Pastoor Vogelsstraat 34 Ommel

Specificaties:

Verkocht: € 269.000 k.k.


  • Woonoppervlakte: 113 m2
  • Perceeloppervlakte: 257 m2
  • Inhoud: 525 m3
  • Bouwjaar: 1982

‹ Terug naar het volledige aanbod

Omschrijving:

Goed ingedeelde 2-onder-1-kap-woning met aangebouwde garage en mooie tuin. Deze woning ligt in het doodlopende gedeelte van de Pastoor Vogelsstraat, een rustige woonstraat, in het centrum van Ommel. De woning is efficiënt ingedeeld en uitgebouwd met een tuinkamer waardoor nu ook de garage van binnenuit te bereiken is. De woonkamer heeft een L-vorm en staat in open verbinding met de keuken. Er zijn drie slaapkamers op de eerste verdieping en er is een extra slaapkamer op de tweede verdieping. De tuin is goed omsloten en biedt veel privacy.

INDELING
Begane grond
De voordeur bevindt zich in de voorgevel van de woning en biedt toegang tot een hal met vloerzeil en gestuukte wanden. In de hal bevindt zich de meterkast (5 elektragroepen, twee aardlekschakelaars, gas- en watermeter) en een provisiekast onder de trapopgang. Vanuit de hal heeft u toegang tot het toilet en de woonkamer.

Toilet
De toiletruimte bevindt zich twee traptreden hoger dan de hal. Er is een toilet en een fontein aanwezig. De wanden zijn deels betegeld en deels voorzien van spuitwerk.
Door middel van het aanwezige raam is deze ruimte op natuurlijke wijze te ventileren.

Woonkamer
Deze woonkamer heeft grote ramen in de voorgevel waardoor u niet alleen mooi uitkijkt over de woonstraat maar die ook zorgen voor een hele fijne lichtinval. Via het raam aan de achterzijde kijkt u, via de tuinkamer, uit over de tuin en de daar aanwezige groene haag.

De woonkamer heeft een L-vorm en is voorzien van een vloerzeil en wanden met spachtelputz. Er is een balkenplafond aanwezig. De woonkamer is zo ruim dat een eethoek en een zithoek gemakkelijk te plaatsen zijn.

Keuken
De halfopen keuken bevindt zich aan de tuinzijde van de woning. De hier aanwezige keukeninrichting is uitgevoerd in kunststof en in een hoekopstelling geplaatst. Het aanrechtblad en de achterwand zijn betegeld en er is voldoende ruimte voor voorraad en servies. Deze keukeninrichting is voorzien van een 4-pits gaskookplaat en een afzuigkap en er is een koelkast aanwezig. Het werkblad is prettig ruim.

Het vloerzeil is vanuit de woonkamer doorgelegd en ook het balkenplafond is hier aanwezig.

Vanuit de keuken bereikt u de tuinkamer.

Tuinkamer
De tuinkamer bevindt zich tussen de keuken en de garage, waardoor de garage van binnenuit te bereiken is. Er is een tegelvloer aanwezig en er is een uitstortgootsteen.

De achtergevel van deze tuinkamer bestaat grotendeels uit glas. Via een deur heeft u toegang tot de tuin en het terras.
In het dak is een lichtkoepel geplaatst waardoor de lichtinval in de woonkamer gewaarborgd blijft.

Garage
Deze brede garage heeft een afmeting circa 6.98 x 3.24 meter en is voorzien van een grote bergzolder.

De vloer is gecoat en de schoonmetselwerk wanden zijn geschilderd. Er zijn twee grote ramen aanwezig in de achtergevel en er is een stalen kanteldeur met loopdeur aan de straatzijde.

De bergzolder is circa 2.85 meter hoog. Er is een raam in de zijgevel en er ligt een houten vloer. U kijkt er tegen de isolatieplaten.

1e verdieping
Via een met vloerzeil beklede trap bereikt u de overloop op de eerste verdieping.
Van hier uit heeft u toegang tot drie slaapkamers en een badkamer. De overloop is voorzien van een vloerzeil, de wanden zijn gesaust.

Slaapkamer 1
Deze slaapkamer is gelegen aan de tuinzijde van de woning en heeft een afmeting van circa 3.55 x 3.76 meter. Het is een grote en lichte slaapkamer die voldoende groot is om een tweepersoonsbed en een garderobekast te kunnen plaatsen. Op de vloer ligt vloerzeil en de wanden zijn geschilderd. Er is een groot raam aanwezig.

Slaapkamer 2
Ook deze slaapkamer ligt aan de tuinzijde. De wanden zijn voorzien van behang en er ligt een vloerzeil. Er is een raam in de zijgevel. Deze kamer is circa 2.38 x 4.00 meter groot.

Slaapkamer 3
Deze kamer heeft een afmeting van circa 3.55 x 2.74 meter en ligt aan de voorzijde van de woning. Ook dit is een goed indeelbare en lichte slaapkamer. Het onderhoudsvriendelijke vloerzeil is ook hier aanwezig, de wanden zijn geschilderd en er is een groot raam met zicht op de rustige woonstraat.

Badkamer
De badkamer heeft witte wandtegels en roodbruine vloertegels. Er zijn een toilet, een douche en een vaste wastafel aanwezig en hier vindt u de aansluitingen voor de wasapparatuur. Er is een raampje aanwezig, waardoor deze badkamer op een natuurlijke wijze te ventileren is.

2e verdieping
Via een met tapijt beklede trap, bereikt u de voorzolder op de tweede verdieping. Hier bevindt zich de gasgestookte cv ketel van het merk Nefit (HR Topline). Deze ketel werd omstreeks 2009 nieuw geplaatst.
Vanuit de voorzolder heeft u toegang tot een zolderkamer.

Zolderkamer
Deze zolderkamer heeft een houten planken vloer. De wanden zijn geschilderd en onder de schuine delen van het dak zijn bergruimten afgescheiden. Er is een raam aanwezig in de zijgevel.

TUIN
De tuin is op het noordwesten gelegen en wordt grotendeels omsloten door groene hagen. Direct grenzend aan de woning bevindt zich een terras met aansluitend een gazon. Langs de perceelgrenzen zijn plantenborders aanwezig.
De tuin is circa 10 x 10 meter groot en biedt veel privacy doordat deze grenst aan de diepe tuinen die horen bij de buurpercelen.

AANVULLENDE INFORMATIE
– Deze woning werd gebouwd omstreeks 1982.
– De woning is grotendeels voorzien van dubbele beglazing.

WAT DEZE WONING SPECIAAL MAAKT
Dit is een mooi gelegen, goed ingedeelde 2-kapper met garage en leuke tuin in een nog betaalbare prijsklasse!

LOCATIE
Deze woning is gelegen in het centrum van Ommel aan een voor auto’s doodlopend stukje van de Pastoor Vogelsstraat.
In de omgeving staan veelal geschakelde twee-onder-een-kap woning. Het is er rustig wonen. Vanuit de woning wandelt u binnen enkele minuten in het buitengebied.

Locatie: