Emmastraat 28 4 Asten

Specificaties:

Te koop: € 335.000 k.k.


  • Woonoppervlakte: 105 m2
  • Inhoud: 330 m3
  • Bouwjaar: 1956

‹ Terug naar het volledige aanbod

Omschrijving:

Op een steenworp afstand van het centrum van Asten ontwikkelt VIVAM het Emmahof. In de voormalige winkel van Bots Witgoed worden 4 ruime appartementen en een studio gerealiseerd. Aan de achterzijde van het pand kunt u uw auto parkeren en hier bevindt zich een gezamenlijke fietsenberging. Hier liggen ook de bergingen die bij de appartementen horen.
De appartementen beschikken over royale ramen. Aan de voorzijde kijkt u uit over de levendige straat, via de ramen aan de achterzijde heeft u zicht op de groene binnentuin, die op het zuidwesten is georiënteerd. Deze binnentuin zorgt voor een fijne lichtinval in de appartementen en verbindt de verschillende woningen met elkaar. In het ‘Emmahof’ woont u aan de Emmastraat en bent u in verbinding met de medebewoners via het “hofje” aan de achterzijde.
De ligging is ideaal: U woont er centraal in het gezellige dorpscentrum, dichtbij de winkels, de gezellige restaurants en de mooie terrassen. Kortom: houdt u van wat leven in de brouwerij en bent u tegelijk gesteld op rust en privacy dan is dit de perfecte woonplek.

Kenmerken:
– Ruime appartementen met veel licht;
– Gezamenlijk dakterras van in totaal circa 40 m2 met zicht op de groene buitenruimte op de begane grond. Dit dakterras is op het zuidwesten georiënteerd;
– Gezamenlijke fietsenstalling op de begane grond;
– Centrum ligging met diverse winkels, waaronder een bakker, een slager, een drogist en twee supermarkten binnen 150 meter;
– Het marktplein met sfeervolle terrassen en gezellige restaurants ‘om de hoek’;
– Het Burgemeester Ploegmakerspark op 100 meter afstand;
– Een bushalte vrijwel tegenover het complex;
– De snelweg A67 (Eindhoven-Venlo), de N266 (Helmond-Weert) en de N279 (‘s-Hertogenbosch) op 5 autominuten.
– Plaatsing van een lift is bespreekbaar.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie appartementen en er is een ruim en zonnig dakterras dat gezamenlijk gebruikt kan worden. De appartementen hebben grote ramen en ruime kamers. De appartementen zijn comfortabel en compleet.

Appartementen 3 en 4 hebben een tweede verdieping met ruime en goed toegankelijke zolderkamers. Ideaal voor een extra logeerkamer of een lichte werk- studieruimte.

Appartement 4 ligt op de eerste verdieping en is in totaal circa 105 m² groot (85 m² op de eerste verdieping en 19 m² op de tweede verdieping). Het betreft de voormalige woning van de vorige eigenaren. De indeling en afwerking wordt gemoderniseerd, zodat deze weer voldoet aan de huidige woonwensen.

De woonkamer is bijzonder ruim en heeft uitzicht op het dakterras en de binnentuin. De aangebouwde serre heeft grote ramen en is heerlijk licht. Het is een fijne extra zithoek, thuiswerkplek of kinderspeelhoek met ramen op het zuiden.

De keuken leent zich uitstekend om een kookeiland te plaatsen. Er is een mooie lichtstraat boven de zithoek aanwezig.

De hoofdslaapkamer bevindt zich op de eerste verdieping.
De tweede verdieping is voorzien van een grote dakkapel. Hier zijn twee extra ruimtes aanwezig.
Op de begane grond ligt de buitenberging van 6 m² en is een laadplaats voor een elektrische fiets.
De  keukeninrichting, wandtegels en sanitair worden nog nader ingevuld. Casco oplevering is eveneens bespreekbaar.
Achter de woning is een openbare parkeerplaats aanwezig waar u uw auto kunt parkeren. Het centrum van Asten bevindt zich op loopafstand.

De opgenomen plattegronden en tekeningen zijn gebaseerd op de ingediende vergunningsaanvraag. De uiteindelijke indelingen kunnen daarom op onderdelen afwijken. Aan deze plattegronden, tekeningen en indelingen kunnen daarom geen rechten worden ontleend.

Locatie: