Hoogstraat 22 Asten

Specificaties:

Te koop: € 295.000 k.k.


  • Woonoppervlakte: 89 m2
  • Perceeloppervlakte: 410 m2
  • Inhoud: 358 m3
  • Bouwjaar: 1948

‹ Terug naar het volledige aanbod

Omschrijving:

Is klussen een grote hobby en bent u op zoek naar een woning die u helemaal naar eigen wensen aan kunt passen? Dan is dit een leuke uitdaging. Deze twee-onder-een-kap woning is aan de buitenzijde goed onderhouden en voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing. Van binnen dient de woning volledig gerenoveerd te worden.
Achter de woning bevindt zich een verrassend diepe tuin die op het westen georiënteerd is. De inrit naast de woning is circa 3 meter breed en dus breed genoeg om een auto te kunnen plaatsen. Het vergroten van de woning of het realiseren van een garage behoort tot de mogelijkheden. Dit is een woning waar met wat creativiteit en inspanning een erg mooie woning van te maken is.
De woning ligt in een mooie en rustige woonstraat op korte afstand van het centrum van Asten.

INDELING
Begane grond
De voordeur bevindt zich in de zijgevel en geeft toegang tot de hal. In de hal bevindt zich de trapopgang, de meterkast (6 groepen met 2x aardlekschakelaar) en het toilet. De afwerking is eenvoudig. Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer.

Toilet
De toiletruimte is deels betegeld met lichte wandtegels. Het sanitair bestaat uit een staand toilet en een fonteintje.

Woonkamer
De woonkamer heeft een vloeroppervlak van circa 23 m2 en is gelegen aan de straatzijde van de woning. Er is geen wand – en vloerafwerking. Er zijn drie grote ramen aanwezig. De kozijnen zijn uitgevoerd in kunststof en voorzien van HR++ beglazing.

Keukenruimte
Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de keuken. Hier bevindt zich een eenvoudige keukenopstelling met drie boven- en drie onderkastjes en een kunststof aanrechtblad met spoelbak. De vloer is betegeld en er is een ingebouwde vast kast aanwezig.
Vanuit deze keuken heeft u toegang tot de kelder en tot de berging/bijkeuken.

Kelder
De kelder heeft een afmeting van circa 2.55 x 1.35 meter en is circa 1.75 hoog. Er ligt een betonvloer, de wanden zijn bezet.

Bijkeuken/berging
De tegelvloer die in de keuken ligt, is doorgelegd in de bijkeuken/berging. De wanden zijn grotendeels betegeld. Hier vindt u de aansluitingen voor de wasmachine en hier hangt de cv-ketel (Nefit Proline HRV).
Van hieruit heeft u toegang tot de diepe achtertuin.

1e verdieping
Op de eerste verdieping bevinden zich drie eenvoudige slaapkamers die u geheel naar eigen inzichten kunt afwerken. De raamkozijnen zijn uitgevoerd in kunststof en is dubbele beglazing aanwezig.
Op de overloop bevindt zich een vaste kast die volledig betegeld is.

Slaapkamer 1
Vloeroppervlak: ca. 4.00 x 2.00 meter met een extra hoek bij het raam.

Slaapkamer 2
Vloeroppervlak: ca. 3.95 x 3.00 meter met ingebouwde vaste kast.

Slaapkamer 3
Vloeroppervlak: ca. 4.00 x 2.95 meter met ingebouwde vaste kast en dakkapel.

Badkamer
De badkamer is gerealiseerd in een voormalige slaapkamer. Er zijn een toilet, een vaste wastafel en een vloerdouche aanwezig. De ruimte is deels voorzien van een wandbetegeling, er ligt een tegelvloer en het plafond is met hout betimmerd. Er is een dakkapel aanwezig.

2e verdieping
De bergruimte op de tweede verdieping is te bereiken via een vlizotrap.
De zolder heeft een houten verdiepingsvloer, het dakbeschot bestaat uit houtwolcement platen.

TUIN
De achtertuin is ruim 30 meter diep en op het westen gelegen. Dit betekent dat u de avondzon op de achtergevel heeft.
Direct grenzend aan de woning ligt een verhard terras. Er ligt een grasmat en er staat een eenvoudige berging. Deze berging is opgetrokken uit betonplaten, gedekt met asbesthoudende golfplaten en circa 6 x 2.85 meter groot.

AANVULLENDE INFORMATIE
• Deze woning is in 1948 gebouwd.
• De woning is voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing.
• De woning heeft energielabel D.
• Koper dient rekening te houden met verhoogde kadastrale kosten omdat het een deelperceel betreft. De perceelgrootte is ingeschat op 410 m2.
• Bergopwaarts, eigenaar van deze woning werkt met vaste notariskantoren. U kunt kiezen voor Gerrits en van Gulick Notarissen of voor Hannelie Jagtenberg, Notariaat Deurne.
• U dient de woning zelf te gaan bewonen. De woning kopen om deze te gaan verhuren is niet toegestaan.

LOCATIE
Deze woning is gelegen in een van de oudere woonstraten van Asten. Binnen een straal van 600 meter vindt u een basisschool, sportcentrum De Schop, het gemeentehuis, diverse winkels en gezellige terrassen. Aan de overzijde van de straat bevindt zich een speelplaats met enkele speeltuintoestellen.
Houdt u van wandelen in de natuur: vanuit deze woning bent u binnen enkele minuten in het Polderse Bossen.

Locatie: