Fellenbeemd 74 Someren

Specificaties:

Verkocht onder voorbehoud: € 329.000 k.k.


  • Woonoppervlakte: 128 m2
  • Perceeloppervlakte: 394 m2
  • Inhoud: 510 m3
  • Bouwjaar: 1978

‹ Terug naar het volledige aanbod

Omschrijving:

Dit is een rustig gelegen levensloopbestendige woning, die zowel voor een gezin als voor senioren geschikt is. Alle woonvoorzieningen bevinden zich op de begane grond, maar er zijn ook 3 slaapkamers op de eerste verdieping. De woning ligt aan een rustig woonplein aan de rand van Someren. De achterzijde grenst aan een groenstrook van de gemeente, waardoor u veel privacy ervaart. De woning is gezellig en comfortabel. Er is een mooie woonkamer met grote ramen met zicht op de tuin en er is een gezellige keuken die voldoende groot om een eettafel te kunnen plaatsten. Er is een slaapkamer met badkamer op de begane grond en via de bijkeuken heeft u rechtstreeks toegang tot de grote garage. De tuin is ideaal van maat, niet te groot, niet te klein, maar met veel privacy. Geen wonder dat een groot aantal woningen aan dit pleintje nog door hun eerste kopers worden bewoond.

INDELING
Begane grond
De voordeur geeft toegang tot een ruime hal met donkere tegelvloer. De wanden zijn uitgevoerd in MBI stenen die in een grijze kleur geschilderd zijn. Er is een kapstok aanwezig. Door de ramen in en naast de voordeur heeft de hal een natuurlijke lichtinval. Deze hal fungeert als centrale ruimte. Van hieruit heeft u toegang tot het toilet, een badkamer, een slaapkamer en de woonkamer. In de hal bevindt zich de houten trapopgang naar de 1e verdieping.

Toilet
De toiletruimte is voorzien van een zwevend toilet en een fontein. De wanden zijn plafondhoog betegeld. De verlichting en de mechanische ventilatie gaan automatisch aan wanneer u deze ruimte betreedt.

Slaapkamer
Deze slaapkamer ligt aan de noordzijde van de woning en blijft daardoor ook in de zomer prettig koel. De slaapkamer heeft een afmeting van circa 4.00 x 3.00 meter en is voorzien van vloerbedekking. Er is voldoende ruimte om een 2-persoonsbed te kunnen plaatsen en er zijn twee ingebouwde vaste kasten. Vanuit deze slaapkamer kunt u de badkamer rechtstreeks bereiken.

Badkamer
Deze badkamer is te bereiken via de hal en vanuit de slaapkamer.
De donkere tegelvloer, die u aantrof in de hal, is ook hier aanwezig. De wanden zijn tot aan het plafond betegeld met lichte wandtegels. In deze badkamer bevinden zich twee wastafels, waarboven een planchet en een grote spiegel aanwezig zijn. Er is een douche en een handdoeken radiator. Deze ruimte is zowel mechanisch als op natuurlijke wijze te ventileren.

Woonkamer
Deze bijzonder gezellige woonkamer is volledig op de tuin georiënteerd. Via de grote ramen kijkt u prachtig uit over de tuin en de grote bomen die zich achter deze tuin bevinden. De woonkamer heeft een gezellige zithoek met open haard met inzetkachel.

Een grote eettafel laat zich uitstekend plaatsen in de ruimte die zich naast de keuken bevindt. Op de vloer liggen mooie natuursteen tegels en de wanden zijn uitgevoerd in MBI stenen die in een lichte kleur geschilderd zijn.

Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de leefkeuken die zich aan de voorzijde van de woning bevindt. De natuursteen tegelvloer is ook hier aanwezig.

Keuken
De keuken inrichting is in een lengteopstelling geplaatst. Deze is uitgevoerd in kunststof. Er zijn een vaatwasser, een oven, een 4-pitsgaskookplaat en een vlakscherm afzuigkap aanwezig.

Twee ramen geven zicht op het rustige woonplein aan de voorzijde van de woning. Voor deze ramen is een sfeervolle raambekleding aanwezig (Luxaflex duo).
De keuken is voldoende groot om een eettafel te kunnen plaatsen.

Bijkeuken
De bijkeuken bereikt u via de woonkamer. Deze praktische ruimte is voorzien van een tegelvloer met schrobputje en er is een uitstortgootsteen aanwezig.
De aansluitingen voor wasmachine en droger (met buitenafvoer) zijn hier aanwezig. De apparaten kunnen op het aanwezige plateau op hoogte worden geplaatst. Boven dit plateau bevinden zich diverse hangkasten, ideaal voor was- en poetsmiddelen.
Via deze bijkeuken heeft u toegang tot de tuin en de garage.

Garage
Deze ruime en lichte garage heeft een afmeting van circa 7.00 x 2.95 meter en is voorzien van een betonvloer. Wanden zijn uitgevoerd in MBI steen en u kijkt er tegen het betonnen dek waarin een lichtkoepel is geplaatst. De garage heeft een stalen kantelpoort aan de straatzijde en is verwarmbaar door middel van een radiator.
In deze garage bevindt zich de cv-ketel (Nefit HR combiketel uit 1994) en hier vindt u de meterkast met 8 groepen en een krachtgroep (deze krachtgroep is momenteel niet in gebruik) en de gasmeter.

Kelder
De kelder is vanuit de woonkamer te bereiken en bevindt zich onder (een gedeelte van) de hal en is circa 2.15 x 2.75 meter groot. De wanden en vloer zijn betegeld. Er is een groot wijnrek aanwezig en er zijn schappen. De kelder wordt op natuurlijke wijze geventileerd.

1e verdieping
Een houten trap geeft toegang tot de overloop op de eerste verdieping. Van hieruit heeft u toegang tot drie slaapkamers en een grote bergkast. De overloop is voorzien van vloerbedekking.

Bergkast
Op de overloop is een royale bergkast aanwezig. Deze bergkast bevindt zich boven de toiletruimte die zich op de begane grond bevindt. Met wat aanpassingen zou hier desgewenst ook een toilet gerealiseerd kunnen worden.

3 Slaapkamers
De slaapkamers zijn respectievelijk circa 2.72 x 4.27 meter, 3.00 x 3.22 meter en 2.75 x 5.28 meter groot.
Op iedere slaapkamer zijn grote ramen aanwezig. Twee slaapkamers beschikken over een vaste wastafel waarachter een wandbetegeling aanwezig is. Er is een grenen houten vloer aanwezig en de wanden zijn uitgevoerd in MBI steen en in een grijze tint geschilderd. De dakplaten zijn witgeschilderd, terwijl de daksporen en gordingen donker van kleur zijn. Door de dakhelling is er nauwelijks sprake van ruimteverlies. Het zijn ruime en lichte kamers.

TUIN
De tuin is op het westen gelegen. U heeft de avondzon op de achtergevel.
De tuin is mooi afgescheiden met deels gemetselde erfafscheidingen en deels afscheiding bestaande uit een hekwerk waartegen klimop groeit.
Doordat deze tuin grenst aan een groenstrook van de gemeente is er geen sprake van inkijk vanuit de buurpercelen. U geniet niet alleen een grote privacy, maar heeft ook een prachtig uitzicht op de grote bomen die zich op de gemeente grond bevinden.

De tuin is voorzien van een grasmat met naast de perceelsgrenzen plantenborders. Direct grenzend aan de woning is een terras aangelegd waar u heerlijk beschut kunt zitten. Hier is een grote zonneluifel aanwezig die in 2018 nog werd vernieuwd.
Achter in de tuin is een cirkelvormig terras aanwezig dat verdiept is aangelegd. Dit is een fijne zonneplek in de ochtend met veel privacy.

In de tuin bevindt zich een houten tuinberging van circa 1.75 x 3.40 meter met openslaande deuren en een beklinkerde vloer. De aanwezige poort tussen deze berging en de woning zorgt ervoor dat de tuin vanuit de openbare weg afgesloten kan worden.

AANVULLENDE INFORMATIE
– Deze woning werd gebouwd in 1978.
– Dak- en muurisolatie is toegepast. De woning is deels voorzien van dubbele beglazing.
– Badkamer en toilet werden in 2011 vernieuwd.
– Onder de tegelvloer in de woonkamer, keuken en de badkamer is vloerverwarming aanwezig.
– De dakbedekking van zowel de shingles als het platte dak is in 1997 vernieuwd
– Een strook grond aan de voorzijde van de woning is in gebruik op basis van een gebruikersovereenkomst. Deze grond is eigendom van de gemeente Someren.

WAT DEZE WONING SPECIAAL MAAKT
Dit is een woning waar u vrijwel uw hele leven kunt blijven wonen. De woning biedt ruimte voor een gezin maar is ook uitstekend geschikt voor senioren: alle woonvoorzieningen, waaronder een badkamer met slaapkamer, bevinden zich op de begane grond. De tuin goed omsloten tuin is onderhoudsvriendelijk en biedt veel privacy. Het pleintje waaraan de woning ligt voelt veilig en beschut.

LOCATIE
Deze woning is gelegen in een prettige woonomgeving in een rustige woonwijk. Een basisschool bevindt zich op loopafstand, het centrum van Someren bereikt u binnen enkele fietsminuten. Deze woonlocatie is ook met de auto goed bereikbaar, de rondweg rond Someren bevindt zich op circa 50 meter van de woning.

Locatie: