Jasmijnstraat 12 Asten

Specificaties:

Verkocht onder voorbehoud: € 385.000 k.k.


  • Woonoppervlakte: 122 m2
  • Perceeloppervlakte: 237 m2
  • Inhoud: 410 m3
  • Bouwjaar: 1966

‹ Terug naar het volledige aanbod

Omschrijving:

Erg smaakvol gerenoveerde half vrijstaande woning met garage/hobbyruimte, carport en mooi aangelegde tuin. Deze woning ligt in een rustige woonstraat op loopafstand van het centrum.
Buiten het feit dat het een erg mooie woning is, is deze woning ook bijzonder energiezuinig. Daken en muren zijn geïsoleerd, er is dubbele beglazing aanwezig en er liggen 19 zonnepanelen.

Bijzonderheden
– Gebouwd in 1961, vergroot in 1975.
– In 2014 zijn de begane grond en eerste verdieping intensief gerenoveerd. Toen werden alle wanden, vloeren en plafonds opnieuw afgewerkt en de keukeninrichting en badkamer vervangen.
– In 2016 zijn de pannen, de goten en de hemelwaterafvoeren vernieuwd.
– Het pannendak is van onderuit geïsoleerd met glaswol en er is extra isolatie aangebracht in de tweede verdiepingsvloer. Het platte dak van de woning is aan de bovenzijde voorzien van isolatieplaten en van onderuit nog extra geïsoleerd.
– De muren van de woning zijn ingespoten met EPS HR ++ isolatiekorrels.
– De kozijnen zijn deels uitgevoerd in onderhoudsvriendelijk kunststof en deels in aluminium. Alle deuren en ramen in de woning zijn voorzien van isolatieglas.
– Er zijn diverse airco- verwarmingsunit aanwezig.
– Deze woning heeft energielabel B. De eigenaren wonen er met 4 personen en gebruiken circa 800 m3 gas per jaar. Het stroomverbruik is minder dan de zonnepanelen opleveren (zij leveren jaarlijks circa 1.500 tot 2.000 kWh terug aan het net).
– De mooie tuin heeft een prettige zonligging (zuidzuidwest) en biedt veel privacy.
– Het is een kindvriendelijke woonomgeving. Schuin tegenover de woning ligt een groot speelveld met speeltoestellen voor de allerkleinsten.

Voorzijde
De woning ligt op enige afstand van de straat. Tussen de straat en de voortuin ligt een groenstrook en een trottoir.
Via een pad heeft u toegang tot de stijlvolle voordeur die enkele jaren gelegen werd geplaatst. In de voortuin staan voornamelijk vaste planten en enkele bolacacia’s .

De beklinkerde inrit voor de carport wordt samen met de eigenaren van Jasmijnstraat 10 gebruikt. Onder de carport bevinden zich de openslaande deuren die toegang geven tot de garage. Onder de carport bevindt zich ook de deur naar de achtertuin.

INDELING
Begane grond
Hal met eikenhouten vloer en gestuukte wanden en plafond. Er is voldoende ruimte voor een kapstok. In de hal bevinden zich de trapopgang, de meterkast en het toilet. Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer.

Meterkast
Met gas- en electrameters en glasvezelaansluiting.
De elektrische installatie is in 2014 vernieuwd. Toen is ook de bedrading in de woning vervangen.
De watermeter bevindt zich onder de mat bij de voordeur.

Toilet
Toiletruimte met zwevend toilet en designradiator. De wandbetegeling is plafondhoog aangebracht en er is een raampje aanwezig.

Woonkamer
Deze ruime woonkamer heeft grote raam in voor- en zijgevel. Samen met de lichtkoepels in de keuken en de grote ramen in de achtergevel zorgt dit voor een fijne lichtinval.
De eikenhouten vloer is vanuit de hal doorgelegd en wanden en plafond zijn gestuukt. De ruimte is voldoende groot om een royale zithoek te kunnen plaatsen.
In de woonkamer hangt een airco-/verwarmingsunit en voor de ramen in de voor- en zijgevel zijn rolluiken aanwezig.

Direct naast de deur naar de hal bevindt zich een kast die onder de trap doorloopt. In deze kast ligt een tegelvloer en er zijn schappen aanwezig.

Keuken
De keuken bevindt zich in het aangebouwde gedeelte van de woning.
Hier is voldoende ruimte om een grote eettafel te kunnen plaatsen.
De keukeninrichting is in een hoekopstelling geplaatst. Een extra keukenkast bevindt zich tegen de tegenoverliggende wand.

De moderne keukeninrichting is uitgevoerd in kunststof. De onderkasten hebben de uitstraling van hout, de bovenkasten en het keukenblokje tegenover de hoekopstelling zijn uitgevoerd in hoogglans wit. Het aanrechtblad is royaal en voorzien van een spoelbak en een 5-pitsgaskookplaat waarboven een afzuigkap hangt. Er is een vaatwasser aanwezig.
In het tegenoverliggend gedeelte vindt u de heteluchtoven en een koelkast.

De achtergevel bestaat vrijwel volledig uit glas. Er is een loopdeur aanwezig en er is een schuifpui van waaruit u rechtstreeks toegang heeft tot het terras en de tuin. Samen met de twee lichtkoepels zorgen al deze ramen voor een optimale en erg prettige lichtinval.

Ook hier ligt de eikenhouten vloer en zijn wanden en plafond gestuukt.

Als u via de achterdeur naar buiten gaat kunt u via de overkapping de deur naar de garage/hobbyruimte bereiken. Hier bevindt zich ook de deur die rechtstreeks toegang geeft tot de carport.

Garage / hobbyruimte
De garage/hobbyruimte is in spouw gebouwd en heeft een dubbele houten toegangspoort. Er ligt een betonvloer en de wanden zijn in een lichte kleur geschilderd. Er staat een eenvoudig aanrechtblok met koudwaterkraan en spoelbak.
Hier vindt u ook de aansluitingen voor wasmachine en droger en de omvormer voor de zonnepanelen.

Via een deur bereikt u een hobbyruimte annex chillruimte.
Deze ruimte is voorzien van vloerbedekking. De wanden zijn geschilderd en er is een radiator aanwezig.

1e verdieping
Via de trapopgang in de hal bereikt u de overloop op de eerste verdieping. Er ligt een laminaatvloer, de wanden en het plafond zijn gestuukt.
De deuren geven toegang tot drie slaapkamers en een badkamer.

Slaapkamers
De laminaatvloer die op de overloop ligt is doorgelegd in de slaapkamers.
Ook hier zijn de wanden en het plafond keurig gestuukt. De twee grootste slaapkamers zijn circa 3.55 x 3.20/3.25 meter groot en hebben ieder twee ramen, de 3e kamer is circa 2.75 x 2.30 meter groot.
Alle slaapkamerramen zijn voorzien van rolluiken.
Op de grote slaapkamer aan de tuinzijde hangt een airco-/verwarmingsunit.

Badkamer
Deze moderne badkamer heeft een lichte wandbetegeling en een donkere tegelvloer waaronder vloerverwarming aanwezig is. Er is een badmeubel aanwezig waarin een grote wastafel is geplaatst en waarboven twee kranen aanwezig zijn. Het zwevend toilet bevindt zich achter de muur van de douche. De douche is voorzien van een vloerdrain en een thermostaatkraan.
Er is een groot raam met ingebouwd rolluik aanwezig.

2e verdieping
Een vaste trap geeft toegang tot de overloop op tweede verdieping. Hier zijn schuifwanden aanwezig waarachter zich bergruimte bevindt en waar de cv-ketel hangt. Vanuit de overloop heeft u toegang tot de vierde slaapkamer.

Slaapkamer
Door het plaatsen van een dakkapel aan de achterzijde van de woning werd in 1996 de nok van de woning verhoogd en de tweede verdieping vergroot. Hierdoor werd deze ruime slaapkamer mogelijk gemaakt.
Er ligt een laminaatvloer, de wanden zijn gestuukt en onder het schuin dak gedeelte is bergruimte afgescheiden. Er hangt een airco-/verwarmingsunit en hier bevindt zich de boiler.

TUIN
De tuin is mooi aangelegd en onderhoudsvriendelijk.
In het verlengde van de garage is een overkapping gerealiseerd waardoor u ook op een regenachtige dag de garage en de carport droog kunt bereiken. De grijze betegeling die hier ligt is doorgetrokken als terras langs de achtergevel van de woning.
Een tweede terras bevindt zich achter in de tuin. De ruimte tussen de terrassen is voorzien van een grasmat waarlangs plantenborders staan.
Tussen deze tuin en de buurtuinen staat een houten erfafscheiding.
Door de hoge begroeiing op de buurpercelen heeft u er verrassend veel privacy.

LOCATIE
De woning is gelegen in een rustige woonstraat op korte afstand van het centrum. U heeft geen directe overburen. Een speelveldje bevindt zich vrijwel tegenover de woning en ook sporthal De Schop, het evenemententerrein en de tennisvelden liggen op steenworp afstand. Met de auto rijdt u binnen 5 minuten naar de A67.

Locatie: