Marsstraat 33 Asten

Specificaties:

Te koop: € 397.000 k.k.


  • Woonoppervlakte: 182 m2
  • Perceeloppervlakte: 283 m2
  • Inhoud: 630 m3
  • Bouwjaar: 1972

‹ Terug naar het volledige aanbod

Omschrijving:

Als u vanuit de woonkamer via het raam naar buiten kijkt, heeft u het idee dat u in een bos woont. Het is er heerlijk groen en ook erg rustig.
Deze woning is bijzonder ruim en perfect onderhouden. U kunt aan alles zien dat de eigenaren er altijd met veel plezier hebben gewoond. De woonkamer is ruim en heerlijk licht. De keuken heeft een mooie inrichting en is groot genoeg om een eettafel te kunnen plaatsen. De voormalige garage is bij de woning getrokken. Hier bevindt zich de bijkeuken, de hobbykamer en twee bergingen. Er zijn vijf royale slaapkamers en er is een nette badkamer. De tuin is bijzonder sfeervol en groen. U woont er op korte afstand van het centrum en nabij de uitvalswegen richting Eindhoven/Venlo en Helmond.

INDELING
Begane grond
De voordeur bevindt zich in de zijgevel en biedt toegang tot een ruime hal. In de hal ligt een donkere tegelvloer en de schoonmetselwerkwanden zijn in een lichte tint geschilderd. In de hal bevindt zich de meterkast en mooie houten spiltrap met open traptreden.
Vanuit de hal heeft u toegang tot het toilet en de woonkamer.
Naast de voordeur is een raam aanwezig en ook in de voordeur is glas aanwezig waardoor de hal prettig licht is.

Toilet
De toiletruimte is plafondhoog betegeld. U vindt een zwevend toilet en fonteintje. Zowel het tegelwerk als het sanitair is licht van kleur. Deze ruimte kan mechanisch en op een natuurlijke wijze geventileerd worden.

Woonkamer
Wat een heerlijke ruimte is dit!
De woonkamer is ruim en heeft een prachtige lichtinval. Door het grote raam in de voorgevel kijkt u prachtig over de grote voortuin en de groenstrook aan de overzijde van de weg. Het bijna kamerbrede en plafondhoge raam in de achtergevel biedt zicht in de sfeervolle achtertuin.
In de woonkamer ligt een eiken planken vloer. De wanden zijn voorzien van granol en in een lichte kleur geschilderd. Het plafond is gestuukt. Via een open doorgang heeft u toegang tot de keuken.

Keuken
Als u vanuit de woonkamer in de keuken kijkt, ziet u een nisje waarin uitstekend een koffiehoekje kan worden ingericht. Dit nisje maakt onderdeel uit van de mooie keukeninrichting. Deze keukeninrichting is in een lengteopstelling geplaatst en heeft een royaal natuursteen aanrechtblad met natuursteen achterwand. In het aanrechtblad bevindt zich een 4-pits gaskookplaat en een
1 ½ maatspoelbak. De keukenkastjes zijn uitgevoerd in kunststof en licht van kleur. Een vaatwasser, een koelkast en een magnetron/oven zijn ingebouwd en boven de gaskookplaat is een afzuigkap aanwezig.

In de keuken ligt een zwarte tegelvloer, de wanden zijn voorzien van sfeervolle houten lambrisering waarboven spachtelputz aanwezig is. Er is voldoende ruimte om een eettafel te kunnen plaatsen. Door twee grote ramen heeft u zicht in de achtertuin.

Vanuit de keuken heeft u toegang tot de bijkeuken.

Bijkeuken
De tegelvloer die u aantrof in de keuken is ook aanwezig in deze bijkeuken. Hier vindt u de aansluitingen voor wasmachine en droger en hier is een uitstortgootsteen aanwezig. Er is een mooie vaste kast aanwezig: ideaal voor poetsmiddelen en wasspullen.
De achterwand achter de uitstortgootsteen en de wasmachine is betegeld. De overige wanden zijn uitgevoerd in schoonmetselwerk en in een lichte kleur geschilderd. Er is een grote lichtkoepel aanwezig.
In deze bijkeuken bevindt zich het tweede toilet en u heeft er toegang tot een fietsenberging en tot een hobbykamer.

Toilet
Deze toiletruimte is voorzien van een zwevend toilet. De wanden zijn plafondhoog betegeld met witte wandtegels. Op de vloer liggen donkere tegels. Er is een radiator aanwezig.

Berging
Deze berging bereikt u via de bijkeuken. Er is een dubbele houten poort aanwezig die toegang geeft tot de inrit. Dit is een fijne ruimte om fietsen te plaatsen.

Hobbyruimte/kantoor
Deze extra kamer heeft twee ramen die zicht geven op de tuin. Er ligt een laminaatvloer en de wanden en het plafond zijn gestuukt. Deze ruimte kan worden verwarmd met een radiator. Het is een rustige thuiswerkplek of een fijne hobbyruimte. Vanuit deze ruimte bereikt u de tuinberging.

Tuinberging
Hier vindt u voldoende ruimte voor al uw tuingereedschap en opslag van bijvoorbeeld tuinkussens. Er is een krachtstroomaansluiting aanwezig en er ligt een betonvloer. Via een deur heeft u rechtstreeks toegang tot de tuin.

1e verdieping
Via een spiltrap bereikt u de overloop op de 1e verdieping. De overloop is voorzien van vloerbedekking, de wanden zijn deels uitgevoerd in schoonmetselwerk en deels voorzien van spachtelputz, beiden lichte van kleur. Vanuit de overloop heeft u toegang tot de badkamer en drie slaapkamers.

Badkamer
In deze ruime badkamer vindt u een zwevend toilet, een ligbad en douche en een vaste wastafel met planchet en spiegel. De ruimte is plafondhoog betegeld en ook op de vloer liggen tegels.
Deze ruimte kan mechanisch maar ook op een natuurlijke wijze geventileerd worden; er is een groot raam aanwezig waarvoor een rolluik is geplaatst.

Slaapkamer 1
Deze slaapkamer is circa 4.00 x 3.45 meter groot en bevindt zich aan de tuinzijde van de woning. Er ligt een hoogwaardig tapijt en de wanden zijn voorzien van spachtelputz. Er is een vaste wastafel aanwezig en voor het aanwezige raam bevindt zich een rolluik.

Slaapkamer 2
Deze slaapkamer bevindt zich aan de straatzijde van de woning en heeft een afmeting van circa 4.00 x 4.13 meter. De vloerbedekking die u aantrof op de overloop is hier ook aanwezig. De wanden zijn voorzien van spachtelputz. Er is een grote vaste kast aanwezig.
Deze slaapkamer geeft toegang tot een balkon met uitzicht op de diepe voortuin en de groene woonstraat.

Slaapkamer 3
De derde slaapkamer bevindt zich eveneens aan de straatzijde van de woning. Deze slaapkamer is circa 3.20 x 2.68 meter groot. Er is voldoende ruimte om een bed een kast en een bureau te kunnen plaatsen
Op de vloer ligt tapijt, de wanden zijn voorzien van spachtelputz.

2e verdieping
Een vaste trap bereikt u de overloop op de tweede verdieping. Hier bevindt zich de cv-ketel (Nefit HR ketel, bouwjaar 2012). Deze overloop geeft toegang tot twee slaapkamers.

Slaapkamer 4 en 5
Deze slaapkamers hebben een afmeting van circa 3 x 4 meter en 2.95 x 4 meter. Op beide kamers is een groot dakraam aanwezig waardoor de lichtinval gewaarborgd is. Het dak is met hout afgetimmerd en wit geschilderd. Op de vloer ligt tapijt. Het zijn twee hele fijne extra slaapkamers.

TUIN
Voortuin
In de voortuin vindt u bomen, struiken en veel vaste planten. U zou er zelfs eenvoudig een gezellig zitje kunnen maken.
De inrit is verhard is verhard met betontegels. Er is voldoende ruimte om meerdere auto’s te kunnen plaatsen.

Achtertuin
Deze charmante achtertuin is grotendeels verhard door middel van sierbeklinkering waarlangs een weelderige plantenborder staat. U heeft de keuze om een zithoek in te richten tegen de gevel van de woning of achter in de tuin. De zonligging is uitstekend. De tuin is op het westen gelegen. U kunt vrijwel de gehele dag een zonplekje vinden. De avondzon heeft u op de achtergevel.

AANVULLENDE INFORMATIE
– Deze woning werd gebouwd in 1972.
– Het dak en de muren zijn geïsoleerd.
– Omstreeks 2016 zijn een groot gedeelte van de kozijnen vervangen door nieuwe kozijnen waarin
HR++ beglazing aanwezig is.
– In 2016 zijn de pannen en de goten vernieuwd.
– In 2000 is het platte dak boven de bijkeuken/hobbyruimte vernieuwd.
– Vrijwel de volledige woning is voorzien van rolluiken.
– De buitendeuren zijn voorzien van politiekeurmerk sloten.
– Er zijn zonneluifels aanwezig aan de voor- en achterzijde van de woning boven de woonkamerramen.
– De voortuin is circa 3 meter diep. Het overige gedeelte van de voortuin is eigendom van de gemeente Asten.
– De woning heeft energielabel B.

WAT DEZE WONING SPECIAAL MAAKT
De prachtige ligging, de uitstekende staat van onderhoud, de smaakvolle afwerking, de ruimte in de woning, de privacy in de tuin…. dit is gewoon een geweldige woning!

LOCATIE
Deze woning is gelegen in een rustige woonstraat aan de rand van een woonwijk. Aan de overzijde van de weg liggen vrijstaande woningen en er zijn voldoende parkeerplaatsen in de omgeving. U woont er rustig en toch op korte afstand van het centrum. Binnen circa 1 km van de woning bevindt zich tennispark ‘t Root, de Schop, het evenemententerrein, maar ook een basisschool en kinderopvang. De oprit naar de snelweg bereikt u binnen enkele minuten.

Locatie: