Kluisstraat 13 Ommel

Specificaties:

Verkocht: € 379.000 k.k.


  • Woonoppervlakte: 160 m2
  • Perceeloppervlakte: 533 m2
  • Inhoud: 500 m3
  • Bouwjaar: 1991

‹ Terug naar het volledige aanbod

Omschrijving:

Bijzonder mooi gelegen vrijstaande woning met badkamer en twee slaapkamers op de begane grond. Op de eerste verdieping zijn momenteel twee ruime slaapkamers aanwezig maar het realiseren van een derde kamer behoort zeker tot de mogelijkheden. De woning is degelijk gebouwd en goed onderhouden, er is een ruime garage en een mooie en diepe privacy biedende achtertuin.
Deze woning ligt aan een rustige woonstraat in het centrum van Ommel. De woonomgeving is ruim en groen en er liggen veelal vrijstaande woningen. Direct achter de woning ligt een basisschool. Het centrum van Asten bereikt in circa 5 autominuten.

INDELING
Begane grond
De voordeur van de woning geeft toegang tot een lichte hal. De wanden zijn voorzien van spachtelputz en op de vloer liggen tegels. In de hal bevindt zich de meterkast en vanuit deze hal heeft u toegang tot de woonkamer.

Woonkamer
De tegelvloer die u aantrof in de hal is doorgelegd in de woonkamer. Ook hier zijn de wanden voorzien van spachtelputz. Er is een sfeervolle schouw aanwezig.
Aan de straatzijde bevindt zich een mooie erker van waaruit u mooi uitkijkt over de woonstraat met aan de overzijde een langgevelboerderij. Deze erker zorgt er samen met de grote raampartij in de zijgevel voor dat de kamer bijzonder veel lichtinval heeft.
Vanuit deze woonkamer heeft u toegang tot de keuken en tot een portaal.
In dit portaal bevindt zich de trapopgang en van hieruit heeft u toegang tot twee slaapkamers en een badkamer.

Keuken
De keuken bevindt zich aan de tuinzijde van de woning en is voldoende groot om een royale eettafel te kunnen plaatsen. De keukeninrichting is in een lengte-opstelling geplaatst en voorzien van een kunststof werkblad. Boven het aanrechtblad zijn twee ramen aanwezig. Deze keukeninrichting is voorzien van een oven, een koelkast, een spoelbak en een 4-pitsgaskooplaat met een afzuigkap. Indien gewenst kan een vaatwasser geplaatst worden.

De vloer is betegeld, wanden zijn uitgevoerd in fijn schuurwerk.
Een derde raam bevindt zich in de achtergevel en biedt zicht in de mooie achtertuin.
Vanuit deze keuken heeft u toegang tot de woonkamer, de ouderslaapkamer en de bijkeuken.

Bijkeuken
De bijkeuken heeft een tegelvloer met een schrobputje, de wanden zijn betegeld met witte wandtegels.
Er is een uitstortgootsteen aanwezig en hier vindt u de aansluitingen voor wasmachine en droger. In deze bijkeuken hangt ook de HR cv-ketel (merk Remeha Avanta, bouwjaar 2012).

Vanuit deze bijkeuken heeft u toegang tot het toilet en tot de tuin.

Toilet
De toiletruimte is volledig betegeld en voorzien van een zwevend toilet. Het toilet en de wandtegels zijn licht van kleur, op de vloer liggen contrasterende donkere vloertegels. Er is een raam aanwezig waardoor deze ruimte op een natuurlijke wijze te ventileren is.

Slaapgedeelte begane grond

Portaal
Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot een portaal wat vrij centraal in de woning gelegen is. Hier bevindt zich de trapopgang naar de eerste verdieping en van hieruit heeft u toegang tot de badkamer en twee slaapkamers.
Het portaal is voorzien van een laminaatvloer, de wanden zijn voorzien van spachtelputz.

Badkamer
Deze ruime badkamer is geheel betegeld en voorzien van een gevelraam waarvoor een rolluik aanwezig is.
De badkamer is voorzien van een zwevend toilet, een ruime douche met douchescherm, een vaste wastafel en een ligbad met handdouche en massagesproeiers. De wanden zijn plafondhoog betegeld.

Slaapkamer 1
Slaapkamer 1 is gelegen aan de straatzijde van de woning en heeft een raam in de zijgevel. Er is een laminaatvloer aanwezig, de wanden zijn voorzien van spachtelputz. De vaste kast die zich onder de trapopgang bevind, is vanuit deze kamer te bereiken.

Slaapkamer 2
Deze slaapkamer kunt u bereiken vanuit het portaal en via de keuken.
Deze kamer is circa 3.30 x 4.00 meter groot. Een tweepersoonsbed en een grote linnenkast laten er zich eenvoudig plaatsen. Het is overdag een prettig lichte kamer omdat er twee grote ramen aanwezig zijn. Ook deze slaapkamer heeft een onderhoudsvriendelijke laminaatvloer, de wanden zijn voorzien van spachtelputz.

1e verdieping
Via de geschilderde trap heeft u vanuit het portaal toegang tot de eerste verdieping.
Hier vindt u een bijzonder ruime overloop van waaruit u toegang heeft tot twee royale slaapkamers. De overloop is zo ruim dat er betrekkelijk eenvoudig een extra slaapkamer gerealiseerd zou kunnen worden. Doordat er lichte scheidingswanden zijn gebruikt is deze tweede verdieping desgewenst ook vrij flexibel in te delen.

De overloop is voorzien van een laminaat vloer. Onder de schuine delen van het dak zijn bergruimtes afgescheiden. Tegen het dak bevinden zich de keurige lichtkleurige isolatieplaten.

Slaapkamer 1 bevindt zich een de straatzijde van de woning. Deze kamer is voorzien van een vloerzeil en de wanden zijn grotendeels uitgevoerd in fijn schuurwerk. Tegen het dak zijn isolatieplaten aanwezig.

Slaapkamer 2 ligt aan de tuinzijde.
Deze bijzonder ruime kamer heeft ook een vloerzeil en fijn schuurwerkwanden waarbij de punt is afgetimmerd met gipsplaten. Tegen het dak zijn isolatieplaten aanwezig.

TUIN
De tuin is ruim 20 meter diep, op het zuiden gelegen en grotendeels voorzien van een grasmat. De erfafscheiding bestaat uit een goed onderhouden groene haag waarlangs een plantenborder aanwezig is. Direct grenzend aan de woning is een terrasverharding aanwezig en er is een grote overdekt terras gerealiseerd.

Direct grenzend aan dit perceel bevindt zich een groenstrook met hoge bomen en vervolgens het speelplein dat bij de plaatselijke basisschool hoort. In de weekenden en vakanties is het heerlijk rustig en tijdens de speelkwartieren ervaart u de gezelligheid van spelende kinderen.

Aan de voorzijde van de woning is een keurige tuin aangelegd met lage sierhagen. Er is een keurig beklinkerde inrit die ruimte biedt aan meerdere auto’s. De voortuin is van de achtertuin gescheiden door middel van een houten toegangspoort. Aan de linkerzijde van de woning bevindt zich een groenstrook die vanuit het overdekte terras via een deur te bereiken is.

Garage
De garage bij deze woning heeft een afmeting van circa 8.00 x 4.00 meter. Deze degelijke garage is uitgevoerd in spouw en voorzien van dak- en muurisolatie.
Er is een tegelvloer en er is extra bergruimte in de punt van het dak.
De garage is vanuit de inrit toegankelijk via een stalen kantelpoort. Aan de zijde van de tuin bevindt zich een loopdeur en er zijn drie ramen aanwezig.
In de garage bevindt zich een tussenwand die weggedraaid kan worden. Indien gewenst kunt op deze wijze een extra bergruimte afscheiden. Extra bergmogelijkheden biedt een overkapping die aan de achterzijde van de garage gerealiseerd is.

AANVULLENDE INFORMATIE
– Deze woning werd in 1991 gebouwd en is voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie. In de ramen is dubbele beglazing aanwezig.
– In 2000 werd de woning verbouwd waarbij o.a. de keuken en de badkamer werden vernieuwd.
– De erker is in 2004 geplaatst.
– Onder de tegelvloer in woonkamer en keuken is vloerverwarming aanwezig.
– Voor de ramen in de keuken en voor een van de ramen in de woonkamer zijn ingebouwde rolluiken aanwezig. Voor de ramen in de badkamer op de begane grond bevindt zich een opbouw rolluik.
– De garage is voorzien van dak- en muurisolatie, de ramen zijn enkel beglaasd.

WAT DEZE WONING SPECIAAL MAAKT
De aanwezigheid van alle woonvoorzieningen op de begane grond, de ligging, centraal in Ommel maar toch rustig en in het groen, maakt deze woning zeker het bezichtigen waard. Doordat er ook nog een ruime 1e verdieping is, is deze woning geschikt voor jong en oud.

LOCATIE
Deze woning is prachtig gelegen in het centrum van Ommel met direct achter de woning een groenstrook met hoge bomen en vervolgens de speelplaats van een basisschool. De multifunctionele accommodatie ligt op steenworp afstand evenals de voetbalvelden. Vanuit de woning bent u binnen enkele minuten in het buitengebied. U kunt er heerlijk wandelen en fietsen.

Locatie: