Klaproosstraat 20 Asten

Specificaties:

Verkocht: € 255.000 k.k.


  • Woonoppervlakte: 100 m2
  • Perceeloppervlakte: 356 m2
  • Inhoud: 410 m3
  • Bouwjaar: 1960

‹ Terug naar het volledige aanbod

Omschrijving:

Over de volle breedte uitgebouwde hoekwoning met grote garage en mooie diepe en brede tuin. Omdat de tuin grenst aan een parkeerterrein kunt u ook via de achterzijde uw woning met de auto of bijvoorbeeld caravan bereiken.
De woning beschikt over een royale keuken, een woonkamer met aangrenzende tuinkamer, drie slaapkamers en een moderne badkamer.
Vanuit de woning bent u in enkele wandelminuten in het centrum van Asten.

INDELING
Begane grond
De voordeur van de woning geeft toegang tot de hal. Hier vindt u de meterkast, het toilet en de trapopgang naar de eerste verdieping.
De hal is voorzien van een tegelvloer met wanden in granolwerk. Er is een raam aanwezig in de zijgevel. Vanuit de hal heeft u toegang tot de keuken en de woonkamer.

Toilet
Het toilet is voorzien van een groene wandtegel met waarboven stucwerk. De aanwezige tegelvloer is licht van kleur. Het sanitair is in het wit uitgevoerd en bestaat uit een toiletcombinatie met fontein. Er is een raampje aanwezig waardoor deze ruimte op een natuurlijke wijze te ventileren is.

Keuken
Deze woning werd in 1968 vergroot met een aanbouw met als gevolg dat met name de keuken extra ruim is. De keuken heeft een betegelde vloer, de wanden zijn deels betegeld en deels voorzien van granol.
De keuken is prettig licht omdat in het dak een lichtkoepel is geplaats en boven het aanrecht en in de achtergevel een raam aanwezig is. Vanuit de keuken heeft u rechtstreeks toegang tot het terras en de tuin.

De keukeninrichting werd omstreeks 2004 vernieuwd. Deze keukeninrichting is uitgevoerd in kunststof van voorzien van een 1 1/2-maats spoelbak, een 4-pits gaskookplaat met afzuigkap, een vaatwasser, een koelkast en een oven.

Extra bergruimte vindt u in de kelderkast die aanwezig is onder de trap en die vanuit de keuken rechtstreeks te bereiken is.

Woonkamer
De gezellige woonkamer is voorzien van een laminaatvloer. De wanden zijn deels behangen en deels uitgevoerd in granol. Door het grote raam in de voorgevel kent de woning een mooie lichtinval.
Via twee openslaande deuren, waarin veel glas is verwerkt, heeft u toegang tot de aangebouwde tuinkamer.

Tuinkamer
Dit is een hele lichte kamer en daardoor ook een bijzonder prettige verblijfsruimte. Via het grote raam heeft u een mooi uitzicht over uw tuin. De tuinkamer is voorzien van een laminaatvloer. De wanden zijn deels uitgevoerd in granol, de overige wanden zijn uitgevoerd in schoonmetselwerk wat in een lichte kleur geschilderd is.

1e verdieping
Via de trapopgang in de hal bereikt u de overloop op de eerste verdieping. Hier bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer.

Slaapkamer 1
Deze slaapkamer is gelegen aan de straattzijde van de woning en is circa 3.35 x 3.60 meter groot.
Doordat schuine kanten ontbreken is de kamer goed in te delen. De wanden zijn voorzien van behang, op de vloer ligt een onderhoudsvriendelijk vloerzeil.

Slaapkamer 2
Deze slaapkamer is vrijwel even groot als slaapkamer 1. Ook hier is een vloerzeil aanwezig en zijn de wanden voorzien van behang. Een dubbel raam zorgt voor voldoende lichtinval.
Op deze kamer bevindt zich een vaste wastafel.

Slaapkamer 3
Deze slaapkamer is, net als slaapkamer 1, gelegen aan de straatzijde van de woning. Deze kamer is circa 2.35 x 3.00 meter groot en kent een soortgelijke afwerking als de hiervoor beschreven slaapkamers. Er zijn twee afzonderlijke ramen aanwezig en u vindt er een vaste kast. Ook deze kamer is behoorlijk ruim.

De badkamer
In 2009 werd de kleinste slaapkamer bij de badkamer getrokken waardoor deze prettig ruim is. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, er is een spoeltoilet en er is een badmeubel waarin een vaste wastafel is geplaatst en waarboven zich een planchet en een spiegel bevinden.
Langs een van de wanden is een grote kast gerealiseerd met schuifwanden. De ruimte is plafondhoog betegeld met witte wandtegels, op de vloer liggen grijze tegels.
Door het grote raam is deze ruimte op een natuurlijke wijze te ventileren.

2e verdieping
Via een vlizotrap is de grote bergzolder toegankelijk. Deze ruimte is volledig begaanbaar en biedt u veel opslagmogelijkheden. Hier bevindt zich de gasgestookte cv-ketel van het merk Atag (Blauwe Engel) die omstreeks 2002 werd geplaatst.

Garage
Deze garage is grotendeels in spouw gebouwd. Alleen de zijgevel aan buurmanszijde is halfsteens uitgevoerd.
De garage is circa 7 x 4,6 meter groot en met pannen gedekt.
De vloer is uitgevoerd in beton en er is elektra aanwezig. Extra bergruimte vindt u onder de punt van het dak. Het is een ideale ruimte voor een hobbyist.

TUIN
Direct grenzend aan de woning bevindt zich een royaal terras waarvan de verharding als pad doorloopt langs de garage naar de achterzijde van de tuin. U vindt er een tuinberging die met pannen is gedekt. In deze berging bevindt zich een pomp die aangesloten is op een grondwaterput.
De achtertuin grenst aan een binnenterrein en is van hieruit via een grote poort toegankelijk. Ideaal als u bijvoorbeeld een caravan op uw eigen perceel wilt neerzetten.

AANVULLENDE INFORMATIE
– Deze woning werd omstreeks 1960 gebouwd en in 1968 vergroot.
– De woning is grotendeels voorzien van kunststofkozijnen waarin dubbele beglazing aanwezig is.

LOCATIE
Deze woning is gelegen in een rustige woonomgeving op enkele wandelminuten van het centrum van Asten. Op korte afstand van de woning bevindt u een speelveldje voor kinderen, een basisschool, het evenemententerrein en sporthal de Schop.

Locatie: