Holleberg 6 Asten

Specificaties:

Te koop: € 740.000 k.k.


  • Woonoppervlakte: 197 m2
  • Perceeloppervlakte: 925 m2
  • Inhoud: 880 m3
  • Bouwjaar: 1992

‹ Terug naar het volledige aanbod

Omschrijving:

In eigen beheer gebouwde vrijstaande woning met hoogwaardig afwerkingsniveau en efficiënte indeling. Naast de woning ligt een ruime garage met grote bergzolder die via een bijkeuken van binnenuit bereikbaar is.
In 1998 is deze woning vergroot met een royale tuinkamer.
De achtertuin is op het westen georiënteerd en mooi aangelegd. In de tuin bevindt zich een berging en twee buitenhokken voor honden die aan de voorzijde open zijn. U zou er heel eenvoudig een overdekt terras van kunnen maken. De ligging is uniek: u woont er aan een groot groen park. Als dit park oversteekt, loopt u de Polderse Bossen in.

Bijzonderheden
– In 1993 gebouwd en in 1998 vergroot. De woning is bijzonder goed onderhouden.
– Dak- muur en vloerisolatie zijn toegepast en de gehele woning is voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing. Deze woning heeft energielabel A.
– Ruimte voor twee auto’s op eigen terrein en enkele parkeerplaatsen voor de woning.
– Nette keuken met natuursteenblad en voorzien van inbouwapparatuur.
– Ruime woonkamer met fijne lichtinval door grote ramen.
– Via schuifpui rechtstreeks toegang tot de tuinkamer en van hieruit toegang tot de mooi aangelegde groene tuin.
– De begane grond vloer is grotendeels voorzien van vloerverwarming.
– Ruime badkamer met ligbad en douche. Ook hier is vloerverwarming aanwezig. Separate toiletruimte.
– 3 grote slaapkamers op de eerste verdieping met nog een extra slaapkamer op de tweede verdieping.
– Extra kantoorkamer op de begane grond.
– Ruime garage die van binnenuit te bereiken is en waarboven een grote bergzolder aanwezig is. De vloer in de garage is gecoat en er is een elektrisch bedienbare kantelpoort aanwezig.
– Erg mooie woonomgeving met direct naast de woning een groot groen park met speelvoorzieningen voor kinderen.
– De Polderse Bossen bevinden zich op circa 200 meter van de woning en ook een basisschool bevindt zich op loopafstand.
– Het centrum van Asten bereikt u binnen 10 wandelminuten. De A67 bereikt u binnen 5 autominuten.

Voorzijde
Een royale beklinkerde inrit geeft toegang tot de garage en de voordeur.
De tuin wordt van de weg gescheiden door een lage muur en tussen de inrit en de voortuin staat een groen haagje. In de voortuin ligt een grasmat waarlangs vaste planten staan.
De woning is volledig vrijstaand: u kunt er letterlijk omheen lopen. Links van de woning is een afsluitbare poort aanwezig.

INDELING
Begane grond
De voordeur geeft toegang tot een ruime hal met tegelvloer en granolwanden. Tussen wanden en plafond zijn sierlijsten aanwezig. In de hal bevindt zich de trapopgang naar de eerste verdieping en vanuit de hal heeft u toegang tot een kantoor en tot de woonkamer.

Kantoorruimte
Het kantoor ligt aan de straatzijde van de woning en heeft 2 ramen. Op de vloer ligt tapijt, de wanden zijn voorzien van spuitwerk. Deze kamer heeft een afmeting van circa 2.80 x 2.90 meter.

Woonkamer
Ruime woonkamer met grote ramen in de voor- en zijgevel. Deze ramen zorgen niet alleen voor een fijne lichtinval maar u kijkt ook mooi uit over de rustige woonstraat en het park dat zich naast de woning bevindt. De woonkamer is voldoende groot om een ruime zithoek en een eethoek te kunnen plaatsen.
Er ligt een tegelvloer waaronder vloerverwarming aanwezig is. De wanden zijn vlak gestuukt en tussen wanden en plafond zijn sierlijsten aangebracht.

Tuinkamer
Via een grote schuifpui heeft u toegang tot de tuinkamer die vrijwel volledig uit glas bestaat. U heeft onbeperkt zicht op de achtertuin die u van hieruit ook rechtstreeks kunt bereiken via een grote schuifpui.
Ook hier ligt een tegelvloer met vloerverwarming.

Keuken
Deze ruime keuken heeft een hele fijne lichtinval.
De keukeninrichting is in een hoekopstelling geplaatst en is voorzien van een natuursteen aanrechtblad. Ingebouwd zijn een 4-pits gaskookplaat, een koelkast, een magnetron en een oven. Boven de gaskookplaat hangt een afzuigkap. Als u aan het aanrechtblad staat heeft u via twee ramen zicht in de tuin. In de keuken vindt u de deur die toegang geeft tot de ruime voorraadkast die zich onder de trap bevindt.
In de keuken ligt een tegelvloer met vloerverwarming. De wanden zijn deels betegeld en deels gestuukt.
De keuken is groot genoeg om een eettafel te kunnen plaatsen.

Vanuit de keuken heeft u toegang tot de bijkeuken.

Bijkeuken
Tevens de achteringang. De tegelvoer is doorgelegd, wanden zijn deels betegeld met daarboven spuitwerk Er is een aanrechtblad met spoelbak aanwezig. Van hieruit heeft u toegang tot het toilet en de garage.

Toilet
Toiletruimte met hangcloset. De wanden zijn plafondhoog betegeld met lichte wandtegels. De achterwand van toilet en de vloer zijn betegeld met moderne bruin/grijze tegels. Er is een raampje aanwezig.

Garage met bergzolder
In deze ruime garage ligt een betonvloer met een grijze coating. De wanden zijn uitgevoerd in MBI-steen in schoonmetselwerk. De garage is circa 9.00 meter diep en 4.00 meter breed. Aan de straatzijde bevindt zich een elektrische rolpoort en aan de tuinzijde is een loopdeur aanwezig. Via een vaste trap heeft u toegang tot een ruime bergzolder.

1e verdieping
Via de beuken houten trapopgang in de hal bereikt u de overloop op de eerste verdieping. Er ligt vloerbedekking, de wanden zijn voorzien van granol. De deuren geven toegang tot drie slaapkamers, een badkamer, een toiletruimte en een wasruimte.

Toilet
Als het kan is het fijn: het toilet bevindt zich niet in de badkamer maar in een aparte ruimte. De wanden zijn plafondhoog betegeld en het toilet is zwevend geplaatst.

Slaapkamers
Er zijn 3 royale slaapkamers. In iedere kamer kan desgewenst een tweepersoonsbed worden geplaatst en vervolgens is er nog voldoende ruimte voor een garderobekast. Alle slaapkamers hebben (een of twee) grote ramen.
In de slaapkamers ligt vloerbedekking, de wanden zijn voorzien gestuukt.
Afmeting (circa): 3.90 x 3.65 meter, 2.90 x 4.65 meter en 4.90 x 3.25 meter.

Badkamer
Deze bijzonder goed onderhouden badkamer heeft een neutrale kleurstelling. U vindt er een ligbad, een douche en 2 vaste wastafels waarboven spiegels aanwezig zijn. Er ligt een moderne tegelvloer met vloerverwarming en de wanden zijn plafondhoog betegeld met lichte wandtegels. Er is een hangkast aanwezig naast de wastafels. Er is een raam waardoor licht en luchtinlaat zijn gewaarborgd. Deze badkamer kan ook mechanisch geventileerd worden.

Wasruimte
In deze wasruimte vindt u de aansluitingen voor de wasapparatuur. Er ligt een tegelvloer.
De wasruimte bevindt zich boven de bijkeuken onder het dakgedeelte dat de woning met de garage verbindt. U zou via deze ruimte een rechtstreekse toegang kunnen maken tot de bergzolder die zich boven de garage bevindt.

2e verdieping
Een beuken houten trap geeft toegang tot de voorzolder op de tweede verdieping.
Hier hangt de cv-ketel en onder het schuine gedeelte van het dak zijn bergruimtes afgescheiden. Er ligt vloertapijt en u kijkt er tegen de witte isolatieplaten. Een raam in de gevel zorgt voor een natuurlijke lichtinval.
Van hieruit heeft u toegang tot de 4e slaapkamer.

Slaapkamer
Op deze slaapkamer is een dakraam aanwezig. Op de vloer ligt tapijt. Ook hier zijn bergkasten aanwezig. Het is een volwaardige kamer waar eenvoudig een bed en een bureau geplaatst kunnen worden.

TUIN
Deze grote groene tuin is uitstekend onderhouden en mooi aangelegd. Direct grenzend aan de woning is een groot terras aanwezig. De verharding loopt langs de garage door tot de inrit aan de voorzijde van de woning. Dezelfde bestrating is gebruikt om een pad aan te leggen naar de stenen berging die in de tuin staat. Er is een royale grasmat aanwezig waarin enkele hoge bomen staan.

De erfafscheiding bestaat enerzijds uit een stenen muur met houten delen waarvoor een plantenborder is aangelegd en anderzijds uit een hek waarvoor coniferen en laurieren zijn geplaatst waardoor een dichte groene afscheiding is ontstaan. De voortuin heeft een vaste beregening, in de achtertuin zijn aansluitpunten voor beregening aanwezig.

De berging is opgetrokken uit baksteen en voorzien van een betonvloer. Een gedeelte van de berging is aan de voorzijde open. In dit gedeelte zijn twee hondenhokken gerealiseerd. Van deze ruimte zou heel eenvoudig een overdekt terras kunnen worden gemaakt.
Achter de berging bevindt zich een overkapping waar u bijvoorbeeld een aanhanger of andere materialen uit het zicht kunt plaatsen. Hier bevindt zich ook de buitenren voor de honden.

Vanuit de achtertuin kijkt u naar de hoge bomen die in het park staan. U hoort er de vogels en u ziet er de eekhoorns. Het is net of u er in een bos woont.
En dat op slechts 10 minuten van het centrum van Asten!

Omgeving
Deze woning is gelegen in een rustige woonwijk aan de rand van Asten.
De woonomgeving is groen en vogelrijk. In deze woonwijk staan vrijwel uitsluitend koopwoningen die grotendeels ook vrijstaand zijn. Het is er heerlijk rustig wonen.
Voor wandelliefhebbers is het er ideaal: de Polderse Bossen liggen om de hoek.
Het centrum van Asten bevindt zich op circa 1,5 kilometer en is vanuit deze woning eenvoudig te bereiken.

Locatie: