Hooidries 67 Heusden

Specificaties:

Verkocht: € 419.000 k.k.


  • Woonoppervlakte: 145 m2
  • Perceeloppervlakte: 424 m2
  • Inhoud: 710 m3
  • Bouwjaar: 1998

‹ Terug naar het volledige aanbod

Omschrijving:

Deze woning is uitstekend geschikt voor een gezin maar ook voor mensen die nu of in de toekomst gelijkvloers willen gaan wonen. Er is een grote slaapkamer met badkamer aanwezig op de begane grond, maar ook op de eerste verdieping is een badkamer aanwezig en hier bevinden zich nog twee slaapkamers. De indeling van de woning is uitstekend: de woonkamer met open keuken is ruim, het tuincontact is prima, de garage is groot en van binnen uit te bereiken. Deze woning ligt in een rustige woonstraat in de dorpskern van Heusden.

INDELING

Begane grond
De voordeur geeft toegang tot een ruime hal met tegelvloer en spachtelputz wanden. Van hieruit heeft u toegang tot de woonkamer en de garage. In de hal bevindt zich de meterkast en er is een kapstok aanwezig.
Naast de voordeur is een raam aanwezig en er is een tweede raam in de zijgevel waardoor de hal prettig licht is.

Woonkamer met open keuken
De woonkamer met open keuken heeft een oppervlak van circa 45 m2 en is daarmee erg ruim. Aan de voorzijde bevinden zich grote ramen die niet alleen zorgen voor een hele fijne lichtinval, maar ook zicht bieden op de mooie woonstraat met brede groenstroken. Voor deze ramen zijn screens aanwezig.

Aan de tuinzijde bevindt zich een bijna plafondhoge en brede schuifpui die toegang geeft tot een royale terras.

Het woonkamergedeelte dat zich aan de tuinzijde bevindt, leent zich uitstekend voor het plaatsen van een gezellig grote eettafel. Hier vindt u namelijk ook de keukeninrichting.

Keuken
De keukeninrichting is in een hoekopstelling en bestaat uit een kunststof opstelling die aangepast is voor rolstoelgebruik. Er zijn diverse lades en kasten. Ingebouwd zijn een magnetron/oven, een koelkast, een inductiekookplaat met afzuigkap en een vaatwasser. Het aanrechtblad is voorzien van een 1 ½ maats spoelbak.
De keukeninrichting is nu vrij laag maar zou eventueel naar omhoog te plaatsen zijn.

De tegelvloer die u aantrof in de hal is ook aanwezig in de woonkamer met open keuken. Onder deze tegelvloer is vloerverwarming aanwezig. De wanden zijn voorzien van spachtelputz.

Portaal met achteringang
Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot een portaal. Hier vindt u de aansluitingen voor wasmachine en droger en hier bevindt zich een uitstortgootsteen en een schrobputje.
Vanuit dit portaal heeft u toegang tot de tuin en tot de slaapkamer.

Het portaal is voorzien van een tegelvloer, wanden zijn deels betegeld en deels afgewerkt met spachtelputz.

Slaapkamer
Deze ruime slaapkamer is circa 5.03 meter x 3.60 meter groot. Er is een plafondhoge garderobekast.
De slaapkamer is voorzien van een onderhoudsvriendelijk vloerzeil en wanden met spachtelputz. Voor de ramen aan de zonzijde zijn rolluiken aanwezig.
Een schuifdeur geeft toegang tot de aangrenzende badkamer.

Badkamer
Deze ruime badkamer is voorzien van een vloerdouche, een zwevend toilet en een vaste wastafel waarlangs twee opbergkasten aanwezig zijn. De badkamer is plafondhoog betegeld met lichte wandtegels, op de vloer liggen antisliptegels.
Er is een handdoekenradiator aanwezig.

Portaal met trapopgang
Het portaal met trapopgang bereikt u vanuit de woonkamer. Van hieruit heeft u ook toegang tot een toiletruimte.

Toilet
Deze toiletruimte bevindt zich onder de trapopgang en is plafondhoog betegeld. Er zijn een zwevend toilet en een fonteintje aanwezig. Zowel het sanitair als de wandtegels zijn licht van kleur. Deze toiletruimte wordt mechanisch geventileerd.
Onder de tegelvloer is voerverwarming aanwezig.

1e verdieping
De Meranti houten trapopgang geeft toegang tot een bijzonder ruime overloop. Op deze overloop ligt vloerbedekking, de wanden zijn voorzien van spachtelputz en het plafond is afgewerkt met plafondpanelen. Er is een raam aanwezig en er is bergruimte afgescheiden onder de schuine delen van het dak. Op de overloop bevindt zich een kast waarin zich de gasgestookte cv-ketel bevindt.
Deze ketel werd in 2017 geplaatst en is van het merk Nefit.
Vanuit de overloop heeft u toegang tot de badkamer en tot twee slaapkamers.

Badkamer
De badkamer is voorzien van een ligbad met thermostaatkraan, een zwevend toilet en een vaste wastafel met aan beide zijde bergkasten.
De wandbetegeling is plafondhoog uitgevoerd en is net als de tegelvloer en het sanitair licht van kleur.
Deze ruimte is op een natuurlijke wijze te ventileren.

Slaapkamers
Er zijn twee grote slaapkamers aanwezig.

Slaapkamer 1
Slaapkamer 1 ligt aan de straatzijde van de woning en heeft een afmeting van circa 4.50 x 4.15 meter.
Er zijn twee ramen aanwezig; het raam aan de voorzijde bevindt zich in een dakkapel, het tweede raam is in de zijgevel geplaatst. Voor dit raam is een rolluik aanwezig. Onder de schuine delen van het dak zijn bergruimtes afgescheiden die via schuifpanelen toegankelijk zijn. De wanden zijn uitgevoerd in spuitwerk, op de ligt vloerbedekking en tegen het plafond zijn plafondpanelen aanwezig.

Slaapkamer 2
Slaapkamer 2 bevindt zich aan de tuinzijde van de woning. De wand- plafond en vloerafwerking is gelijk aan die van slaapkamer 1. Ook deze kamer is bijna 19 m2 groot.

2e verdieping
Via een vlizotrap heeft u vanuit de overloop toegang tot de keurige, onverwacht ruime 2e verdieping. De zolder is deels op stahoogte. U kijkt er tegen de witte isolatieplaten en u loopt er over houten vloerdelen. Hier bevindt zich de mechanische afzuigunit en er is voldoende ruimte voor het bergen van spullen die u niet dagelijks nodig heeft.

Garage
Deze ruime garage is aangebouwd aan de woning en is vanuit de hal rechtstreeks te bereiken.
De wanden zijn uitgevoerd in MBI-gevelstenen en op de vloer liggen grijze tegels. Er is een loopdeur en een sectional poort die op afstand te bedienen is. De garage heeft een afmeting van circa 3.85 x 7.35 meter en is te verwarmen middels een radiator. In de garage is krachtstroom beschikbaar.
Er is een uitstortgootsteen en een schrobputje aanwezig en er zijn twee ramen die zicht geven op de tuin. Via een deur kunt u van hieruit de tuin ook rechtstreeks bereiken.

TUIN
Voortuin
Via een brede beklinkerde inrit heeft u toegang tot de voordeur en de garagepoort. Deze beklinkering is doorgezet als pad langs de voorgevel.
De voortuin is aangelegd met vaste planten en grenst aan een brede groenstrook die langs de openbare weg gelegen is.

Achtertuin
De achtertuin is grotendeels voorzien van een grasmat met langs de perceelgrenzen enkele grote naaldbomen.
Achter in de tuin bevindt zich een houten tuinberging, een ideale ruimte voor uw tuinmeubels en tuingereedschap. Deze berging kun u via een beklinkerd pad bereiken. Direct grenzend aan de woning is een betegeld terras aanwezig. Omdat dit terras op het oosten gesitueerd is, kunt u hier optimaal genieten van de ochtendzon.

De achtertuin grenst aan de tuin die bij de kerk hoort. Hier staan prachtige grote bomen. U heeft er vanuit de tuin uitstekend zicht op.

AANVULLENDE INFORMATIE
– Deze woning werd gebouwd in 1999. De woning verkeert grotendeels in originele staat.
– Dak-, muur- en vloerisolatie is toegepast.
– Alle ramen en deuren zijn uitgevoerd in onderhoudsvriendelijk kunststof en voorzien van dubbele beglazing.
– Deze woning heeft energielabel B.

WAT DEZE WONING SPECIAAL MAAKT
De ruimte in deze woning, de efficiënte indeling met slaapkamer en badkamer op de begane grond en de rustige ligging maken deze woning bijzonder.

LOCATIE
Deze woning is gelegen in een rustige woonstraat in het gezellige dorpshart van Heusden. Op korte afstand van de woning bevindt zich een speelveldje voor kinderen. De basisschool en de buurtwinkel bevinden zich op loopafstand.
Vanuit de woning wandelt u binnen enkele minuten het buitengebied in.

Locatie: