Heesakkerweg 49 Asten

Specificaties:

Verkocht: € 319.000 k.k.


  • Woonoppervlakte: 131 m2
  • Perceeloppervlakte: 483 m2
  • Inhoud: 530 m3
  • Bouwjaar: 1955

‹ Terug naar het volledige aanbod

Omschrijving:

Twee-onder-een-kapwoning met oprit, grote garage en diepe tuin.
Deze woning is over de volle breedte uitgebouwd. Hier bevinden zich de keuken en een grote speelkamer, beide met openslaande tuindeuren in de achtergevel. U kijkt uit over de mooi aangelegde en circa 28 meter diepe achtertuin met vijver, overdekt terras, speelhuis, kippenren en tuinberging.
In de hoofdbouw bevinden zich de sfeervolle woonkamer, een kantoortje en een bijkeuken. De garage werd in 2011 samen met de speelkamer gerealiseerd en is van binnenuit te bereiken.
Op de verdieping zijn drie slaapkamers en een moderne badkamer aanwezig.
Deze woning ligt aan een rustige woonstraat, parallel aan de Heesakkerweg waarvan u, zeker in de achtertuin, verrassend weinig geluid hoort.

INDELING
Begane grond
De voordeur bevindt zich in de zijgevel. Van hieruit heeft u via paneeldeuren toegang tot het toilet, een kantoorruimte, een wasruimte en de woonkamer. In de hal bevindt zich de meterkast en de toegang tot een uitgediepte kelderkast die zich onder de trap bevindt. De hal is voorzien van een grijze tegelvloer waaronder vloerverwarming aanwezig is. De wanden zijn gestuct.

Kelderkast
Deze kelderkast is drie treden diep en volledig betegeld. Er zijn schappen aanwezig.

Meterkast
In 2008 werd de volledige elektrische bedrading opnieuw doorgetrokken en ook de meterkast vernieuwd. Er zijn 12 elektragroepen aanwezig.

Toilet
De toiletruimte is volledig betegeld met grote witte wandtegels. Op de vloer en achter het zwevende toilet zijn grijze tegels aanwezig. Het zwevende toilet is wit van kleur, het leuke fonteintje is uitgevoerd in natuursteen en heeft een grijze tint. De ruimte werd in 2008 gemoderniseerd en is op een natuurlijke wijze te ventileren.

Kantoor
Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een klein kantoortje. De grijze tegelvloer die in de hal ligt, is ook hier aanwezig. De wanden zijn gestuct. Er is een grote ingebouwde kast aanwezig en er is een groot raam, waardoor deze ruimte fijn licht is.

Woonkamer
De mooi grijze vloertegels zijn in de woonkamer doorgelegd. Er zijn grote ramen aanwezig in de voorgevel van waaruit u zicht heeft op de straat en de haag die de rustige parallelweg scheidt van de hoofdweg. De woonkamer heeft gestucte wanden die op kleur geschilderd zijn. Er is een ingebouwde vaste kast aanwezig. Hier bevindt zich de units voor de vloerverwarming. Ook onder de tegels in de woonkamer is vloerverwarming aanwezig.

Keuken
De keukeninrichting is in een lengte-opstelling geplaatst en uitgevoerd in kunststof. Geïntegreerd zijn een vaatwasmachine, een koelkast, een combi-oven, een 5 pits gaskookplaat en een rvs schouwkap. Het aanrechtblad geeft u alle ruimte om de heerlijkste gerechten te kunnen bereiden. De achtergevel bestaat vrijwel volledig uit glas. Er zijn openslaande tuindeuren aanwezig.

Speelkamer
In 2011 werd de woning vergroot met een grote speelkamer en een garage.
De speelkamer heeft twee grote lichtkoepels en openslaande tuindeuren in de achtergevel. Er ligt een tegelvloer en de wanden zijn gestuct. Een grote tafel kan eenvoudig geplaatst worden. Vanuit deze speelkamer heeft u toegang tot een wasruimte en de garage.

Wasruimte
De wasruimte is niet alleen vanuit de speelkamer, maar ook vanuit de hal te bereiken. De vloer is betegeld, de wanden zijn gestuct. Hier bevinden zich de aansluitingen voor de wasmachine en droger. Er zijn twee hangkastjes aanwezig; ideaal voor het opbergen van was- en poetsmiddelen.

Garage
Deze garage werd in 2011 aangebouwd. De tegelvloer die zich in de speelkamer bevindt, is hier doorgelegd. Het plafond en de muren zijn gestuct. Er zijn twee lichtkoepels aanwezig en er is een uitstortgootsteen. Via een openslaande houten poort bereikt u de oprit aan de voorzijde en via twee openslaande tuindeuren heeft u toegang tot de tuin.

1e verdieping
Via een geschilderde trap bereikt u de overloop op de 1e verdieping.

Overloop
De overloop is voorzien van een laminaatvloer en gestucte muren. Via paneeldeuren heeft u toegang tot drie slaapkamers en een badkamer.
Op de overloop bevindt zich een vaste kast waarin de cv-ketel is geplaatst. Het betreft een HR combiketel van het merk Remeha uit 2005.

Slaapkamer 1
Deze slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en heeft twee ramen. De lichtinval is uitstekend. De wanden en het plafond zijn gestuct en er is een laminaatvloer aanwezig. De kamer heeft een afmeting van circa 3.75 x 3.20 meter. Een bed en een kast kunnen eenvoudig geplaatst worden.

Slaapkamer 2
Ook de tweede slaapkamer ligt aan de straatzijde van de woning. Er zijn twee ramen aanwezig: een raam in de voorgevel en een raam in de zijgevel. De kamer is circa 3.27 x 3.02 meter groot. Op de vloer ligt laminaat, de wanden en het plafond zijn gestuct.

Slaapkamer 3
Deze slaapkamer heeft een afmeting van circa 3.75 x 2.66 meter en ligt aan de tuinzijde van de woning. De wanden en het plafond zijn gestuct en de onderhoudsvriendelijke laminaatvloer is ook hier aanwezig. Er is een raam aanwezig en er is een draaikiepdeur die toegang geeft tot het platte dak.

Badkamer
Deze efficiënt ingedeelde badkamer is voorzien van vaste wastafel, een zwevend toilet en een ligbad met douchescherm. De wanden zijn volledig betegeld met witte wandtegels. Op de vloer liggen grijze tegels en ook het ligbad en de achterwand van het toilet zijn betegeld met grijze tegels. Boven de wastafel zijn een planchet en een spiegel aanwezig en er is een designradiator. Deze badkamer kan op natuurlijke wijze geventileerd worden.

2e verdieping
Via een vlizotrap heeft u vanuit de overloop u toegang tot de bergzolder op de tweede verdieping. Deze zolderruimte is voorzien van een houtenvloer en u kijkt er tegen de isolatieplaten. Deze zolderruimte is circa 1,50 meter hoog.
Op deze zolder bevindt zich de omvormer van de zonnepanelen. Er zijn 12 zonnepanelen aanwezig.

TUIN
Direct grenzend aan de woning bevindt zich een mooi verhard terras. Omdat de tuin op het zuidoosten is gelegen kunt u hier al vroeg in het voorjaar van de zon genieten.

Het gedeelte van het terras dat zich aan de achterzijde van de garage bevindt, is voorzien van een sfeervolle overkapping met houten staanders en lichtdoorlatende dakplaten. Hier kunt u heerlijk zitten met zicht op de mooie vijver met waterfontein.

De tuin ligt circa 0,60 centimeter lager en bereikt u via een trap met 3 treden.
Dit gedeelte van de tuin is grotendeels voorzien van een grasmat met een plantenborder. Er is een houten speelhuis aanwezig daaronder zich een kippenren bevindt.

Achter in de tuin bevindt zich een gepotdekselde tuinberging met aan de voorzijde het tweede overdekte terras. Dit terras is voorzien van een sierbeklinkering. De tuinberging heeft een betonvloer en er zijn twee lichtkoepels aanwezig. Extra lichtinval is mogelijk via de lichtstraat in de achterwand.

AANVULLENDE INFORMATIE
– Deze woning werd oorspronkelijk gebouwd in 1955.
– In 2005 werd het dak geïsoleerd en de pannen vernieuwd. Toen werden ook de kozijnen vernieuwd.
– In 2008 vond een grote renovatie plaats waarbij o.a.
– het platte dak werd voorzien van een nieuwe dakbedekking,
– de vloeren op de begane grond werden vervangen door tegelvloeren. Onder deze tegelvloer is overal (met uitzondering van het toilet) vloerverwarming aanwezig,
– de wanden begane grond werden opnieuw gestuukt,
– de elektrabedrading en de meterkast werden vernieuwd en
– de badkamer werd gerenoveerd.
Gelukkig zijn een aantal autentieke details bewaard gebleven. Zo zijn in de woning nog de mooie paneeldeuren met houtenarchitraven aanwezig.

– In 2011 werd de woning vergroot met een speelkamer en garage. Ook onder de hier aanwezige tegelvloer is vloerverwarming aanwezig.
– De woning is voorzien dakisolatie, vloerisolatie en dubbele beglazing.
– De kozijnen zijn deels uitgevoerd in hardhout en deels van kunststof.
– Er zijn 12 zonnepanelen aanwezig. De omvormer bevindt zich op de tweede verdieping.
– Voor de ramen op de slaapkamers zijn rolluiken aanwezig.

WAT DEZE WONING SPECIAAL MAAKT
Dit is een comfortabele en, zeker begane grond, ruime woning met een mooi aangelegde en diep achtertuin. De woning is in de loop der jaren gemoderniseerd en heeft een efficiënte indeling met veel extra ruimtes waaronder bijvoorbeeld een speelkamer, een wasruimte en een kantoortje.
De woning ligt op korte afstand van het centrum en is gunstig ten opzichte van de uitvalswegen richting bijvoorbeeld Someren, Helmond en Eindhoven.

Locatie: