Halcamp 13 Asten

Specificaties:

Verkocht: € 309.000 k.k.


  • Woonoppervlakte: 115 m2
  • Perceeloppervlakte: 267 m2
  • Inhoud: 505 m3
  • Bouwjaar: 1974

‹ Terug naar het volledige aanbod

Omschrijving:

Goed afgewerkte ruime hoekwoning met garage en onderhoudsvriendelijke tuin. De woning is vergroot met een aanbouw aan de achterzijde en een aanbouw aan de zijgevel. Hier bevinden zich een portaal, een wasruimte, een berging en een garage. De woonkamer is ruim en licht en via tuindeuren in de keuken heeft u rechtstreeks toegang tot de onderhoudsvriendelijke achtertuin. Op de 1e verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een moderne badkamer met wastafel, inloopdouche en toilet.
Deze woning is gelegen op een kindvriendelijk woonlocatie in de groene wijk “Ostade”. Vanuit de woning wandelt u in enkele minuten naar het centrum van Asten en op korte afstand van deze woning bevinden zich een basisschool en diverse sportvoorzieningen. Er is voldoende parkeergelegenheid aan zowel de voor- als achterzijde van de woning.

INDELING
De voordeur geeft toegang tot de hal. Hier bevindt zich een toilet en de meterkast (4 groepen). In de hal ligt een bruin gemêleerde tegelvloer en de wanden zijn voorzien van spachtelputz.

Toilet
De toiletruimte is modern uitgevoerd en volledig betegeld. Er zijn een wandcloset en een fonteintje aanwezig. Deze ruimte wordt mechanisch geventileerd.

Woonkamer
Vanuit de hal heeft u toegang tot de ruime woonkamer. De woonkamer heeft een groot raam in de voorgevel waardoor de lichtinval uitstekend is. Voor dit raam is een elektrisch te bedienen rolluik aanwezig. Op de vloer liggen tegels, de wanden zijn geschilderd.
In deze kamer bevindt zich de mooie houten trap met open traptreden die toegang geeft tot de eerste verdieping.
Er is voldoende ruimte voor het plaatsen van een zithoek en een eethoek.

De woonkamer staat in open verbinding met de leefkeuken.

Keuken
De keuken bevindt zich in een uitgebouwd gedeelte aan de achterzijde van de woning. Door de grote ramen in de tuindeuren en door de lighttube in het dak, is het een fijne lichte ruimte.

In deze keuken bevindt zich de keukeninrichting die in een lengteopstelling is geplaatst. Het aanrechtblad is uitgevoerd in kunststof en heeft de uitstraling van hout. Er zijn een spoelbak en een 5-pits gaskookplaat, een koelkast, een vaatwasser, een magnetron en een close-inboiler aanwezig en er zijn diverse onder- en bovenkastjes.

Aan de tegenoverliggende zijde bevindt zich een extra keukenblok. Hier vindt u een koffieautomaat, een oven en een warmhoudlade.

De tegelvloer die in de woonkamer ligt, is ook hier aanwezig.
Via dubbele deuren heeft u toegang tot de tuin. De derde deur geeft toegang tot een portaal.

Portaal
De tegelvloer is hier doorgelegd, de wanden zijn geschilderd.
Hier bevindt zich een extra meterkast (4 groepen) en van hieruit heeft u toegang tot een inpandige bergruimte en de bijkeuken. Via een luik in het plafond bereikt u een bergzolder.

Inpandige bergruimte
Deze ruimte is volledig betegeld en circa 1.70 x 2.50 meter groot.

Bijkeuken
In deze volledig betegelde bijkeuken is een extra keukenblokje geplaatst en er is een uitstortgootsteen aanwezig. Wasmachine en droger kunnen op hoogte worden geplaatst. Via een deur heeft u rechtstreeks toegang tot de tuin. Deze deur is voorzien van glas en in het dak bevindt zich een lichtkoepel waardoor deze ruimte voldoende lichtinval heeft. Vanuit de bijkeuken bereikt u de garage.

Garage
Deze garage is circa 2.45 x 6.80 meter groot. Er ligt een betonvloer en er is een lichtkoepel aanwezig. De buitenmuur is ½ steens uitgevoerd.
U bereikt deze garage via de verharde inrit aan de voorzijde van de woning. De aanwezige rolpoort kan automatisch geopend worden.

1e verdieping
Via de trapopgang in de woonkamer heeft u toegang tot de overloop op de eerste verdieping. Hier ligt een laminaatvloer, de wanden zijn geschilderd. Vanuit deze overloop heeft u toegang tot drie slaapkamers en een badkamer.

Slaapkamer 1
Deze slaapkamer bevindt zich aan de tuinzijde van de woning en heeft een afmeting van circa 3.40 x 3.85 meter. Er is voldoende ruimte om een tweepersoonsbed te kunnen plaatsen. Op de vloer ligt laminaat, de wanden zijn geschilderd. Er is een groot raam aanwezig waarvoor een elektrisch bedienbaar rolluik aanwezig is.

Slaapkamer 2 en 3
Deze slaapkamers bevinden zich aan de voorzijde van de woning en hebben een afmeting van circa 2.90 x 3.90 meter en circa 2.50 x 2.90 meter. Op de vloer ligt laminaat en de wanden zijn geschilderd. Ook voor de hier aanwezige ramen zijn rolluiken aanwezig.

Badkamer
Deze badkamer is betegeld met grote wandtegels die deels licht van kleur zijn en deels de uitstraling van hout hebben. Op de vloer liggen grijze tegels waaronder vloerverwarming aanwezig is. Het sanitair bestaat uit een vrijhangend toilet, een inloopdouche met glazen douchewanden en een brede wastafel.
De wastafel heeft twee kranen en is in een badmeubel geplaatst.
De inloopdouche is voorzien van een thermostaatkraan, een regendouche en een handdouche. Een designradiator completeert het geheel.
Het plafond is gestuukt en er zijn ingebouwde led spots aanwezig.
Door de dakramen is deze ruimte op een natuurlijke wijze te ventileren.

2e verdieping
De tweede verdieping is te bereiken door middel van een vlizotrap. Hier bevindt zich de Remeha CV ketel uit 2009. De zolderruimte heeft een betonvloer en er is een dakraam aanwezig.

TUIN
Deze woning heeft een brede tuin. Direct grenzend aan de woning bevindt zich een royaal verhard terras waarboven een elektrisch bedienbaar knikarmscherm aanwezig is. Dit terras ligt circa 20 cm hoger dan het overige gedeelte van de tuin waar kunstgras ligt. Tegen de achtererfgrens bevindt zich een groot overdekt terras en een houten berging. Hier vindt u ook de poort die toegang geeft tot een grote parkeerplaats.

De tuin is op het westen gelegen. U heeft de avondzon op de achtergevel.

AANVULLENDE INFORMATIE
– Deze woning is in 1974 gebouwd. In 1986 werd de garage gerealiseerd en in 1991 is de woning vergroot met een aanbouw aan de achterzijde.
– De gehele woning is voorzien van dubbele beglazing. De muren en het dak van het in 1991 aangebouwde gedeelte zijn geïsoleerd.
– De meterkasten zijn in 2010 vernieuwd.
– Er zijn 14 zonnepanelen die in 2018 werden geplaatst.
– De badkamer is in 2018 volledig gemoderniseerd.
– De koper van deze woning moet de woning zelf gaan bewonen. De woning kopen en vervolgens verhuren is niet toegestaan.
– Bergopwaarts, eigenaar van deze woning, werkt met vaste notarissen. U heeft de keuze uit het Notariaat in Deurne of Gerrits & van Gulick notarissen. Bij keuze voor een andere notaris komen de kosten voor de benodigde volmacht van de verkoper voor rekening van de koper.

LOCATIE
Deze woning is gelegen in de wijk Ostade. De Wijk Ostade onderscheidt zich van vele andere woonwijken van Asten door haar ruime opzet en het vele groen. U vindt er diverse plantsoenen, sommige met – en andere zonder speeltoestellen.
Op circa 50 meter van de woning ligt het Klokkengieterspad: een prachtig wandelpad wat u vrijwel direct naar het centrum van Asten leidt. Een basisschool vindt u op circa 400 meter van de woning.

Locatie: