Emmastraat 28 1 Asten

Specificaties:

Te koop: € 325.000 k.k.


  • Woonoppervlakte: 89 m2
  • Inhoud: 310 m3
  • Bouwjaar: 1956

‹ Terug naar het volledige aanbod

Omschrijving:

Op een steenworp afstand van het centrum van Asten ontwikkelt VIVAM het Emmahof. In de voormalige winkel van Bots Witgoed worden 4 ruime appartementen en een studio gerealiseerd. Aan de achterzijde van het pand kunt u uw auto parkeren en hier bevindt zich een gezamenlijke fietsenberging. Hier liggen ook de bergingen die bij de appartementen horen.
De appartementen beschikken over royale ramen. Aan de voorzijde kijkt u uit over de levendige straat, via de ramen aan de achterzijde heeft u zicht op de groene binnentuin, die op het zuidwesten is georiënteerd. Deze binnentuin zorgt voor een fijne lichtinval in de appartementen en verbindt de verschillende woningen met elkaar. In het ‘Emmahof’ woont u aan de Emmastraat en bent u in verbinding met de medebewoners via het “hofje” aan de achterzijde.
De ligging is ideaal: U woont er centraal in het gezellige dorpscentrum, dichtbij de winkels, de gezellige restaurants en de mooie terrassen. Kortom: houdt u van wat leven in de brouwerij en bent u tegelijk gesteld op rust en privacy dan is dit de perfecte woonplek.

Kenmerken:
– Ruime appartementen met veel licht;
– Fijne groene (gezamenlijke) buitenruimte ter grootte van circa 28 m2 gelegen op het zuidwesten;
– Gezamenlijke fietsenstalling op de begane grond;
– Centrum ligging met diverse winkels, waaronder een bakker, een slager, een drogist en twee supermarkten binnen 150 meter;
– Het marktplein met sfeervolle terrassen en gezellige restaurants ‘om de hoek’;
– Het Burgemeester Ploegmakerspark op 100 meter afstand;
– Een bushalte vrijwel tegenover het complex;
– De snelweg A67 (Eindhoven-Venlo), de N266 (Helmond-Weert) en de N279 (‘s-Hertogenbosch) op 5 autominuten.

Op de begane grond bevinden zich twee appartementen beiden circa 90 m2 groot. Ze beschikken over een ruime woonkamer en 2 royale slaapkamers. Ze zijn gelijkvloers, zonder trappen en drempels. De voordeuren bevinden zich aan de Emmastraat. Ieder appartement heeft een eigen buitenberging en er is een gezamenlijke fietsenberging en binnentuin. Ze zijn comfortabel en hebben door de grote ramen een fijne lichtinval.

Appartement 1 is circa 89 m² groot. Dit appartement beschikt over een ruime woonkamer met open keuken. Er zijn twee slaapkamers die beiden voldoende groot zijn om een tweepersoonsbed te kunnen plaatsen. De badkamer is ruim en er is een inpandige berging die vanuit de keuken rechtstreeks te bereiken is. Een tweede berging (circa 6 m2 groot) bevindt zich buiten het complex. In de gezamenlijke fietsenberging vindt u ook een laadpunt voor een scootmobiel of elektrische fiets. 

De voordeur bevindt zich in de zijgevel en geeft toegang tot de hal waar ruimte is voor uw garderobe. Hier bevindt zich ook de toiletruimte. Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer met open keuken die zo is ingedeeld dat er eenvoudig een zithoek en een royale eethoek geplaatst kunnen worden. De twee slaapkamers bevinden zich aan de binnentuin. Via de grote ramen heeft zicht op deze tuin en via de aanwezige deur heeft u er rechtstreeks toegang toe. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om een van de kamers in te richten als werk- of hobbykamer.
De  keukeninrichting, wandtegels en sanitair worden nog nader ingevuld. Casco oplevering is eveneens bespreekbaar.

Dit appartement is niet alleen geschikt voor senioren. Ook een jonger stel of een klein gezin vindt hier een fijn thuis.

De opgenomen plattegronden en tekeningen zijn gebaseerd op de ingediende vergunningsaanvraag. De uiteindelijke indelingen kunnen daarom op onderdelen afwijken. Aan deze plattegronden, tekeningen en indelingen kunnen daarom geen rechten worden ontleend.

Locatie: