Hombroeckstraat 12 Asten

Specificaties:

Verkocht onder voorbehoud: € 325.000 k.k.


  • Woonoppervlakte: 109 m2
  • Perceeloppervlakte: 563 m2
  • Inhoud: 445 m3
  • Bouwjaar: 1965

‹ Terug naar het volledige aanbod

Omschrijving:

Bijzonder mooi gelegen bungalow met carport. Deze woning ligt in een ruim opgezette lommerrijke omgeving aan de rand van Asten. Een unieke ligging; op circa 100 meter van de woning bevindt u zich in de bossen, terwijl het centrum van Asten op slechts circa 1 km. bevindt.
De bungalow werd in 1965 gebouwd en biedt u alle mogelijkheden om deze naar eigen inzicht aan te passen.

INDELING
De voordeur van de woning biedt toegang tot een ruime hal met leisteenvloer. De wanden zijn grotendeels uitgevoerd in schoon metselwerk terwijl 1 wand bekleed is met hout. De hal is bijzonder licht omdat de voordeur grotendeels uit glas bestaat en er grote ramen aanwezig zijn naast- en boven de voordeur.

In de hal bevindt zich een garderobenis, de meterkast en het toilet. Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer, de keuken en de gang die toegang geeft tot het slaapgedeelte.

Meterkast
In de meterkast bevinden zich de gasmeter en 7 elektragroepen.

Toilet
Het toilet is voorzien van wandtegels met daarboven stuukwerk. Er zijn een toilet en fontein aanwezig.
De ruimte is op een natuurlijke wijze te ventileren door een lichtkoepel die in het dak aanwezig is.

Woonkamer
De woonkamer heeft drie grote ramen van waaruit u zicht heeft op de aanwezige voortuin. De lichtinval is prachtig.
In de woonkamer bevindt zich een mooie schouw met houthaard en er is een vaste kast aanwezig. De wanden zijn voorzien van behang en er ligt vloerbedekking. Deze kamer is circa 3.80 x 7.80 meter groot.

Keuken
De keuken kunt u vanuit de hal en vanuit de woonkamer bereiken. Deze ruime keuken is voorzien van een tegelvloer, de wanden zijn deels betegeld.
De keukeninrichting is in een lengte-opstelling geplaatst. U vindt er een 4-pits gaskookplaat met afzuigkap, een oven en een koelkast. Een tweede keukenblokje bevindt zich aan de tegenoverliggende zijde en bestaat uit drie boven en drie onderkastjes.

Patio
Grenzend aan de keuken bevindt zich een patio die verhard is met betontegels.

Slaapgedeelte
Via de hal heeft u toegang tot een gang van waaruit u het slaapgedeelte bereikt.
Hier bevinden zich drie slaapkamer en badkamer. In de gang is een plafondhoge kastenwand aanwezig bestaande uit zes afzonderlijke kasten met een even groot aantal bovenkasten. Deze gang is voorzien van behang, op de vloer ligt vloerzeil. Doordat er twee lichtkoepels aanwezig zijn, is deze gang prettig licht.

Slaapkamer 1 en 2
Slaapkamer 1 en 2 hebben een afmeting van circa 2.53 x 3.00 meter. Er ligt vloerbedekking en de wanden zijn voorzien van behang. Op beide slaapkamers is een vaste wastafel aanwezig. In slaapkamer 2 bevindt zich een geiser die zorgt voor het warmwater in de badkamer.

Slaapkamer 3
Deze slaapkamer heeft een afmeting van circa 4.78 x 3.00 meter en heeft twee ramen. De wanden zijn voorzien van behang, op de vloer ligt vloerzeil en tegen het plafond zijn kunststof schroten aanwezig.
Vanuit deze slaapkamer heeft u rechtstreeks toegang tot de badkamer.

Badkamer
De badkamer is voorzien van een toilet, een vaste wastafel en een douche met douchescherm en thermostaatkraan.
De ruimte is plafondhoog betegeld en voorzien van een antislip tegelvloer. Er zijn een radiator en een warmtelamp aanwezig.
Deze badkamer is toegankelijk vanuit de gang en vanuit slaapkamer 3.

Berging en hobbyruimte
De deur naar de berging bevindt zich in de patio. In deze berging bevindt zich de cv-ketel (merk Vaillant). Een deur geeft toegang de voormalige garage die nadien werd verbouwd tot hobbyruimte.
In de voorgevel bevindt zich een deur en een raampartij en er zijn twee extra ramen aanwezig in de zijgevel. De ruimte kan worden verwarmd door een radiator.

Carport
Naast de woning bevindt zich een eenvoudige carport die via een houtenpoort afgescheiden is van de binnenpatio.

TUIN
De tuin ligt aan de voorzijde van de woning en is grotendeels voorzien van struiken, bomen en bodembedekkende planten. Er is een vijver aanwezig en er is een houten tuinberging.

AANVULLENDE INFORMATIE
– Deze woning is gebouwd in 1965.
– Of er isolatie is toegepast is niet bekend.
– De aanwezige cv-ketel wordt gehuurd van Feenstra. De huurprijs bedraagt € 47,02 per maand.

WAT DEZE WONING SPECIAAL MAAKT
Er zijn in Asten vrij weinig locaties waar woningen in 1-bouwlaag zijn toegestaan.
Dit is zo’n locatie. U heeft alle woonvoorzieningen op de begane grond.
De woning zelf is verouderd maar dit heeft als voordeel dat u de woning geheel naar eigen inzichten kunt moderniseren.
De woonlocatie is erg mooi.

LOCATIE
Het is prachtig wonen op de Hombroeckstraat. Deze woning is gebouwd in de tijd dat grond minder schaars was. De woonstraten zijn breed en er is veel groen in de omgeving.
Op nog geen 200 meter afstand van de woning bevindt zich een basisschool. Er zijn diverse speelveldjes voor kinderen. Op circa 100 meter afstand van de woning loopt u de bossen in, anderzijds…. ook het centrum van Asten kunt u te voet binnen enkele minuten bereiken.

Locatie: