Langstraat 5 Asten

Specificaties:

Verkocht: € 385.000 k.k.


  • Woonoppervlakte: 108 m2
  • Perceeloppervlakte: 484 m2
  • Inhoud: 510 m3
  • Bouwjaar: 1980

‹ Terug naar het volledige aanbod

Omschrijving:

Deze vrijstaande woning is mooi gelegen aan de rand van Asten. De woonstraat is doorlopend waardoor het er doorgaans prettig rustig is. Iets verderop in de straat ligt een plantsoen met hoge bomen. Hier liggen ook diverse openbare parkeerplaatsen.
Deze woning is in 1980 gebouwd en heeft een woonkamer met open keuken. Er zijn drie slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping. Bergruimte vindt u in de ruimte die zich boven de garage bevindt. Langs deze garage werd in 1997 nog een tweede garage gerealiseerd.
Het perceel is bijna 500 m2 groot en heeft een mooie breedte / diepte verhouding. Omdat deze tuin grenst aan de tuinen van aangrenzende percelen geniet u er veel privacy. De woning is gedateerd wat u de mogelijkheid geeft om deze geheel naar eigen inzichten aan te passen en ook vergroten van de woning behoort tot de mogelijkheden.

INDELING
Begane grond
De voordeur bevindt zich in de zijgevel en biedt toegang tot een hal met travertinvloer en schoonmetselwerkwanden. Hier bevindt zich de meterkast en de trapopgang naar de 1e verdieping. Vanuit de hal heeft u toegang tot het toilet en de woonkamer.

Meterkast
In de meterkast bevinden zich 4 elektra groepen en een krachtgroep, de elektrameter en de gasmeter. Er is een tweede groepenkast in de garage.

Toilet
De toiletruimte is deels voorzien van een wandbetegeling waarboven zich fijn schuurwerk bevindt. Er zijn een toilet en een fonteintje aanwezig.

Woonkamer en keuken
De gezellige woonkamer met open keuken is circa 47 m2 groot. In de hoek van de woonkamer bevindt zich een open haard. Hier kan een royale zithoek worden geplaatst. Via twee lange ramen in de voorgevel en via een zijraam heeft u zicht op de woonstraat. In de achtergevel bevindt zich een schuifpui die toegang geeft tot het terras en de tuin.

De keukeninrichting bestaat uit twee delen. Een deel is onder het hoekraam geplaatst. In dit gedeelte van de keukeninrichting bevinden zich de afzuigkap en keramische kookplaat en een spoelbak. Tegen de tegenoverliggende wand bevindt zich het tweede deel van de keukeninrichting. Hier vindt u een koelkast, een vaatwasser en een magnetron. Er is voldoende ruimte voor voorraad en service. Het is een prettige lichte ruimte.

Woonkamer en keuken zijn voorzien van een travertin tegelvloer de wanden zijn deels uitgevoerd in schoonmetselwerk en deels gestuukt.

1e verdieping
Via de trapopgang in de hal bereikt u de overloop op de eerste verdieping. Van hieruit heeft u toegang tot drie slaapkamers en een badkamer. Op de overloop ligt laminaat, de wanden zijn uitgevoerd in schoonmetselwerk.

Slaapkamers
Slaapkamer 1 bevindt zich aan de tuinzijde van de woning en is circa 5 x 3.10 meter groot. Er zijn grote ramen aanwezig.
Op de vloer ligt laminaat, de wanden zijn deels gestuukt en deels uitgevoerd in schoonmetselwerk. Het plafond is voorzien van houten schrootjes.
Slaapkamer 2 en 3 liggen beiden aan de voorzijde van de woning en zijn respectievelijk circa 3.95 x 2.60 meter en 2.90 x 2.30 meter groot.
Slaapkamer 2 heeft twee ramen en is net als slaapkamer 1, voldoende groot om een tweepersoonsbed te kunnen plaatsen.
Slaapkamer 3 heeft een ingebouwde vaste kast.
Op beiden kamers ligt een laminaatvloer, de wanden zijn uitgevoerd in schoonmetselwerk of gestuukt. Het plafond is met hout betimmerd.

Badkamer
In deze ruime badkamer vindt u een ligbad, een douche, een toilet en een vaste wastafel met planchet en spiegel. De wanden zijn plafondhoog betegeld en ook op de vloer liggen tegels. Er is een raampje aanwezig.

Garage
De aangebouwde garage heeft een afmeting van circa 7.25 x 3.00 meter. In deze ruimte bevindt zich de cv-berging (met ketel uit 2010) die van buiten uit te bereiken is.
De garage is voorzien van een betonvloer en er is een stalen kantelpoort met loopdeur die toegang geeft tot de inrit aan de voorzijde van de woning. Via de deur in de achtergevel heeft u toegang tot de tuin.
In de garage bevinden zich de aansluitingen voor wasmachine en droger.
Via een vlizotrap heeft u toegang tot een bergzolder.

Garage 2
In 1997 werd naast de oorspronkelijk garage een tweede garage gerealiseerd. Deze garage is uitgevoerd in hout. De ruimte is circa 9 meter diep en heeft een breedte van 2.95 aan de straatzijde en 3.75 meter aan de tuinzijde. Aan de straatzijde bevindt zich een dubbele toegangspoort. In de achtergevel is een loopdeur aanwezig.
In deze garage zijn extra elektragroepen aanwezig en hier bevinden zich diverse krachtstroomaansluitingen.

TUIN
Deze sfeervolle tuin is circa 17 meter diep (gemeten vanuit de achterzijde van de woning) en circa 16 meter breed. Direct grenzend aan de woning is een terrasverharding aanwezig die langs de garage doorloopt.
Tijdens de bouw werd reeds een fundering aangebracht waardoor de woning eenvoudig kan worden vergroot.
De tuin is voorzien van een grasmat met enkele plantenborders. De tuinafscheiding bestaat grotendeels uit houten panelen.
In de tuin bevindt zich een houten tuinberging.
Deze tuin grenst aan de tuinen van aangrenzende woningen en ligt iets hoger dan de achtergelegen percelen.

AANVULLENDE INFORMATIE
– Deze woning is gebouwd in 1980.
– Muren en het dak zijn tijdens de bouw geïsoleerd en er is deels dubbele beglazing aanwezig.

WAT DEZE WONING SPECIAAL MAAKT
Deze degelijk gebouwde woning biedt veel mogelijkheden. De tuin is mooi breed en diep. Doordat diverse grote tuinen aan elkaar grenzen is er heel veel groen aan de achterzijde van de woning. Het is een fijne woonomgeving.

LOCATIE
Deze woning ligt in een rustige woonstraat die voor autoverkeer doodlopend is. Via de Prins Bernardstraat loopt u binnen 5 minuten naar het centrum. Onderweg passeert u diverse gezellige terrassen en eetgelegenheden. In het centrum vindt u een keur aan winkels. Basisschool het Talent ligt “om de hoek” en ook de ligging ten opzichte van de uitvalswegen richting de A 67 Eindhoven/Venlo en de N279 richting Helmond/Veghel is gunstig.

Locatie: