Julianastraat 53 e Asten

Specificaties:

Verkocht: € 365.000 k.k.


  • Woonoppervlakte: 103 m2
  • Inhoud: 320 m3
  • Bouwjaar: 1956

‹ Terug naar het volledige aanbod

Omschrijving:

Wonen naast het gezellige centrum van Asten en toch heerlijk rustig! In deze woning geniet u van uw privacy, terwijl de patio aan de achterzijde kan zorgen voor verbinding met de 4 andere bewoners, wanneer u daar zin in heeft. Het gemoedelijke en veilige van het samen wonen wordt zo gecombineerd met de privacy van uw eigen appartement waarin u zich heerlijk kunt terugtrekken.

U kunt er uw leven lang blijven wonen: het appartement ligt op de eerste verdieping en is zowel met de lift als met de trap te bereiken. Alle woonvoorzieningen én twee slaapkamers en een badkamer bevinden zich op de deze woonlaag. Als bonus zijn op de tweede verdieping nog twee extra kamers aanwezig, met een vrij uitzicht op het dorp en de kerk van Asten. Qua energievoorziening is de woning zuinig en toekomstbestendig, omdat er geen gasaansluiting is maar een moderne warmtepomp en uitstekende warmte isolatie, mogelijk aangevuld met zonnepanelen.

Aan de voorzijde van uw woning kijkt u uit over een levendige straat, aan de achterzijde bevindt zich uw zonnige balkon aan de patio. U woont er centraal in het gezellige dorpscentrum, dichtbij de winkels, de gezellige restaurants en de mooie terrassen. Kortom: houdt u van wat leven in de brouwerij en bent u tegelijk gesteld op rust dan is dit de perfecte woonplek!

Kenmerken:
– Ligging aan een beschermd hofje: rustig en toch op steenworp afstand van het levendige centrum,
– Lift en trap naar eerste verdieping, waar het appartement ligt,
– Het appartement wordt verwarmd met een lucht-water warmtepomp. Het appartement is gasloos en daarmee energiezuinig en al klaar voor de toekomst,
– koper heeft de optie om mee te doen aan een initiatief van de VvE om extra zonnepanelen te plaatsen (kosten circa € 5.000,00)
– Privé buitenruimte aan de achterzijde en de mogelijkheid om gebruik te maken van een gezamenlijke buitenruimte,
– Mooie lichtinval door grote ramen in zowel voor- als achtergevel,
– Ruime woonkamer en keuken en twee slaapkamers en badkamer op verdieping 1.
– Extra hobby-/werk-/slaapruimte met grote dakkapellen op verdieping 2,
– Uw eigen privé berging en een gezamenlijke fietsenberging op de begane grond.
– Badkamer met toilet, inloopdouche en vaste wastafel,
– Inspraak in keuze van keuken,
– Groot parkeerterrein direct achter het complex,
– Een bushalte vrijwel tegenover het complex,
– De snelweg A67 (Eindhoven-Venlo), de N266 (Helmond-Weert) en de N279 (‘s-Hertogenbosch) op 5 autominuten.

Dit appartement heeft een oppervlak van in totaal circa 103 m2 (circa 75 m² op de eerste verdieping en 28 m² op de tweede verdieping). De privé berging van circa 6 m² naast de lift entree maakt het geheel compleet. Bij de gezamenlijke fietsenberging is de mogelijkheid om een elektrische fiets op te laden.

Locatie: