig. Het centrum van Someren bereikt u binnen enkele minuten, maar ook de snelweg is gemakkelijk te bereiken. Parkeren is geen probleem. Er zijn veel parkeermogelijkheden in de directe omgeving.
De eigenaren vertelden dat het hier heerlijk rustig wonen is. Er wonen vrij veel jonge mensen en het is een plezierige woonomgeving. De buurcontacten ervaren zij als erg fijn.

Locatie: