Hulsbos 10 Liessel

Specificaties:

Verkocht onder voorbehoud: € 219.000 k.k.


  • Woonoppervlakte: 85 m2
  • Perceeloppervlakte: 175 m2
  • Inhoud: 340 m3
  • Bouwjaar: 1987

‹ Terug naar het volledige aanbod

Omschrijving:

In een rustige en groene woonwijk gelegen hoekwoning met tuinberging.

Deze woning werd oorspronkelijk in 1987 gebouwd. In 2014 werd de aanwezige muur tussen de keuken en de bijkeuken verwijderd en de keuken verplaatst naar de oorspronkelijke bijkeuken. De keukenruimte werd bij de woonkamer getrokken waardoor de woonkamer nu een mooie afmeting heeft. De tuinkamer is in 2017 aangebouwd en kan vanuit de woonkamer worden bereikt via openslaande tuindeuren. Er zijn drie slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping. Via een vlizotrap heeft u toegang tot een royale bergzolder. De woning heeft grote ramen waardoor de lichtinval erg prettig is.
De tuin is circa 8,5 meter diep en is voorzien van een berging die in 2018 werd geplaatst. Via een poort heeft u toegang tot de openbare weg.
De ligging is erg mooi: vanuit de woonkamer heeft u zicht op een plantsoen met speeltoestellen. Op circa 500 meter bevindt zich de supermarkt.

Perceelsoppervlakte : 175 m2
Woonoppervlak : circa 85 m2
Overige ruimte : circa 30 m2 (tuinkamer en zolder)
Inhoud woning : circa 340 m3 (excl. tuinkamer)
Tuinkamer : circa 16 m2

INDELING

Begane grond
De voordeur geeft toegang tot een nette hal met laminaatvloer en spuitwerkwanden. Hier bevindt zich de meterkast (5 electragroepen en de gasmeter).
Via een deur met glas heeft u toegang tot de woonkamer met open keuken.

Woonkamer met open keuken
Deze gezellige woonkamer met open keuken is 37 m2 groot. De laminaatvloer die u aantrof in de hal is ook hier aanwezig. De wanden zijn uitgevoerd in spuitwerk en deels in kleur geschilderd. Omdat deze woning via een hete luchtsysteem wordt verwarmd, zijn er geen radiatoren aanwezig wat voor een rustig beeld zorgt.
De woonkamer heeft een prettige lichtinval. Het grote raam in de voorgevel ziet uit op de mooie woonstraat. In de oorspronkelijke achtergevel zijn openslaande tuindeuren geplaatst die toegang geven tot een tuinkamer.
Extra bergruimte vindt u in de vaste kast die zich onder de trap bevindt en die u vanuit de woonkamer bereikt.

Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot een portaal. Hier bevindt zich de trapopgang naar de eerste verdieping en vanuit dit portaal heeft u toegang tot het toilet.

Keuken
De keuken bevindt zich aan de tuinzijde van de woning. De keukeninrichting werd in 2014 vernieuwden en is in een hoekopstelling geplaatst. De kastjes zijn off white van kleur en zijn gecombineerd met een kunststof aanrechtblad met de uitstraling van hout. Geïntegreerd zijn een oven, een koel vriescombinatie en een 4-pitsgaskookplaat met afzuigkap. De oorspronkelijke achterdeur is vervangen door een raam waardoor deze ruimte extra licht is.

Tuinkamer
In 2017 is de tuinkamer gerealiseerd. Zowel het dak als de zijwanden bestaan uit lichtdoorlatende platen. Er zijn glazen schuifpanelen aanwezig aan de tuinzijde, waardoor deze tuinkamer in de zomer ook gebruikt kan worden als overdekt terras. De vloer is voorzien van grote grijze tegels. Een loungeset of een tuintafel kunnen hier prachtig staan.

Portaal
Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot een portaal met trapopgang. Hier bevindt zich ook de deur die toegang geeft tot het toilet.

Toilet
De toiletruimte is deels betegeld met witte wandtegels. Op de vloer liggen donkere tegels. Er zijn een toilet en een fonteintje aanwezig.

1e verdieping
Via een met tapijt beklede trap bereikt u de overloop op de 1e verdieping. Deze overloop heeft een laminaatvloer en geschilderde wanden. Vanuit deze overloop heeft u toegang tot drie slaapkamers en een badkamer.

Badkamer
Deze ruime en nette badkamer is plafondhoog betegeld met lichte wandtegels die gecombineerd zijn met donkere vloertegels. Er zijn een toilet, een vaste wastafel en een vloerdouche aanwezig. Deze ruimte wordt mechanisch geventileerd.

Slaapkamers
De slaapkamers hebben een vloeroppervlak van respectievelijk circa 4.13 x 3.20 meter, 3.80 x 3.20 meter en 3.18 x 2.10 meter. De laminaatvloer die u aantrof op de overloop is hier doorgelegd. Wanden zijn voorzien van spuitwerk en licht van kleur. Iedere kamer beschikt over een groot raam. In de grootste slaapkamer is een airco-unit geplaatst.

2e verdieping
Via een vlizotrap bereikt u de royale bergzolder. Hier bevindt zich de hete luchtverwarming cv-ketel van het merk Brink (2013).

TUIN
De tuin heeft een afmeting van circa 5.80 x 8,5 meter en is grotendeels voorzien van een grasmat waarlangs aan de ene zijde een plantenborder is aangelegd en aan de andere zijde een pad ligt wat toegang geeft tot een houten tuinberging.
De houten erfafscheiding werd in 2018 geplaatst en is voorzien van een poort.

AANVULLENDE INFORMATIE
Deze woning is gebouwd in 1987 en geïsoleerd naar de eisen van die tijd.
De raamkozijnen zijn grotendeels uitgevoerd in kunststof. De ramen zijn deels dubbel beglaasd. De woning wordt verwarmd door middel van hete lucht. De ketel werd in 2013 vernieuwd.

Bergopwaarts, eigenaar van deze woning werkt met vaste notariskantoren. U kunt kiezen voor notariskantoor Kessels, Hannelie Jagtenberg Notariaat Deurne of Gerrits & van Gulick Notarissen te Deurne.

In de koopovereenkomst wordt opgenomen dat u de woning koopt ten behoeve van eigen bewoning/gebruik. Verhuur is niet toegestaan.

WAT DEZE WONING SPECIAAL MAAKT
Dit is betaalbare, hele nette hoekwoning die erg mooi ligt. Vanuit de woonkamer kijkt u uit op een plantsoen met speeltoestellen. U woont er rustig en in een relatief groene woonomgeving. De Jan Linders Supermarkt bevindt zich op loopafstand van de woning. De woning is in de loop van de tijd verbouwd en gemoderniseerd en heeft een praktische indeling. De tuin is mooi afgescheiden en netjes aangelegd.
Kortom: Deze woning biedt veel voordelen!

Locatie: