Driehoekstraat 10 Asten

Specificaties:

Verkocht: € 300.000 k.k.


  • Woonoppervlakte: 115 m2
  • Perceeloppervlakte: 184 m2
  • Inhoud: 405 m3
  • Bouwjaar: 1935

‹ Terug naar het volledige aanbod

Omschrijving:

In het centrum van Asten gelegen hoekwoning met tuin en tuinberging. U woont er rustig en toch woont u er op steenworp afstand van het centrum. De woning is uitstekend onderhouden en sfeervol afgewerkt. De tuin is onderhoudsvriendelijk en biedt veel privacy.

Bijzonderheden:
– Mooi gerenoveerde en fors uitgebouwde jaren 30-woning.
– Onverwacht ruime woning met royale kamers en grote ramen waardoor de lichtinval uitstekend is.
– Wand- en vloerafwerking uit 2012. Toen is ook de keuken vernieuwd, de meterkast vervangen en de elektrische bedrading opnieuw doorgetrokken.
– In 2018 is het dak voorzien van nieuwe pannen waaronder nieuwe isolatieplaten aangebracht is. Toen zijn ook de goten en hemelwaterafvoeren vernieuwd.
– De volledige woning is (op 1 ruit na) voorzien van dubbele beglazing.
– Openslaande deuren naar onderhoudsvriendelijke achtertuin.
– Er liggen geen woningen direct achter deze woning. U heeft veel privacy in de achtertuin.
– Ruime tuinberging achter in het perceel.

Inrit
Middels klinkers verharde inrit langs de woning die toegang geeft tot de tuinpoort en tot de houten berging.
Deze inrit mag ook gebruikt worden door de eigenaren van de twee aangrenzende percelen (Driehoekstraat 6 en 8).

INDELING
Begane grond
Voordeur geeft toegang tot een mooie lange hal met in het verlengde ervan de beklede trapopgang naar de eerste verdieping. De wanden zijn gestuukt op de vloer ligt een gemarmerde tegelvloer. Naast de voordeur bevindt zich de meterkast. Er zijn 6 groepen en twee aardlekschakelaars aanwezig.
De aanwezige deur geeft toegang tot de woonkamer.

Woonkamer
De tegelvloer is hier doorgelegd, de wanden zijn gestuukt en tegen het plafond zijn balkjes aangebracht. Deze woonkamer heeft grote ramen in voor- en zijgevel waardoor de lichtval gewaarborgd is. Het is een plezierige en lichte woonruimte waarin een grote schouw is geplaatst. Er is voldoende ruimte voor een royale zithoek. Deze woonkamer staat in open verbinding met de keuken.

Keuken
De keukenruimte bevindt zich over de volle breedte van de woning en grenst aan de achtertuin.
De keukeninrichting (uit 2012) is in een lengteopstelling geplaatst en staat tegen de muur met de buren waardoor deze vanuit de woonkamer niet zichtbaar is. Het is een mooie lichte opstelling met antraciet werkblad en een betegelde achterwand. Een oven, een 4-pitsgaskookplaat, een koelkast en een afzuigkap zijn ingebouwd. Naast deze keukeninrichting is voldoende ruimte om een grote eettafel te kunnen plaatsen.

Extra opslagruimte vindt u in de uitgediepte kelderkast die zich onder de trap bevindt en waarvan de deur uitkomt in de keuken. Een tweede deur geeft toegang tot de bijkeuken.

Ook dit is een fijne licht ruimte. In de achtergevel zijn openslaande tuindeuren aanwezig die rechtstreeks toegang geven tot de tuin en die vrijwel volledig uit glas bestaan. Er is een extra raam aanwezig in de zijgevel.

Bijkeuken
Praktische bijkeuken heeft een tegelvloer en grotendeels betegelde wanden. Hier bevinden zich de aansluitingen voor wasmachine en droger. De deuren geven toegang tot het toilet en de tuin.

Toilet
Toiletruimte met een halfhoog aangebrachte lichte wandbetegeling en een antraciet tegelvloer. Er zijn een toilet met fontein aanwezig.

1e verdieping
Via trapopgang in de hal toegang tot de stijlvolle overloop op de eerste verdieping. Hier ligt een laminaatvloer, de wanden zijn gestuukt. Er is een grote kast met schuifwanden aanwezig waarin de cv-ketel is geplaatst (Nefit HR baseline combi uit 2014). In het dak is een dakvenster aanwezig.

Via paneeldeuren heeft u toegang tot 3 slaapkamers en een badkamer.

Slaapkamer 1
Ruime slaapkamer met dakkapel en rolluik. Deze kamer ligt aan de straatzijde en is circa 3.40 x 4.55 meter groot. Er ligt een laminaatvloer, de wanden zijn gestuukt. Een tweepersoonsbed met linnenkast kunnen eenvoudig geplaatst worden.
Er is een ingebouwde vaste kast aanwezig.

Slaapkamer 2 en 3
Beiden met grote ramen waarvoor rolluiken zijn geplaatst. Ook hier is de laminaatvloer doorgelegd en zijn wanden vlak gestuukt.
Slaapkamer 2 heeft een ingebouwde vaste kast waarin een luik aanwezig is wat toegang geeft tot een kleine bergzolder.
Slaapkamer 3 is gelegen aan de tuinzijde van de woning.
Het zijn beide mooie lichte en ruime kamers (afmeting circa 3.55 x 2.45 meter en circa 3.90 x 2.45 meter).

Badkamer
Deze badkamer is ruim en netjes. U vindt er een ligbad, een toilet en een vaste wastafel. De wanden zijn vrijwel volledig betegeld en er is een bovenraam aanwezig waardoor lichtinval en ventilatie gewaarborgd zijn.
Het ligbad is voorzien van een thermostaatkraan en boven de vaste wastafel is een planchet met spiegel aanwezig. Een designradiator maakt het geheel compleet.

2e verdieping
Bergruimte die te bereiken is via een luik vanuit een vaste kast in een van de slaapkamers.

TUIN
De tuin is bijzonder onderhoudsvriendelijk.
Er liggen betontegels en een klein gedeelte is voorzien van kunstgras.
Er is vrijwel geen inkijk vanuit omliggende woningen. (De ruimte achter de tuin die u op de foto ziet, is in gebruik als hobbyruimte).
In de houten erfafscheiding bevindt zich een poort die toegang geeft tot de inrit langs de woning.

Berging
De berging bevindt zich achter de tuin en is via de inrit eenvoudig te bereiken. Deze berging is circa 2.30 x 4.25 meter groot en opgetrokken uit hout. Er ligt een betonvloer. Het pad tussen de tuin en deze berging wordt gebruikt door de buren om hun perceel te kunnen bereiken.

AANVULLENDE INFORMATIE
Deze woning is gebouwd omstreeks 1935 en vergroot omstreeks 1970.
De inrit die naast de woning ligt hoort bij deze woning.
Juridisch is vastgelegd dat de buren op nummer 8 en 6 (het perceel van nummer 6 loopt door tot achter het perceel wat hoort bij deze woning) gebruik mogen maken van deze inrit om hun eigen perceel te bereiken. Nummer 8 mag dit gebruiken als voetpad. Nummer 6 mag ook met maximaal 2 auto’s over deze inrit. Onder deze inrit liggen leidingen van onder andere Enexis. Ook dit is vastgelegd in een notariële akte.

LOCATIE
Hier woont u op steenworpafstand van de Markt met de gezellige terrassen en leuke winkels. Al u dagelijkse benodigdheden vindt u op loopafstand.
Anderzijds: als u vanuit deze woning het Klokkengieterspad volgt, loopt u binnen 5 à 10 minuten in het buitengebied.

Locatie: