Hombroeckstraat 2 Asten

Specificaties:

Verkocht: € 369.000 k.k.


  • Woonoppervlakte: 131 m2
  • Perceeloppervlakte: 692 m2
  • Inhoud: 497 m3
  • Bouwjaar: 1959

‹ Terug naar het volledige aanbod

Omschrijving:

Dit is wonen op een van de mooiste locaties binnen Asten: 150 meter van de bosrand en toch op loopafstand van het centrum.
In deze lommerrijke omgeving ligt deze degelijk gebouwde woning met garage. Het perceel waarop deze woning is gelegen is bijna 700 m2 groot, u geniet er een grote mate van privacy.
De afwerking van de woning is verouderd. Dit biedt u de mogelijkheid om de woning geheel naar uw eigen inzicht moderniseren.

INDELING
Begane grond
De voordeur geeft toegang tot een royale hal met tegelvloer. De wanden zijn voorzien van granietpleister, waarboven granol behang is aangebracht, twee wanden zijn bekleed met hout. In de hal bevindt zich de meterkast (7 groepen en kracht) en de houten trapopgang naar boven, die in een lichte kleur geschilderd is.
Vanuit de hal heeft u toegang tot de kelder, het toilet, de keuken en de woonkamer.

Kelder
De kelder heeft een afmeting van circa 2.15 x 2.45 meter en is circa 1.40 meter hoog. De wanden zijn met cement bezet en er ligt een betonvloer. Ventilatie vindt op een natuurlijke wijze plaatst door het aanwezige raampje. In deze kelder bevindt zich de watermeter.

Toilet
De toiletruimte is voorzien van een toilet met fontein, het sanitair is uitgevoerd in wit, wanden zijn deels betegeld met daarboven granol behang.

Woonkamer
De woonkamer heeft een L-vorm en biedt voldoende ruimte om een royale eethoek en een zithoek te kunnen plaatsen. Er is vloerbedekking aanwezig, de wanden zijn deels voorzien van behang en deels met hout bekleed. Via een groot raam in de voorgevel en het raam in de zijgevel heeft u een fraai uitzicht over de brede woonstraat met haagjes en hoge bomen. Sfeerverhogend is ook zeker de met natuursteen beklede houthaard die op een granieten plateau is geplaatst.

Tuinkamer
Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot een tuinkamer. Hier ligt een tegelvloer en zijn de wanden uitgevoerd in schoonmetselwerk. De achtergevel is vrijwel volledig uitgevoerd in glas waardoor uw zelfs in de winter optimaal kunt genieten van uw tuin. Via de aanwezige openslaande tuindeuren kunt u de tuin rechtstreeks bereiken. Een extra raam biedt zicht op het gedeelte van de tuin dat zich naast de woning bevindt.

Keuken
De keuken bevindt zich in een afgesloten ruimte. De wanden zijn deels betegeld en deels voorzien van behang, op de vloer ligt tapijt en het plafond is betimmerd met schrootjes. De aanwezige keukeninrichting is eenvoudig en bestaat uit drie onderkastjes met een rvs-aanrechtblad waarin een spoelbak aanwezig is. Boven deze spoelbak bevindt zich een boiler en er is een afzuigkap. Via het grote raam heeft u zicht in de zij-tuin.
Vanuit de keuken heeft u toegang tot de bijkeuken.

Bijkeuken
Hier vindt u de aansluitingen voor uw wasapparatuur en hier is een fonteintje aanwezig. Er is voldoende ruimte voor een extra koelkast of vriezer. De vloer is betegeld, de wanden zijn deels betegeld met daarboven stucwerk.
Een deur biedt toegang tot de tuin

1e verdieping
Via de trap in de hal bereikt u de royale overloop op de eerste verdieping. Van hieruit heeft u toegang tot de badkamer en vier slaapkamers.
Op de overloop is een groot glas-in-lood-raam aanwezig
De wanden zijn deels voorzien van granietpleister met daarboven behang, op de vloer ligt vloerbedekking en het plafond is voorzien van houten schrootjes. In plafond bevindt zich het uik dat toegang geeft tot de tweede verdieping.

Slaapkamers
Er zijn vier slaapkamers aanwezig. Deze slaapkamers zijn voorzien van behang en vloerdekking. Het plafond is uitgevoerd in zachtboard.
Alle kamers beschikken over grote ramen waardoor de lichtinval gewaarborgd is.

Slaapkamer 1
Deze slaapkamer is circa 3.74 x 3.20 meter groot en liggen aan de straatzijde van de woning.

Slaapkamer 2, 3 en 4
Deze slaapkamers zijn respectievelijk circa 3.74 x 3.45 meter,
2.95 x 2.50 meter en 2.40 x 3.57 meter groot.
Deze kamers bevinden zich aan de tuinzijde van de woning.

Badkamer
Deze plafondhoog betegelde badkamer heeft een toilet, een ligbad en een vaste wastafel met planchet en spiegelkast. Het plafond is betimmerd met schrootjes en er is een raam aanwezig waardoor deze ruimte op een natuurlijke wijze geventileerd kan worden.

2e verdieping
De tweede verdieping bereikt u via een houten vlizotrap. Deze zolder bestaat uit drie delen die middels gemetselde muren van elkaar gescheiden zijn. Er is een houten verdiepingsvloer aanwezig waarover zeil is gelegd. Hier bevindt zich de boiler die voorziet in het warmwater van de badkamer.

Garage met afgescheiden berging
Berging
De achterdeur van de woning bevindt zich tegenover de deur die toegang geeft tot de berging. In deze ruimte bevindt zich de gasgestookte cv-combiketel uit 2001/2002. De wanden zijn bezet en geschilderd.

Garage
De garage is halfsteens uitgevoerd en voorzien van een betonvloer. Via een stalen kantelpoort die elektrisch geopend kan worden, heeft u vanuit de inrit toegang tot deze garage. Vanuit de garage kunt u rechtstreeks naar de tuin. Diverse ramen zorgen overdag voor voldoende lichtinval.
De garage heeft samen met de inpandige berging een afmeting van circa 8.00 x 6.82 meter.

TUIN
Direct grenzend aan de woning bevindt zich een terras waarvan de verharding is doorgezet als pad langs de garage en de woning. De tuin is deels voorzien van een gazon en er zijn grote struiken en bomen aanwezig. Deze tuin grenst aan de grote tuinen van de buurpercelen waardoor inkijk vanuit andere woningen slecht beperkt aanwezig is.

AANVULLENDE INFORMATIE
Deze woning werd in 1959 gebouwd en in 1974 vergroot. Dak- en muurisolatie is niet toegepast. De ramen zijn grotendeels enkel beglaasd.

LOCATIE
Deze woning is gebouwd in een tijd dat grond minder schaars was. De kavels zijn ruim en ook het straatbeeld is wijds. De woning staan op gepaste afstand van elkaar met daartussen voornamelijk groene tuinaanzichten met haagjes en bomen.
Het is prachtig wonen op de Hombroeckstraat.

Op nog geen 300 meter afstand van de woning bevindt zich een basisschool. Er zijn diverse speelveldjes voor kinderen. Op 150 meter afstand van de woning loopt u de bossen in, anderzijds…. ook het centrum van Asten kunt u te voet binnen enkele minuten bereiken.

Locatie: