Lijntjesstraat 5 Asten

Specificaties:

Verkocht: € 230.000 k.k.


  • Woonoppervlakte: 115 m2
  • Perceeloppervlakte: 204 m2
  • Inhoud: 375 m3
  • Bouwjaar: 1967

‹ Terug naar het volledige aanbod

Omschrijving:

Deze woning is erg mooi gelegen.
De woonomgeving is ruim opgezet er zijn brede groenstroken waar hoge bomen staan. Vanuit de woning heeft u zicht op de vrijstaande bungalows die tegenover de woning staan. Op korte afstand ligt het Moussaultpark en vanuit de woning wandelt u binnen enkele minuten naar het centrum van Asten.

De woning is netjes onderhouden. De woonkamer is circa 34 m2 groot en er is een aparte keukenruimte. Er zijn 3 slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping en er is een 4de slaapkamer op de tweede verdieping.
De tuin is circa 12 meter diep. Bij de woning hoort een garage en een berging. Deze garage met berging zijn via een binnenpleintje te bereiken.

INDELING
Begane grond
De voordeur geeft toegang tot de hal.
De wanden zijn voorzien van sierschilderwerk en er ligt een tegelvloer. Er is voldoende ruimte voor een kapstok. In de hal bevindt zich de meterkast (5 groepen en de gasmeter) en vanuit de hal heeft u toegang tot het toilet en de woonkamer.

Toilet
De toiletruimte is plafondhoog betegeld met lichte wandtegels. Er zijn een zwevend toilet en een fonteintje aanwezig. Deze ruimte kan door het aanwezige raam, op een natuurlijke wijze geventileerd worden.

Woonkamer
Deze woonkamer is royaal van maat en prettig licht. Er zijn grote ramen aanwezig in zowel de voor als de achtergevel. Via het raam in de voorgevel kijkt u uit over de brede en groene woonstraat aan de voorzijde. Het raam in de achtergevel biedt zicht op de achtertuin.
In de woonkamer ligt een vloerzeil. De wanden zijn deels uitgevoerd in grover stuukwerk en deels in schoonmetselwerk wat in een lichte kleur geschilderd is. In de woonkamer bevindt zich de houten trapopgang. Via de woonkamer heeft u toegang tot de keuken.

Keuken
De keukeninrichting bevindt zich in een eigen ruimte.
De keukeninrichting is in een lengteopstelling geplaatst en uitgevoerd in kunststof. Een 4-pits gaskookplaat, een oven en een afzuigkap zijn ingebouwd en er zijn bovenkastjes aanwezig. In de wand die zich tegenover het aanrecht bevindt zijn nog drie extra bergkastjes aanwezig.
De keuken is voorzien van een tegelvloer, de wanden zijn deels betegeld en deels met hout bekleed. Via een deur heeft u rechtstreeks toegang tot de tuin.

1e verdieping
Via de vaste trap bereikt u de deur die toegang geeft tot de overloop.
De overloop is voorzien van een vloerzeil en granolwerkwanden. Vanuit de overloop heeft u toegang tot de badkamer en tot drie slaapkamers.

Ook voor de trapopgang naar de tweede verdieping is een deur aanwezig.

Badkamer
De badkamer heeft een afmeting van circa 2.47 x 2.12 meter. De ruimte is plafondhoog betegeld met beige wandtegels. De inrichting is compleet: u vindt er een ligbad, een douche, een toilet en een vaste wastafel. Er is een groot raam aanwezig waardoor deze ruimte op natuurlijke wijze te ventileren is.

Slaapkamer 1
Slaapkamer 1 is circa 3 x 4.80 meter groot en bevindt zich aan de tuinzijde van de woning. Er ligt vloerzeil en zijn de wanden voorzien van granol. Er is een royale slaapkamer waar eenvoudig een tweepersoonsbed met linnenkast geplaatst kunnen worden. Voor het raam is een rolluik aanwezig.

Slaapkamer 2
Deze slaapkamer heeft een afmeting van circa 3 x 3.77 meter en bevindt zich aan de straatzijde van de woning. Er ligt een vloerzeil en de wanden zijn voorzien van granol. Door het grote raam is het een hele lichte kamer. Deze kamer kan ’s avonds verduisterd worden omdat voor het raam een rolluik aanwezig is.
Op deze kamer bevindt zich een vaste wastafel.

Slaapkamer 3
Deze slaapkamer heeft een afmeting van circa 2.18 x 3.12 meter en heeft dezelfde afwerking als slaapkamer 1 en 2. (vloerzeil, granolwanden en een rolluik). Dit is een fijne kinderkamer die voldoende ruimte biedt voor een bed en linnenkast.

2e verdieping
Via een vaste trap bereikt u de voorzolder op de tweede verdieping.
Hier vindt u de aansluitingen voor wasmachine en droger die ieder op een aparte electragroep zijn aangesloten.
Op de vloer ligt vloerzeil, de wanden zijn bezet. Extra bergruimte is aanwezig onder de schuine delen van het dak. Hier hangt ook de cv-ketel (Nefit HR-ketel, bouwjaar 2018). Er is een dakraampje aanwezig.
Vanuit de overloop heeft u toegang tot de 4e slaapkamer. Op deze slaapkamer ligt vloerzeil. De wanden zijn geschilderd en er is een vaste wastafel.

TUIN
De tuin is circa 5,25 meter breed en 12 meter diep. Direct grenzend aan de woning bevindt zich een beklinkerd terras, waarvan de verharding doorloopt als pad naar de berging met garage die achter in de tuin staan.
Voor de erfafscheiding met de buren zijn hagen geplaatst. De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en voorzien van enkele boompjes en diverse vaste planten. De bolacacia die achter in de tuin staat, groeit ’s zomers uit tot een grote groene boom die er voor zorgt dat achtergelegen woningen grotendeels aan het zicht onttrokken worden.

Garage/berging
Achter in de tuin bevindt zich de garage met berging.
Deze ruimte is uitgetrokken uit bakstenen en is voorzien van een plat dak. Via de stalen garagedeur (waarin een loopdeur aanwezig is) bereikt u een verhard binnenpleintje.
De berging is via een schuifdeur vanuit de garage te bereiken.

AANVULLENDE INFORMATIE
– Deze woning is in 1967 gebouwd. Het dak is deels geïsoleerd en er is dubbele beglazing aanwezig in de ramen op de begane grond en op de badkamer.
– Omstreeks 1995 zijn de dakpannen vervangen.
– Onder de woning is een kruipruimte aanwezig. Dit is erg gemakkelijk als u leidingen wil doortrekken.
– In 2020 is het buitenschilderwerk uitgevoerd.
– Er zijn horren aanwezig voor slaapkamer ramen.

WAT DEZE WONING SPECIAAL MAAKT
Het is heerlijk wonen in de Lijntjesstraat. De woonomgeving is rustig en groen en u woont er op korte afstand van het centrum. De woning heeft een praktische indeling en is mooi van maat maar de tuin is voldoende groot om desgewenst een aanbouw te kunnen realiseren. Dat bij de woning een garage hoort is natuurlijk erg fijn.

Locatie: