De Loo 6 Ommel

Specificaties:

Verkocht: € 475.000 k.k.


  • Woonoppervlakte: 170 m2
  • Perceeloppervlakte: 453 m2
  • Inhoud: 690 m3
  • Bouwjaar: 1997

‹ Terug naar het volledige aanbod

Omschrijving:

Soms komt er een woning te koop die gewoon helemaal klopt.
Dit is zo’n woning: de ruimteverdeling is goed, de lichtinval is geweldig en de afwerking is erg mooi.
In 2017 zijn hal, woonkamer en keuken gerenoveerd. Er ligt een eiken planken vloer, wanden zijn gestuukt, er zijn hoge plinten en prachtige glazen deuren met zwarte profielen. De keuken is modern en strak uitgevoerd en er is een mooie trap naar de eerste verdieping.
Buiten de hal, keuken en woonkamer zijn op de begane grond een bijkeuken en een speelkamer aanwezig. Op de eerste verdieping vindt u vier slaapkamers en een ruime en moderne badkamer. Op de tweede verdieping is een grote bergzolder aanwezig. De tuin is circa 15 meter diep en mooi aangelegd. Het is een prachtige woning.

INDELING
Begane grond
De hardhouten voordeur bevindt zich onder de carport.
Via deze deur bereikt u de mooie hal met eiken houten vloer en strak gestuukte wanden. Er zijn hoge plinten aanwezig. In deze hal bevinden zich een trapopgang met eiken traptreden en van hieruit heeft u toegang tot de woonkamer.

Woonkamer
De woonkamer is een plaatje!
Tussen de woonkamer en de hal is een prachtige glazen roldeur met zwarte profielen aanwezig. Er ligt een eiken houten plankenvloer die gecombineerd is met gestuukte wanden en hoge plinten. De wand die de woonkamer van de keuken scheidt is half rond. Hier bevindt zich de tweede glazen deur.
Voor de grote ramen aan de voorzijde van de woning en de twee ramen in de zijgevel zijn houten schutters aanwezig die net als de aanwezige spekkachel zeker bijdragen aan de fijne sfeer.

Er is voldoende ruimte voor het plaatsen van een royale zithoek.
Een ruime eethoek kan eenvoudig geplaatst worden in de ruimte die zich naast de keuken bevindt. Hier zijn plafondhoge raampartijen aanwezig en er is een schuifpui die toegang geeft tot de tuin.
De lichtinval in de woonkamer is erg mooi.

Keuken
Deze keuken bevindt zich in een aparte ruimte. De eiken houten vloer en de gestuukte wanden zijn ook hier aanwezig. Er is een vaste hoekbank die onder het raam is geplaatst. De moderne keukeninrichting is uitgevoerd in hoogglans wit en greeploos. Het aanrechtblad is uitgevoerd in donker natuursteen.
In dit aanrechtblad is een 1 ½ maats rvs spoelbak geïntegreerd en er is een
4-pits inductiekookplaat waarboven een afzuigkap hangt.
De overige apparatuur bestaat uit een koelkast, een magnetron/oven en een vaatwasser. De achterwand van de keuken heeft de uitstraling van beton. Hierboven bevindt zich stuukwerk dat in een mooie kleur geschilderd is.

Vanuit de keuken is de provisiekast bereikbaar die zich onder de trap bevindt. Vanuit de keuken heeft u via een mooie glazen roldeur toegang tot de bijkeuken.

Bijkeuken
In deze praktische bijkeuken ligt een tegelvloer. Hier vindt u de aansluitingen voor wasmachine en droger. Er is een werkblad met spoelbak en er zijn enkele bergkastjes aanwezig.
Het wasgoed op de eerste verdieping kunt u via een stortkoker in de badkamer rechtstreeks deponeren in deze bijkeuken.

Via de bijkeuken heeft u toegang tot de tuin en tot de hobbykamer annex speelkamer. In de bijkeuken bevindt zich de toiletruimte.

Toilet
De toiletruimte is plafondhoog betegeld met lichte wandtegels. Er zijn een zwevend toilet en een fonteintje aanwezig.
Deze ruimte wordt op een natuurlijke wijze geventileerd.

Hobbyruimte annex speelkamer
In 2013 is de garage verbouwd tot hobby/speelkamer. Er ligt een tegelvloer, wanden en plafond zijn gestuukt. In de voorgevel is een groot raam aanwezig en via de achterdeur heeft u rechtstreeks toegang tot de tuin.
In deze speelkamer bevindt zich de meterkast en er is een vaste kast met schuifwanden aanwezig. In deze kast bevindt zich het centrale stofzuigsysteem.

1e verdieping
Via de mooie trap met eiken traptreden bereikt u de overloop op de eerste verdieping. Deze overloop is heerlijk ruim en door het aanwezige raam ook prettig licht. Er ligt een houten vloer en de wanden zijn gestuukt. Vanuit deze overloop heeft u toegang tot vier slaapkamers, de badkamer en het toilet.

Slaapkamer 1 en 2
Deze slaapkamers zijn gelegen aan de voorzijde van de woning en respectievelijk circa 3.08 x 4.77 meter en circa 3.82 x 4.77 meter groot. De grootste slaapkamer is voorzien van een houten vloer, in de andere kamer ligt laminaat. De wanden zijn gestuukt en geschilderd en er zijn diverse grote ramen aanwezig.

Slaapkamer 3
Slaapkamer 3 bevindt zich aan de tuinzijde van de woning en heeft een afmeting van circa 4.80 x 4.75 meter. Net als slaapkamer 1 en 2 is deze kamer zo groot dat er eenvoudig een tweepersoonsbed zou kunnen staan. Onder het schuine gedeelte van het dak zijn schuifpanelen aanwezig waarachter zich extra bergruimte bevindt. Op deze kamer ligt een laminaatvloer, de wanden zijn gestuukt en er is een groot raam aanwezig.

Slaapkamer 4
Deze vierde slaapkamer bevindt zich boven de speelkamer. Het is een gezellige kamer met een dakkapel aan de tuinzijde en een groot dakraam aan de straatzijde. Onder de schuine delen van het dak zijn aan beide zijden bergruimtes afgescheiden. De wanden zijn gestuukt en u kijkt er tegen de lichtkleurige dakplaten. Op de vloer ligt laminaat en voor de dakkapel is een screen aangebracht.

Badkamer
De badkamer werd in 2009 gemoderniseerd. Hier bevindt zich een grote inloopdouche met regendouchekop en handsproeier, er is een ligbad aanwezig en er is een dubbele vaste wastafel die in een badmeubel is geplaatst.
De wanden zijn plafondhoog betegeld met lichte wandtegels. Op de vloer en tegen het ligbad zijn grijze tegels aanwezig.
Deze badkamer zowel kan mechanisch als op een natuurlijke wijze geventileerd worden. Er is een raam aanwezig in de zijgevel waardoor de lichtinval gewaarborgd is.

Toilet
Als het kan is dit bijzonder prettig: het toilet bevindt zich, los van de badkamer, in een eigen ruimte. Dit toilet heeft dezelfde uitstraling als de badkamer. Er zijn een zwevend toilet en een fonteintje aanwezig. Deze ruimte wordt mechanisch geventileerd.

2e verdieping
Via een vlizoluik met trap heeft u vanuit de overloop toegang tot de tweede verdieping. U kijkt er tegen de witte isolatieplaten van het dak en loopt er over een houten verdiepingsvloer. Er zijn twee dakramen aanwezig.
Hier bevinden zich de cv-ketel (merk Vaillant bouwjaar 2010) en de omvormer voor de zonnepanelen. Op het dak liggen 18 zonnepanelen die circa 4500 kWh per jaar produceren. De zonnepanelen zijn in 2016 na hagelschade vernieuwd, de omvormer dateert uit 2015.

TUIN
Voortuin
De voortuin is van de straat gescheiden via een beukenhaag. Deze beukenhaag is ook aanwezig langs het pad wat tot de achtertuin leidt. De voortuin is voorzien van vaste planten. Er is een brede inrit aanwezig die doorloopt tot de carport en de voordeur.

Achtertuin
De achtertuin is op het zuid-oosten georiënteerd en is circa 15 meter diep.
Direct grenzend aan de woning ligt een mooi terras van Belgisch hardgebakken stenen. Deze verharding is als pad doorgelegd in de tuin en leidt tot een houten berging en het mooi overdekte terras.
De tuinberging en het overdekte terras zijn uitgevoerd in hout. Aan de tuinberging is door middel van een overkapping een fietsenberging gerealiseerd. Er is een buitenkraan en op diverse plaatsen in de tuin is elektra aanwezig.
De tuin is voorzien van een gazon en er zijn enkele plantenborders. Deze tuin grenst aan de tuinen van de buurpercelen. De erfafscheiding bestaat uit een gaashekwerk met een hedera begroeiing.
Via een ijzeren poort heeft u toegang tot de voortuin.

AANVULLENDE INFORMATIE
Deze woning werd gebouwd in 1997 en voorzien van dak- muur- en vloerisolatie en er is dubbele beglazing aanwezig.
Het buitenschilderwerk is in 2019 nog uitgevoerd.
Alle slaapkamerramen hebben draaikiepramen waarvoor horren aanwezig zijn.

WAT DEZE WONING SPECIAAL MAAKT
Dit is een erg smaakvol afgewerkte woning met een efficiënte ruimteverdeling en een erg mooie lichtinval. Er zijn kwalitatief goede materialen gebruikt en deze materialen zijn met zorg uitgekozen. De woning ligt in een fijne woonwijk en in een rustige woonomgeving.

LOCATIE
Deze woning is gelegen aan de rand van Ommel op korte afstand van het buitengebied waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen.
De bebouwde woonomgeving wordt gevormd door hoofdzakelijk halfvrijstaande en vrijstaande woningen. De woonstraat is rustig en kindvriendelijk. Een plantsoen met speeltuintoestellen bevindt zich op korte afstand van de woning.

Locatie: