Penningkruid 30 Asten

Specificaties:

Verkocht onder voorbehoud: € 239.000 k.k.


  • Woonoppervlakte: 106 m2
  • Perceeloppervlakte: 137 m2
  • Inhoud: 360 m3
  • Bouwjaar: 1989

‹ Terug naar het volledige aanbod

Omschrijving:

Deze gezellige middenwoning is mooi gelegen in de kindvriendelijke “Kruidenwijk”.
De woning heeft een comfortabele indeling. Er is een ruime woonkamer met halfopen keuken. Op de 1e verdieping bevinden zich een badkamer en drie slaapkamers. Op de 2e verdieping zijn twee extra slaapkamers aanwezig.
Een heerlijk overdekt terras bevindt zich in de onderhoudsvriendelijke achtertuin.
Deze woning ligt dichtbij het centrum van Asten en op loopafstand van enkele basisscholen, het evenemententerrein, de sporthal en het tennispark.

INDELING
Begane grond
De voordeur van de woning geeft toegang tot een hal met spuitwerkwanden en een eiken plankenvloer. In deze hal bevindt zich de meterkast en vanuit de hal heeft u toegang tot het toilet en tot de woonkamer.

Toilet
De toiletruimte is plafondhoog betegeld met grote witte wandtegels. Midden achter het toilet zijn grijze tegels aanwezig die qua kleur overeenkomen met de kleur van de vloertegels. Het toilet is zwevend geplaatst en is wit van kleur. Deze ruimte wordt mechanisch geventileerd.

Woonkamer
Vanuit de hal bereikt u de ruime woonkamer. De eiken plankenvloer is hier doorgelegd. De wanden zijn gestuukt en het plafond is voorzien van spuitwerk. De woonkamer biedt voldoende ruimte voor een zithoek aan de tuinzijde en een eethoek dicht bij de keuken. Via de openslaande dubbele tuindeur heeft u vanuit de zithoek zicht op het overdekt terras en de tuin. Naast deze tuindeuren zijn extra ramen aanwezig.
In de woonkamer bevindt zich een vaste kast met schappen.
De trapopgang naar de eerste verdieping bevindt zich achter een deur.

De keuken bevindt zich aan de straatzijde van de woning. Een halfhoog wandje zorgt er voor dat u vanuit de woonkamer niet direct op het aanrecht in de keuken kijkt.

Keuken
De gezellige keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Er is een groot raam aanwezig waardoor de lichtinval er uitstekend is.
De eiken plankenvloer is doorgelegd, de wanden en het plafond zijn voorzien van structuurverf.
De keukeninrichting is in een hoekopstelling geplaatst en uitgevoerd in kunststof. Er zijn een 4-pits keramische kookplaat, een afzuigkap en een vaatwasser aanwezig.

Overkapping
De overkapping bestaat uit massief eiken hout, wat het geheel een warme uitstraling geeft. Onder de overkapping is een mooie vaste hoekbank aanwezig. De aanwezige kachel zorgt er voor dat u hier, wanneer het wat kouder wordt, nog steeds behaaglijk kunt zitten. In het dak zijn twee lichtkoepels aanwezig en er zijn spotjes en speakers ingebouwd.
Het is een heerlijk plek om te vertoeven.

1e verdieping
Via een mooie brede trap, bereikt u de overloop op de eerste verdieping. Van hieruit heeft u toegang tot de badkamer en tot drie slaapkamers. De overloop is voorzien spuitwerk wanden en een laminaatvloer.

Badkamer
In de badkamer bevinden zich een ligbad met douchescherm, een zwevend toilet en een vaste wastafel. De wanden zijn plafondhoog betegeld met witte wandtegels en op de vloer liggen zwarte tegels. De vaste wastafel is in een badmeubel geplaatst en er is een grote spiegel aanwezig. Een designradiator completeert het geheel.
Er is een groot raam waardoor deze ruimte op een natuurlijke wijze te ventileren is. Voor dit raam is een rolluik geplaatst.

Slaapkamer 1
Slaapkamer 1 heeft een afmeting van ca. 2.73 m. x 2.57 / 3.25 m. en is gelegen aan de voorzijde van de woning. De kamer is heerlijk licht door de grote raampartij. Op de vloer ligt een onderhoudsvriendelijke laminaat, de wanden zijn voorzien van structuurverf en tegen het plafond is spuitwerk aangebracht.

Slaapkamer 2
Ook deze slaapkamer circa bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Er is een groot raam aanwezig en via een deur heeft u toegang tot het platte dak wat zich aan de voorzijde van de woning bevindt. In deze kamer ligt een laminaatvloer, de wanden zijn voorzien van structuurverf.

Slaapkamer 3
Deze slaapkamer bevindt zich aan de tuinzijde en is circa 11 m2 groot. Ook hier ligt een laminaatvloer en zijn de wanden geschilderd. Er is een groot raam en er is een kamerbrede kast met schuifdeurwanden aanwezig.
Hier kan eenvoudig een tweepersoonsbed geplaatst worden.

2e verdieping
Via een vaste trap bereikt u de overloop op de tweede verdieping.
Door de vorm van het dak is deze verdieping bijzonder ruim en is er nauwelijks sprake van ruimteverlies.

Op de overloop bevinden zich de aansluitingen voor de wasmachine. Hier hangt ook cv-ketel (2010).
Op de overloop ligt een laminaatvloer, de wanden zijn geschilderd en vanuit de overloop heeft u toegang tot twee mooie slaapkamers en een grote bergruimte.

Slaapkamer 1
Deze slaapkamer heeft een vloeroppervlak van circa 10 m2 en er is een dakraam aanwezig. Er ligt een laminaatvloer en de wanden zijn voorzien van spuitwerk en licht van kleur. Onder het dak zijn bergruimten gerealiseerd. Het is een lichte en ruime slaapkamer.

Slaapkamer 2
Ook deze kamer is voorzien van een laminaatvloer en geschilderde wanden. Er is een dakraam aanwezig. Deze fijne extra slaapkamer is circa 8 m2 groot.

TUIN
Deze patiotuin is grotendeels beklinkerd. De erfafscheidingen bestaan aan beide zijden uit houten schuttingen. Achter in de tuin bevindt zich een ruime berging. Deze berging is aan de binnenzijde met hout afgetimmerd, er liggen tegels en er is elektra aanwezig.

AANVULLENDE INFORMATIE
– Deze woning werd gebouwd in 1989. In 2016 werd het overdekt terras geplaatst.
– De woning is voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie. In de buitenkozijnen is dubbele beglazing aanwezig.
– Het buitenschilderwerk is in 2017 uitgevoerd.

WAT DEZE WONING SPECIAAL MAAKT
Zoekt u in deze prijsklasse naar een ruime en comfortabele woning dan moet u zeker naar deze woning komen kijken. De woning is ruim van maat en netjes afgewerkt. De ligging is uitstekend: U woont er op korte afstand van de voorzieningen en er is veel groen in de woonomgeving.

LOCATIE
Deze woning is gelegen in een jonge en kindvriendelijke woonwijk. Op loopafstand van de woning bevinden zich enkele basisscholen en er zijn enkele speelveldjes voor kinderen. Vanuit de woning wandelt u naar het evenemententerrein, de sporthal, de tennisvelden maar ook naar het gezellige centrum van Asten.

Locatie: