Keizerstraat 72 Someren

Specificaties:

Verkocht: € 279.000 k.k.


  • Woonoppervlakte: 120 m2
  • Perceeloppervlakte: 402 m2
  • Inhoud: 530 m3
  • Bouwjaar: 1963

‹ Terug naar het volledige aanbod

Omschrijving:

Mooi gelegen twee-onder-een-kap-woning met garage vlakbij het centrum van Someren. Deze woning ligt in een rustige woonstraat en in een groene woonomgeving.
De woning beschikt over veel leefruimte op de begane grond en vier slaapkamers op de eerste verdieping. De achtertuin is circa 23 meter diep, mooi aangelegd en biedt u veel rust en privacy.

INDELING
Begane grond
De voordeur van de woning geeft toegang tot een lichte hal met granolwanden en vloerbedekking. In de hal vindt u de meterkast (5 groepen en de gasmeter) en de trapopgang naar boven. Vanuit de hal heeft u toegang tot het toilet en de keuken.

Toilet
Het toilet is deels betegeld met daarboven stuukwerk. Er is een staand toilet en er is een raampje waardoor de ruimte op natuurlijke wijze geventileerd kan worden.

Keuken
Deze keuken vormt het hart van deze woning. De keuken staat in open verbinding met de woonkamer en via een doorkijk heeft u contact met de tuinkamer.

De keukeninrichting is uitgevoerd in eiken hout en in een U-opstelling geplaatst.
Aan de zijde van de woonkamer is een gezellige zitmogelijkheid.

Het aanrechtblad is betegeld, net als de wand die zich achter het aanrechtblad bevindt. Er is een dubbele spoelbak aanwezig en een 4-pits gaskookplaat met afzuigkap. Een oven en een koelkast zijn ingebouwd en er is een close-in boiler aanwezig.
De vloer is voorzien van laminaat.

Extra opbergmogelijkheden vindt u in de uitgediepte provisiekast die zich onder de trap bevindt en die vanuit de keuken rechtstreeks te bereiken is.

Provisiekast
Deze kelderkast is circa 3 traptreden diep. De wanden zijn voorzien van granietpleister en er zijn schappen aanwezig.

Woonkamer
De gezellige woonkamer heeft een groot raam van waaruit u uitkijkt over de mooie woonstraat. Er is een houtkachel aanwezig die in een gemetselde schouw is geplaatst. Naast deze schouw bevindt zich een raam met een glas-in-lood ruit.

De vloer in de woonkamer is voorzien van vloerbedekking, de wanden zijn voorzien van behang. De vloerbedekking is doorgelegd in de tuinkamer die omstreeks 1978 werd aangebouwd.

Tuinkamer
De tuinkamer is circa 4 meter diep en 6 meter breed. Er is een bijna kamerbrede schuifpui aanwezig die zicht geeft op de diepe achtertuin.
Vanuit de tuinkamer heeft u toegang tot een portaal.

Portaal
Dit portaal is voorzien van een vloerbedekking en de wanden zijn deels betegeld met daarboven spuitwerk. Van hieruit bereikt u de tuin, de garage, het toilet en een bijkeuken.

Toilet
Dit toilet is plafondhoog betegeld en voorzien van een toilet en fontein.

Bijkeuken
In deze royale bijkeuken vindt u de aansluitingen voor de wasapparatuur en er is een uitstortgootsteen. Hier hangt ook de gasgestookte cv-ketel (merk Nefit) die omstreeks 2016 werd vernieuwd.
De ruimte heeft een tegelvoer, de wanden zijn deels betegeld met daarboven stuukwerk. Vanuit deze bijkeuken heeft u toegang tot een hobbyruimte.

Hobbyruimte
Deze in spouw gebouwde hobbyruimte is voorzien van een tegelvloer en wanden in kalkzandsteen. Er zijn twee vaste kasten aanwezig en deze ruimte kan worden verwarmd door middel van de aanwezige radiator. Het is een hele fijne klusruimte maar u zou er, met wat kleine aanpassingen, ook een kantoorruimte van kunnen maken. Er is een raam aanwezig en er is een deur die toegang geeft tot de tuin.

Garage
Via het portaal heeft u van binnen uit toegang tot de garage. Deze garage heeft een afmeting van circa 2.55 x 5.97 meter en is voorzien van een grindvloer. De stalen kanteldeur is op afstand te openen en er is een loopdeur aanwezig.

1e verdieping
Via de met tapijt beklede trapopgang bereikt u de overloop op de eerste verdieping. De vloerbedekking is hier doorgelegd en de wanden zijn voorzien van granol.
Vanuit deze overloop heeft u toegang tot vier slaapkamers en een doucheruimte.

Slaapkamer 1
Deze kamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en heeft een afmeting van circa 2.12 meter x 2.70 meter. De wanden zijn voorzien van behang, op de vloer ligt tapijt en tegen het plafond zijn gipsplaten aangebracht.

Slaapkamer 2
Deze slaapkamer is circa 2.12 meter x 3.60 meter groot. Ook deze slaapkamer ligt aan de voorzijde van de woning en de afwerking is vergelijkbaar aan die van slaapkamer 1. Door het grote raam is de lichtinval uitstekend.

Slaapkamer 3
Slaapkamer 3 is de grootste slaapkamer en heeft een afmeting van circa 3.68 meter x 2.57 meter. Er is voldoende ruimte voor een 2-persoonsbed en een garderobekast. Er is een groot raam aanwezig en er is een deur die toegang geeft tot het platte dak. Ook hier is het behaaglijke vloertapijt aanwezig en zijn de wanden voorzien van behang. Het plafond is voorzien van gipsplaten met spuitwerk en balkjes. Er is een vaste kast aanwezig met legplanken.

Doucheruimte
De douche is eenvoudig uitgevoerd. Er is een gemetselde en betegelde douchebak. De wanden zijn deels betegeld en er is een warmtelamp.

Slaapkamer 4
Deze slaapkamer ligt aan de tuinzijde direct naast de doucheruimte. Deze kamer heeft een afmeting van circa 2.66 x 2.70 meter. Er is een vaste wastafel en er is een vaste kast. Er ligt vloerbedekking en de wanden zijn gestuukt. Deze slaapkamer zou desgewenst verbouwd kunnen worden tot badkamer. Tijdens de realisatie van de tuinkamer is al rekening gehouden met het hiervoor benodigde leidingwerk.

2e verdieping
De tweede verdieping is te bereiken via een houten vlizotrap. De hier aanwezige bergzolder bestaat die uit twee delen. De verdiepingsvloer is van hout en er is een dakraam. Het is een ideale zolder voor spullen die u niet dagelijks nodig heeft.

TUIN
De tuin is mooi aangelegd en circa 23 meter diep.
Omdat deze tuin grenst aan de diepe tuinen van de achterburen, zit u er heerlijk vrij.
Direct grenzend aan de grote schuifpui van de tuinkamer bevindt zich een betegeld terras. Een groene pergola vormt een natuurlijke afscheiding tussen dit terras en de rest van de tuin. Er is een gazon met plantenborders en er is een groene haag aanwezig als afscheiding tussen de buurpercelen.

AANVULLENDE INFORMATIE
– Deze woning werd in 1963 gebouwd en omstreeks 1978 vergroot met een aanbouw.
– Op de begane grond is deels dubbele beglazing aanwezig.
– Het platte dak boven de woonkamer is voorzien van isolatie.
– De dakbedekking van het platte dak boven de woonkamer werd in 2016 vernieuwd, de overige dakbedekking werd een aantal jaren daarvoor vernieuwd.
– In 2016 werden de goten en de lichtkoepel vernieuwd en ook een deel van de dakpannen vervangen.

WAT DEZE WONING SPECIAAL MAAKT
Dit is een mooi gelegen tweekapper met een mooie diepe tuin. De woning is goed onderhouden en praktisch ingedeeld. Dat de garage van binnenuit te bereiken is, is natuurlijk bijzonder praktisch. De mooie woonstraat is rustig en de ligging ten opzichte van het centrum is ideaal.

LOCATIE
Deze woning is gelegen in de oude dorpskern van Someren. De woonstraat waarin deze woning ligt, heeft grote bomen aan beide zijde van de weg. Het is een hele charmante woonstraat met hoofdzakelijk vrijstaande en halfvrijstaande woningen. Het centrum van Someren bereikt u binnen enkele fietsminuten.

Locatie: