Molenplein 15 Asten

Specificaties:

Verkocht: € 225.000 k.k.


  • Woonoppervlakte: 93 m2
  • Perceeloppervlakte: 136 m2
  • Inhoud: 340 m3
  • Bouwjaar: 1962

‹ Terug naar het volledige aanbod

Omschrijving:

Uitgebouwde middenwoning met berging en terrasoverkapping gelegen aan een mooi plein op loopafstand van het centrum van Asten.
Deze woning heeft een doorzon woonkamer, een royale keuken en een bijkeuken. Er zijn drie slaapkamers op de eerste verdieping. De zolderruimte op de tweede verdieping bereikt u via een vaste trap.
Direct grenzend aan de woning bevindt zich een overdekt terras. De tuin ligt Noord-West, u heeft de avondzon op de achtergevel.

INDELING
Begane grond
De voordeur van de woning geeft toegang tot een ruime hal met vloerbedekking en wanden met behang. Hier bevindt zich een garderobenis waarin zich ook de meterkast bevindt (met gas- en elektrameter en 4 elektragroepen). In de hal bevindt zich de trapopgang naar de eerste verdieping en u heeft toegang tot het toilet, de woonkamer en de keuken.

Toilet
De toiletruimte werd omstreeks 2000 gerenoveerd. De wanden zijn plafondhoog betegeld met een witte wandtegels, op de vloer liggen donkere vloertegels. Er zijn een zwevend toilet en een hoek fontein aanwezig. Deze toiletruimte is op een natuurlijke wijze te ventileren.

Woonkamer
De woonkamer heeft grote ramen in zowel de voor als achtergevel. Via het grote raam in de voorgevel kijkt u uit over het mooie Molenplein.
In de woonkamer ligt een vloerbedekking, de wanden zijn voorzien van behang en tegen het plafond bevinden zich keurige plafondpanelen.
Aan de tuinzijde is een deur aanwezig van waaruit u toegang heeft tot een overdekt terras en de tuin.

Keuken
In 1974 werd de keuken vergroot door een aanbouw aan de achterzijde. De keukenruimte is nu circa 5.15 x 2.15 meter groot.
De keukeninrichting is in een lengte-opstelling geplaatst en eenvoudig uitgevoerd. Er zijn een oven, een 4-pits gaskookplaat, een afzuigkap en een koelkast aanwezig. In de keuken ligt vloerbedekking, de wanden zijn voorzien van behang en er is een groot raam aanwezig. Vanuit deze keuken heeft u toegang tot de bijkeuken/berging en een volledig betegelde en uitgediepte kelderkast.

Bijkeuken
In deze bijkeuken hangt een geiser en er is een uitstortgootsteen aanwezig. Hier vindt u ook de aansluiting voor de wasmachine en er is een radiator aanwezig.
Vanuit de bijkeuken heeft u toegang tot het overdekt terras en de tuin.

1e verdieping
Via de trap in de hal bereikt u de overloop op de 1e verdieping. Van hieruit heeft u toegang tot 3 slaapkamers en een badkamer.

Slaapkamer
De ouderslaapkamer heeft een afmeting van circa 3.80 x 3.50 meter en is gelegen aan de tuinzijde van de woning. Er ligt vloerbedekking en de wanden zijn voorzien van behang. Het plafond is netjes afgetimmerd met plafondpanelen. Er is voldoende ruimte voor het plaatsen van een 2-persoonsbed met linnenkast en er is een groot raam aanwezig.

Slaapkamer 2 en 3
De overige twee slaapkamers zijn respectievelijk circa 3.20 x 3.50 meter en 2.80 x 2.15 meter groot. Net als de ouderslaapkamer zijn ook deze kamers voorzien van tapijt en behang en een keurig afgetimmerd plafond. Er zijn grote ramen aanwezig waardoor de lichtinval uitstekend is.

Badkamer
De badkamer is plafondhoog betegeld. Er zijn een douche, een vaste wastafel en een toilet aanwezig. Deze badkamer is gedateerd maar functioneel.

2e verdieping
Via een vaste trap bereikt u de 2e verdieping. Hier bevindt zich de cv-ketel die echter vervangen dient te worden. Het dak is netjes afgetimmerd en er zijn twee dakramen aanwezig.

Tuin
Direct grenzend aan de woning bevindt zich een overdekt terras dat voldoende groot is om een royale tuinset te kunnen plaatsen. De tuin is voorzien van een grasmat met plantenborder. De erfafscheiding is in hout uitgevoerd.
In de tuin bevindt zich een eenvoudige houten berging van circa 1.30 x 2.80 meter.
Via een poort heeft u toegang tot het achtergelegen pad.

Aanvullende informatie
Deze woning werd omstreeks 1961 gebouwd. In 1976 werd de woning vergroot met een aanbouw aan de achterzijde.
De woning is verouderd wat u de mogelijkheid biedt om de woning geheel naar eigen inzichten te moderniseren.

De ligging is mooi: U woont er aan een rustig plein met grasveld en enkele speeltoestellen en voldoende parkeergelegenheid. Het centrum van Asten bereikt u binnen enkele wandelminuten maar ook het buitengebied ligt op loopafstand.

Locatie: