Molenweg 5 Asten

Specificaties:

Verkocht onder voorbehoud: € 325.000 k.k.


  • Woonoppervlakte: 110 m2
  • Perceeloppervlakte: 22 m2
  • Inhoud: 375 m3
  • Bouwjaar: 1972

‹ Terug naar het volledige aanbod

Omschrijving:

Uitstekend onderhouden en goed gebouwde halfvrijstaande woning met grote garage gelegen op een groot perceel aan de rand van het centrum.

Bijzonderheden
– Deze woning is gebouwd in 1972 en verkeert in originele staat. U heeft de mogelijkheid om de woning volledig naar eigen inzichten te moderniseren en aan te passen.
– De garage is maar liefst ruim 13 meter diep en circa 3.50 meter breed. De garage is in spouw gebouwd, voorzien van verwarming, elektriciteit (inclusief krachtstroom) en water.
Met wat aanpassingen zou u er zelfs tijdelijk kunnen wonen tijdens de verbouwing van de woning.
– De woning is niet geïsoleerd en heeft energielabel F.
– De achtertuin is, gemeten vanuit de achtergevel van de woning, maar liefst circa 32 meter diep.
– De woonstraat is rustig terwijl u toch op maar circa 500 meter van de winkelvoorzieningen woont. Voor in de straat ligt een speelplein voor kinderen en als u de Molenstraat richting de molen oversteekt loopt u binnen enkele minuten de bossen in.

Voorzijde
De voortuin is circa 5 meter diep. Een pad met betontegels geeft toegang tot de voortuin en ook de inrit die naast de woning ligt is met betontegels verhard.
Er is een perkje aanwezig waarin voornamelijk vaste planten staan.
INDELING

Begane grond
De voordeur geeft toegang tot een gang met travertin tegelvloer en wanden in schoonmetselwerk. In de hal bevindt zich de meterkast (6 groepen en krachtgroep, de elektrameter en de gasmeter) en de houten trap naar de eerste verdieping. Onder deze trap bevindt zich een uitgediepte provisiekast.
De overige deuren geven toegang tot de woonkamer en de keuken.

Toilet
Deze toiletruimte is deels betegeld met daarboven structuurpleister. Er zijn een staand toilet en een fonteintje aanwezig. Via een raampje is de ruimte te ventileren.

Woonkamer
De woonkamer heeft grote ramen in voor- en achtergevel waarvoor elektrische rolluiken zijn geplaatst. De wanden zijn deels uitgevoerd in schoonmetselwerk en deels voorzien van granol. De travertin tegelvloer is doorgelegd in de woonkamer.
Er is voldoende ruimte voor het plaatsen van een zithoek en een eethoek.
Aan de voorzijde kijkt u mooi uit over de straat terwijl u vanuit het raam in de achtergevel zicht heeft in de diepe achtertuin. De lichtinval is uitstekend.

Keuken
De keukenruimte heeft een wandbetegeling waarboven pleisterwerk aanwezig is. Ook hier liggen travertintegels op de vloer. De keukeninrichting is in een lengteopstelling geplaatst. Er is een afzuigkap aanwezig. De overige apparatuur bestaat uit een gaskookplaat en een koelkast die los geplaatst zijn maar wel in de woning achterblijven. De keuken is voldoende groot om een tafeltje te kunnen plaatsen.
Een deur geeft toegang tot het terras en de tuin.

1e verdieping
Via de trap in de hal bereikt u de overloop op de eerste verdieping.
Er ligt vloerbedekking en de wanden zijn voorzien van granol. Van hieruit heeft u toegang tot drie slaapkamers en een badkamer.

Slaapkamers
De slaapkamers zijn respectievelijk circa 3.75 x 3.62 / 3.50, 3.25 x 3.60 en 3.25 x 2.30 meter groot. De wanden zijn voorzien van behang en er ligt vloerbedekking. Voor de aanwezige ramen zijn rolluiken geplaatst. De rolluiken voor de grote ramen zijn elektrisch te bedienen, het rolluik voor het raam in de kleinere slaapkamer is handbediend.

Badkamer
De badkamer heeft een afmeting van circa 2.30 x 1.80 meter. Er zijn een toilet, een douche met douchebak en een vaste wastafel met planchet en spiegel aanwezig. De badkamer is qua uitstraling volledig verouderd maar functioneel en uitstekend onderhouden. De wanden zijn plafondhoog betegeld, op de vloer liggen tegels en er is een raampje.

2e verdieping
Via een vaste trap heeft u toegang tot het portaal op de tweede verdieping. Onder het schuine gedeelte aan de rechterzijde van de overloop zijn kasten/opbergruimtes gerealiseerd. De twee deuren geven toegang tot respectievelijk de technische ruimte en tot de slaapkamer.

Technische ruimte
Hier hangt de cv-ketel (Nefit Trendline CW5 uit 2015), de overige ruimte kan worden gebruikt als bergruimte.

Slaapkamer 4
Deze ruime slaapkamer heeft een raam in het dak en een raam in de zijgevel. Onder de schuine delen van het dak zijn kasten gerealiseerd. Er ligt vloerbedekking, de wanden zijn voorzien van behang.

TUIN
Grenzend aan de woning bevindt zich een terras van sierbetontegels waarlangs plantenbakken staan. Dit terras is doorgelegd als pad tussen de garage en de volière. Het gedeelte van de tuin wat zich achter de volière en de garage bevindt, is voorzien van een grasmat met achterin een groene haag. De tuinafscheiding bestaat uit houtendelen op een plint van beton en met betonpenanten.
De tuin is circa 32 meter diep en grenst aan de diepe tuinen van de woning aan de Burgemeester Wijnenstraat. U heeft er veel privacy.

Garage/hobbyruimte
De garage/hobbyruimte is maar liefst ruim 13 meter diep en circa 3.50 meter breed en in spouw gebouwd.
De oorspronkelijke garage is 7.50 x 3.50 meter groot en heeft een stalen kanteldeur vanuit de inrit en twee loopdeuren vanuit de tuin. Er is een radiator aanwezig en er is een uitstortgootsteen.
Nadien is deze garage vergroot met een hobbyruimte van circa 5.80 x 3.50 die net als de garage in spouw is gebouwd. Deze ruimte heeft 3 ramen en ook deze ruimte is te verwarmen met een radiator.
Beide ruimtes zijn voorzien van een betonvloer. In de garage is een extra groepenkast aanwezig voor de aanwezige krachtstroompunten die zich in de hobbyruimte bevinden.

LOCATIE
De ligging is mooi: U woont er in een rustige woonstraat met op korte afstand een rustig plein met grasveld en enkele speeltoestellen. Er zijn voldoende parkeer mogelijkheden in de omgeving. Het centrum van Asten bereikt u binnen enkele wandelminuten maar ook het buitengebied ligt op loopafstand.

Locatie: