Kerkendijk 100 Someren

Specificaties:

Verkocht: € 315.000 k.k.


  • Woonoppervlakte: 115 m2
  • Perceeloppervlakte: 996 m2
  • Inhoud: 415 m3
  • Bouwjaar: 1970

‹ Terug naar het volledige aanbod

Omschrijving:

Charmante vrijstaande woning met garage/berging en grote tuin.
Deze woning werd in 1970 gebouwd en heeft een slaapkamer en badkamer op de begane grond. De woonkamer is mooi licht door de grote ramen in de voor- en achtergevel. De royale keuken is groot genoeg om een eettafel te kunnen plaatsen. Er zijn twee slaapkamers op de 1e verdieping. De achtertuin is circa 40 meter diep en grenst aan agrarische percelen. U geniet er veel privacy.

WAT DEZE WONING SPECIAAL MAAKT
Dit is een erg gunstig geprijsde woning: Een vrijstaande woning met garage en op een perceel van bijna 1000 m2 met een vraagprijs van € 315.000,= is in de huidige markt een zeldzaamheid. Zeker als u weet dat de gemeente Someren vanaf 01 januari 2020 een uitgifteprijs voor bouwgrond hanteert van € 340,= per m2 (€ 281,= exclusief BTW).
De woning is verouderd maar nog steeds goed bruikbaar. Mocht u op dit moment de financiële middelen nog niet hebben voor de verbouwing dan kunt u voorlopig goed wonen en de verbouwing uitstellen tot een later tijdstip.

INDELING
Begane grond
De voordeur geeft toegang tot een hal met tegelvloer en granolwanden. In de hal bevindt zich de meterkast (7 groepen en krachtstroom) en vanuit de hal heeft u toegang tot een slaapkamer en de keuken.

Slaapkamer
Deze slaapkamer ligt aan de voorzijde van de woning en is circa 2.60 x 3.40 meter groot. Er is een groot raam aanwezig waardoor de ruimte overdag prettig licht is. Er zijn twee ingebouwde kasten. In een van deze kasten bevindt zich de boiler die zorgt voor het warme water in de keuken.

Woonkamer
De woonkamer heeft grote ramen in de voor- en achtergevel en er is een extra raam in de zijgevel. De lichtinval is uitstekend.

Deze woonkamer is circa 6.20 x 3.70 meter groot en heeft een tegelvloer. De wanden zijn deels voorzien van granol en deels geschilderd met structuurverf. Het plafond is afgetimmerd met hout.

Keuken
Deze leefkeuken is de centrale ruimte in de woning. Van hieruit heeft u toegang tot de hal, de woonkamer en het portaal en hier bevinden zich de deuren die toegang geven tot een uitgediepte kelderkast en de trapopgang naar de eerste verdieping.
De keuken is ruim genoeg om een gezellige eettafel in te kunnen plaatsen. Via het aanwezige raam heeft u zicht op de achtertuin.
Een tweede raam bevindt zich boven het aanrechtblad. Vanuit hier kijkt u via de zij-tuin naar de Kerkendijk.
De keukeninrichting bestaat uit een aanrechtblok met eikenhoutenfronten die in een lengteopstelling is geplaatst. Er is een afzuigkast aanwezig en een 4 pits keramische kookplaat. De koelkast en de magnetron/oven zijn in een nisje geplaatst.
De keuken is deels voorzien van een wandbetegeling met daarboven schilderwerk, op de vloer ligt vloerzeil.

Kelderkast
De kelderkast is twee treden diep en bevindt zich onder de trap. De kast is voorzien van vloer en wandtegels en er zijn enkele schappen.

Portaal
Het portaal heeft deels betegelde wanden en er ligt vloerzeil. Vanuit hier heeft u toegang tot een bijkeuken en tot de badkamer.
Hier bevindt zich ook de buitendeur waardoor dit portaal ook als achteringang dient.

Badkamer
De eenvoudige badkamer is plafondhoog betegeld en voorzien van een ligbad, een douche en een vaste wastafel met planchet en spiegel. Er is een mechanische ventilatie aanwezig.

Bijkeuken
In deze bijkeuken vindt u de aansluiting voor de wasmachine en hier hangt de cv-ketel (Vaillant bouwjaar 2019).De wanden zijn tot op een hoogte van circa 1.20 meter betegeld en ook op de vloer liggen tegels.

Toilet
Vanuit de bijkeuken heeft u toegang tot een toilet. Deze toiletruimte is plafond hoog betegeld. Er zijn een duoblok en een fontein aanwezig en er is een raampje.

1e verdieping
Via een met tapijt beklede trap bereikt u de overloop op de eerste verdieping.
Deze overloop geeft toegang tot een toilet en twee slaapkamers.

Toilet
In deze toiletruimte bevindt zich een vaste wandtafel met planchet en spiegel. De wanden zijn volledig betegeld. Er is een dakraampje aanwezig waardoor deze ruimte op een natuurlijke wijze geventileerd kan worden.

Slaapkamers
De slaapkamers zijn beide ruim. Er ligt vloerbedekking, de wanden zijn geschilderd.
Onder de schuine delen van het dak zijn grote kasten aanwezig.
Een kamer beschikt daarnaast nog over twee extra ingebouwde kasten.
Beide kamers hebben een groot kunststof raam met dubbele beglazing.

Garage
De garage is halfsteens uitgevoerd en met pannen gedekt. De wanden zijn aan de binnenzijden met cement bezet, op de vloer ligt beton.
In deze garage is een extra electragroep aanwezig en er is krachtstroom.
Deze garage is vanuit de inrit toegankelijk via een stalen kanteldeur en er zijn twee loopdeuren aanwezig.

Aangebouwd aan deze garage bevindt zich een eenvoudige berging die opgetrokken is uit damwandprofielplaten en middels golfplaten is gedekt.

TUIN
De tuin is circa 40 meter diep en net als de voortuin grotendeels voorzien van een grasmat. Naast de woning bevindt zich een overkapping voor de kliko’s. Naast de woning ligt een inrit die toegang geeft tot de carport en de garage. De tuin is op het westen gelegen; u heeft de avondzon op de achtergevel.

AANVULLENDE INFORMATIE
– Deze woning werd in 1970 gebouwd.
– In 2016 werden aan de achterzijde van de woning en op het aangebouwde gedeelte, nieuwe dakpannen gelegd.
– Op de eerste verdieping zijn kunststof kozijnen aanwezig.
– Het dak van woonhuis en garage is voorzien van een asbesthoudend dakbeschot. Het aangebouwde schuurtje is gedekt met asbestvrije golfplaten.
– De woning is voorzien van dubbele beglazing.

LOCATIE
Someren-Heide is een kerkdorp van de gemeente Someren met circa 1.500 inwoners. Someren-Heide heeft een eigen basisschool en er is een kinderopvang. In april 2013 werd het vernieuwde gemeenschapshuis De Bunt geopend. Het gemeenschapshuis werd vergroot waardoor er nu bijvoorbeeld ook een winkel is gevestigd. Someren-Heide kent een actief verenigingsleven met onder andere diverse muziekverenigingen, Jong Nederland, een korfbalvereniging en een voetbalclub.

Locatie: