Hanekam 5 Asten

Specificaties:

Verkocht: € 219.000 k.k.


  • Woonoppervlakte: 100 m2
  • Perceeloppervlakte: 180 m2
  • Inhoud: 405 m3
  • Bouwjaar: 1982

‹ Terug naar het volledige aanbod

Omschrijving:

Bijzonder sfeervolle en mooi gerenoveerde middenwoning met tuinberging en diepe achtertuin. De woonkamer is smaakvol afgewerkt, de open keuken heeft een moderne keukeninrichting, er is een praktische bijkeuken en een mooie extra speelkamer / kantoorruimte. Er zijn drie ruime slaapkamers en een verzorgde badkamer. Direct grenzend aan de woning bevindt zich een groot overdekt terras. De tuin is op het westen georiënteerd en grenst aan een brede groenstrook met prachtige hoge bomen. De woning is gelegen in een rustige woonstraat met voldoende parkeermogelijkheden.

INDELING
Begane grond:
De voordeur geeft toegang tot een royale hal. Op de vloer ligt een laminaat met de uitstraling van hout. Deze laminaatvloer is op de volledige begane grond aanwezig.
De wanden zijn voorzien van fijnschuurwerk in een lichte kleur. Vanuit de hal heeft u toegang tot de meterkast, het toilet en de woonkamer.
De deur van de hal naar de woonkamer toe, is voorzien van glas. Dit zorgt niet alleen voor een fraai ruimtelijk effect maar heeft tevens als voordeel dat zowel in de kamer als in de hal extra licht binnen valt.

Toilet
De toiletruimte is geheel betegeld. U vindt er een zwevend toilet met fontein. Zowel het sanitair als de wandtegels zijn licht van kleur. Op de vloer liggen contrasterende donkere tegels. Via een raampje is het toilet op natuurlijke wijze te ventileren.

Woonkamer
De woonkamer is smaakvol afgewerkt en ruim. Zowel in de voor- als in de achtergevel zijn grote ramen aanwezig waardoor deze kamer bijzonder licht is.
Wanden- en plafond zijn uitgevoerd in fijn schuurwerk dat in een lichte tint geschilderd is. De mooie laminaatvloer die u aantrof in de hal, is ook hier aanwezig. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot een ruime provisiekast onder de trap.

Keuken
De keuken staat in half open verbinding met de woonkamer. De hier aanwezige keukeninrichting is in een hoekopstelling geplaatst en voorzien van een vaatwasser, een 4-pits gaskookplaat, een afzuigkap in sierschouw en een koelkast met daarboven een magnetron/oven.
De keukeninrichting is uitgevoerd in een moderne grijstint en voorzien van een ruim kunststof aanrechtblad. De achterwand is betegeld met witte tegels waarboven fijn schuurwerk aanwezig is. Er zijn twee bovenkasten. Vanuit de keuken heeft u toegang tot een bijkeuken.

Bijkeuken
Hier vindt u de aansluitingen voor wasmachine en droger en er is voldoende ruimte voor het plaatsen van een extra koelkast of vrieskist. Op de vloer ligt laminaat en de ruimte is te verwarmen via een radiator. Vanuit deze bijkeuken heeft u rechtstreeks toegang tot een extra speel/kantoorkamer en het overdekte terras met aangrenzend, de tuin.

Speelkamer / kantoor
Deze mooie lichte kamer werd in 2016 gerealiseerd. De oorspronkelijk halfsteense muren zijn geïsoleerd en het dak is vernieuwd en geïsoleerd.
Ook hier is de mooie laminaatvloer aanwezig. De wanden en het plafond zijn gestuukt en in een lichte kleur geschilderd.
Deze kamer is voorzien van een groot raam waardoor de lichtinval uitstekend is. Dit raam is geplaatst in een draai/kiepkozijn waardoor het ook als deur gebruikt kan worden. U heeft dan rechtstreeks toegang tot de tuin.

1e Verdieping:
Via de trapopgang in de hal bereikt u de overloop op de eerste verdieping. Vanuit de overloop heeft u toegang heeft tot drie ruime slaapkamers en een badkamer.

Overloop
De overloop is voorzien van een donker kleurige laminaatvloer. De wanden zijn in een lichte tint zijn geschilderd en het plafond is voorzien van spuitwerk. Op de overloop bevindt zich een royale vaste kast.

De slaapkamers
De laminaatvloer die u aantrof op de overloop vindt u terug in de drie slaapkamers. Alle slaapkamers zijn voorzien van royale ramen waarvoor in 2018 rolluiken werden aangebracht.

Slaapkamer 1 is gelegen aan de straatzijde van de woning. Deze slaapkamer heeft een prettige afmeting van circa 2.80 x 4.30 meter. De kamer biedt desgewenst voldoende ruimte voor een 2-persoonsbed en een royale garderobekast.

Slaapkamer 2 ligt aan de tuinzijde van de woning en is circa 2.80 x 4.00 meter groot. Het is een prettige, goed indeelbare kamer met een groot raam.

Slaapkamer 3 heeft een afmeting van circa 3.00 x 2.14 meter en is gelegen aan de tuinzijde van de woning. De donkerkleurige laminaatvloer is gecombineerd met fijn schuurwerk wanden in een lichte tint.

De badkamer
De badkamer werd omstreeks 2016 gemoderniseerd.
U vindt er een designradiator en een hoge wandkast. Er is een hangtoilet, een ruime douche en vaste wastafel in een badmeubel waarboven een spiegel aanwezig is. De douche is voorzien van twee glazenwanden met een schuifdeur.
De wanden zijn tot plafondhoogte betegeld met een lichte wandtegel, op de vloer liggen donkere tegels. Er is een ventilator aanwezig die samen met de lamp aangaat en met een timer in te stellen is. Door het aanwezige raam is de badkamer ook op een natuurlijke wijze te ventileren.

2e Verdieping:
De 2e verdieping is te bereiken via een vlizotrap vanuit de overloop. Deze ruimte is in gebruik als zolder. Hier bevindt zich ook de gasgestookte HR cv-ketel die in februari 2009 werd geplaatst.

TUIN
De tuin is circa 20 meter diep en mooi aangelegd. Direct grenzend aan de woning bevindt zich een ruim overdekt terras. Een tweede overdekte terras bevindt zich achter de speelkamer/kantoorruimte.
De tuin is op het westen georiënteerd wat betekent dat u op een zonnige dag tot laat in de avond kunt genieten van de zon.

De tuin is voorzien van een gazon en enkele plantenperken. De tuin is mooi afgescheiden van de buurpercelen deels door een houten erfafscheiding en deels door een afscheiding van hout en steen. Via een mooi betegeld pad bereikt u de achterzijde van de tuin waar zich een houten tuinberging bevindt. Via een poort heeft u van hieruit toegang tot het fietspad achter de woning.

ALGEMEEN
– Deze woning werd gebouwd omstreeks 1984.
– Dak- en muurisolatie is aanwezig en de woning heeft dubbele beglazing.
– In 2018 werden rolluiken geplaatst voor de ramen van de slaapkamers.
– De vaatwasser werd in 2016 vernieuwd.

LOCATIE
De Hanekam is een korte doodlopende straat gelegen aan de rand van Asten. U kunt uw auto parkeren in de aanwezige parkeerstroken voor de woning. Vanuit de Hanekam bent in circa 5 wandelminuten in het centrum van Asten. Op circa 1 km afstand bevindt zich de op-/afrit van en naar de snelweg A67.

Locatie: