Korenveld 17 Heusden

Specificaties:

Verkocht onder voorbehoud: € 265.000 k.k.


  • Woonoppervlakte: 98 m2
  • Perceeloppervlakte: 170 m2
  • Inhoud: 360 m3
  • Bouwjaar: 2015

‹ Terug naar het volledige aanbod

Omschrijving:

Uitgebouwde twee-onder-een-kapwoning met grote garage/berging die vanuit de woning te bereiken is. Deze woning is in 2015 gebouwd en werd tijdens de bouw vergroot waardoor de woonkamer met keuken prettig ruim zijn. Door de grote ramen in de woning hebben alle ruimtes in de woning een fijne lichtinval. Er zijn twee ruime slaapkamers op de eerste verdieping en er is een vaste trap naar de zolder. De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd.
Deze woning ligt tegenover een plantsoen in de nieuwe uitbreidingswijk “Heusden-Oost”.

INDELING
Begane grond
De voordeur bevindt zich in de zijgevel en geeft toegang tot een mooie lichte hal. Deze hal is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming, de wanden zijn behangen. In de hal bevindt zich de meterkast en vanuit de hal heeft u toegang tot het toilet en de woonkamer. De hal heeft een hele mooie lichtinval omdat er een groot raam aanwezig is en de voordeur vrijwel volledig uit glas bestaat.

Toilet
De tegelvloer die u aantrof in de hal is doorgelegd in deze toiletruimte. Er zijn lichte wandtegels aanwezig. Het sanitair is in wit uitgevoerd en bestaat uit een zwevend toilet met fontein.

Woonkamer met open keuken
Tijdens de bouw werd de woning vergroot met een aanbouw aan de tuinzijde waardoor de woonkamer en de open keuken prettig ruim zijn. De vloertegels zijn diagonaal gelegd en voorzien van vloerverwarming. Deze vloerverwarming dient als hoofdverwarming. Er zijn dus geen radiatoren aanwezig wat een rustig beeld oplevert. De wanden in de woonkamer zijn voorzien van behang. In de kamer is een sfeervolle houtkachel geplaatst die ter overname wordt aangeboden.
Zowel in de voor- als in de achtergevel zijn grote ramen aanwezig en ook de deur die toegang geeft tot de tuin bestaat vrijwel volledig uit glas. De woonkamer en de keuken zijn hierdoor prettig licht. Via het raam aan de straatzijde kijkt u uit over een mooi brede groenstrook.

Open keuken
De keuken bevindt zich aan de tuinzijde van de woning en is in een U-opstelling geplaatst. Deze keukeninrichting heeft een landelijke uitstraling. Het aanrechtblad is uitgevoerd in eikenhout en biedt alle ruimte voor het bereiden van de heerlijkste gerechten. In de kasten en lades is voldoende ruimte voor voorraad en servies. Deze keuken is voorzien van een vaatwasser, een oven, een spoelbak en een 4-pits kookplaat met afzuigkap.

Direct naast de keuken bevindt zich een grote bergkast die doorloopt onder de trap. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de garage/berging.

Garage/berging
De garage/berging is oorspronkelijk halfsteens uitgevoerd, maar is door de eigenaren grotendeels van binnenuit geïsoleerd. De tegelvloer is hier doorgelegd en tegen het plafond zijn keurige houten schroten aangebracht.
In deze garage/berging is een keukenblok geplaatst bestaande uit twee onderkastjes, drie bovenkastjes, een vriezer en een koelkast. Dit keukenblok wordt ter overname aangeboden.
Vanuit de straat bereikt u deze ruimte via openslaande deuren. In de achtergevel bevindt zich een deur die toegang geeft tot de tuin.

1e verdieping
Via een geschilderde trap in de woonkamer bereikt u de overloop op de 1e verdieping. Van hieruit heeft u toegang tot twee slaapkamers en een badkamer.
De overloop is voorzien van vloerbedekking, de wanden zijn geschilderd en deels behangen.

Slaapkamer 1
Deze slaapkamer bevindt zich aan de straatzijde van de woning en is circa 5.20 meter breed en circa 3.00 meter diep. Door de twee ramen in de dakkapel is deze ruimte overdag prettig licht. De vloerbedekking is hier ook aanwezig, de wanden zijn voorzien van behang.

Slaapkamer 2
Slaapkamer 2 bevindt zich aan de tuinzijde en is circa 4.20 x 2.50 meter groot. Ook in deze kamer is vloerbedekking gecombineerd met wanden met behang. Het is een ruime tweede slaapkamer.

Badkamer
Deze badkamer is plafondhoog betegeld met grote witte wandtegels die gecombineerd zijn met grijze vloertegels. U vindt er een zwevend toilet en badmeubel waarin een extra brede wastafel aanwezig is. De aanwezige vloerdouche is voorzien van een thermostaatkraan en een glazen douchescherm.
Hier bevindt zich ook de aansluiting voor de wasmachine.
Deze badkamer kan mechanisch geventileerd worden, maar door het aanwezige raam in de dakkapel is ook natuurlijke ventilatie mogelijk.

2e verdieping
Via een vaste trap bereikt u de 2e verdieping. Deze ruimte is deels voorzien van schuifpanelen met bergrekken. Achter deze schuifpanelen bevinden zich ook de cv-ketel en de ventilatiebox. Doordat er een groot raam aanwezig is, is deze ruimte overdag prettig licht. Wanden zijn deels geschilderd en deels voorzien van behang, er ligt een vloerzeil en u kijkt er tegen de keurige witte isolatieplaten. Op deze zolder bevindt zich ook de omvormer voor de zonnepanelen. Er zijn 6 zonnepanelen aanwezig.

TUIN
De onderhoudsvriendelijke tuin is op het oosten georiënteerd en onderhoudsvriendelijk aangelegd. Er is een groot beklinkerd terras waarlangs een plantenborder aanwezig is. Deze tuin wordt van de buurpercelen gescheiden door een groene haag en deels door een houten schutting.

WAT DEZE WONING SPECIAAL MAAKT
Dit is een bijna nieuwe, uitstekend geïsoleerde en onderhoudsvriendelijke woning die pas enkele jaren geleden werd gebouwd. De prijsklasse is gunstig en de ligging uitstekend.

LOCATIE
Deze woning is gelegen aan de rand van Heusden in een nieuwe woonwijk. In deze woonwijk staan vrijwel uitsluitend koopwoningen. De omgeving is fris en nieuw. Vanuit de woning bent u binnen enkele wandelminuten in het centrum van Heusden.

Locatie: