Prins Bernhardstraat 0 Asten

Specificaties:

Te koop: € 380.000 v.o.n.


  • Woonoppervlakte: 170 m2
  • Perceeloppervlakte: 231 m2
  • Inhoud: 660 m3
  • Bouwjaar: 2019

‹ Terug naar het volledige aanbod

Omschrijving:

Klik hier voor de projectwebsite

WONEN AAN DE LINDE – DIVERSITEIT AAN WONINGEN

Met de komst van deze wijk krijgt Asten er een diversiteit aan woningen bij. Aan de rand van de Prins Bernhardstraat worden 4 vrijstaand-geschakelde woningen en 10 twee-onder-een-kapwoningen gerealiseerd. De woningen hebben een eigentijdse jaren 30 stijl. Dit sluit mooi aan bij het karakter van de straat.
Het centrum van de nieuwe wijk wordt ingevuld met 19 moderne patiowoningen. Deze woningen hebben 2 bouwlagen waardoor de wijk een sfeervol intiem karakter krijgt.
De 6 hoekwoningen en 10 rijwoningen liggen aan de binnenrand van de wijk. De woningen hebben
een speels karakter door de verspringende gevel en de afwisselende steenkleur.

WONEN AAN DE LINDE – 4 VRIJSTAAND GESCHAKELDE WONINGEN

De vrijstaand-geschakelde woningen zijn 5,74 meter breed en 10,30 meter diep (erker niet meegerekend). T8 en T14 beschikken beiden over twee parkeerplaatsen op het eigen terrein. T1 en T9 hebben elk 1 parkeerplaats op het eigen terrein.
Via de fraaie hal komt u de woonkamer binnen. De woonkamer heeft een grote erker aan de voorzijde die niet alleen zorgt voor extra leefruimte maar ook garant staat voor een prachtige lichtinval. De leefkeuken is helemaal van deze tijd ingericht met een kookeiland en een kastenwand. De keukeninrichting is standaard al voorzien van 5 apparaten. Via royale openslaande tuindeuren en een extra deur heeft u toegang tot de tuin.
Met een badkamer en 3 slaapkamers op de 1e verdieping is er voldoende ruimte voor u en uw gezin. De ruime 2e verdieping heeft een dakkapel aan de voorzijde. Dit zorgt voor een prettige lichtinval en biedt extra Mogelijkheden: een werkplek, een speelkamer, het kan allemaal!
De woningen liggen op prominente hoeken in het plan. De dakkapel, deels wit gekeimde gevel en de erker zorgen voor een stijlvolle imposante uitstraling.

– Leefkeuken met spoeleiland aan de tuinzijde
– 3 Slaapkamers op de 1e verdieping.
– Badkamer met dubbele wastafel, bad, douche en toilet op verdieping.
– Ruime 2e verdieping die via een vaste trap te bereiken is met 2 extra kamers.
– Dakkapel op 2e verdieping.
– Royale tuin.
– Garage en inrit voor 1 tot 2 parkeerplaatsen op eigen terrein.

4 VRIJSTAAND GESCHAKELDE WONINGEN – KENMERKEN

Woonoppervlakte: ca. 170 m²
Garage: ca. 16 m²
Perceeloppervlakte: ca. 231-329 m²
Inhoud: ca. 716 m³ (waarvan ca. 56m³ in de garage)
Kamers: 6
Slaapkamers: 4
Parkeerplaatsen: 1 of 2
Verkoopprijzen: € 380.000 – € 395.000 v.o.n.

De in de tekst vermelde kenmerken hebben betrekking op kavel 44 (T9)

4 VRIJSTAAND GESCHAKELDE WONINGEN – LOCATIE EN OMGEVING

De vrijstaand-geschakelde woningen en de twee-onder-een-kapwoningen zijn gelegen direct aan de Prins Bernhardstraat.
De woningen zijn verdeeld over twee blokken van respectievelijk 3 tweekappers (6 woningen), met op beide hoeken een vrijstaand-geschakelde woning en 2 tweekappers (4 woningen), met op beide hoeken een vrijstaand-geschakelde woning.
Een deel van de woningen kijkt uit op de groene driehoek met oude berkenbomen, de overige woningen liggen aan de sfeervolle Prins Bernhardstraat. In het midden loopt een fiets-/wandelpad naar de nieuwe wijk.
De woningen zijn uitgevoerd in een sfeervolle jaren 30 bouwstijl met een eigentijds karakter.
De bruine baksteen wordt afgewisseld met wit gekeimde elementen. De woningen hebben grote overstekken en de grote ramen zorgen voor veel lichtinval.

4 VRIJSTAAND GESCHAKELDE WONINGEN – KEUKEN EN BADKAMER

Dé manier om uw woning helemaal eigen te maken is door de keuken en het sanitair geheel naar eigen smaak af te stylen. Met grote zorg en aandacht heeft ASWA een aantal basiskeukens samengesteld. U krijgt in basis een complete keuken inclusief 5 inbouwapparaten. Vervolgens heeft u volop keuze in materiaalgebruik en kleur om de keuken geheel naar eigen wens te finetunen. U kunt de basiskeuken ook nog verder uitbreiden of aanpassen aan uw wensen. Indien u liever kiest voor een andere leverancier wordt de stelpost aan u verrekend en kunt u na oplevering in eigen beheer een keuken laten plaatsen.
Er is extra aandacht besteed aan de badkamer. In basis wordt de badkamer al geleverd met een dubbele wastafel, thermostatische kranen, wandcloset, ligbad en douche. Het sanitair is van het merk Villeroy & Boch. Uiteraard kan ook het sanitair verder aangepast worden aan uw wensen middels een online showroom. Het tegelwerk kunt u naar wens ook aanpassen. Hiervoor kunt u terecht bij de showroom RBH in Roermond.

WONEN AAN DE LINDE – DUURZAAM

Voor een nieuw huis worden tegenwoordig alleen duurzame, milieuvriendelijke materialen en technieken gebruikt. En omdat een nieuwbouwhuis ook veel energiezuiniger is, komt het in aanmerking voor het predicaat ‘groen’. En dat is goed voor het milieu én uw portemonnee.
Een nieuwbouwhuis heeft op z’n minst energielabel A en is daarmee al gauw 30% zuiniger dan een woning die pakweg 25 jaar geleden is gebouwd.

De keuze voor Gas of Gasloos is geheel aan u.
Uw woning wordt standaard voorzien van zonnepanelen, een gasaansluiting en verwarming middels een cv-ketel met vloerverwarming op de begane grond en radiatoren op de verdieping.
U kunt er optioneel ook voor kiezen om uw woning uit te rusten met een warmtepomp en toevoeging van extra zonnepanelen. De aanschaf van een warmtepomp in combinatie met zonnepanelen is een investering maar levert een grote besparing op uw energierekening op.

WONEN AAN DE LINDE – BOUWMETHODE & GARANTIE

Da Vinci Huis® bouwmethodiek
Het Da Vinci Huis® is een woningconcept van Hurks dat wordt gebouwd met vooraf vervaardigde bouwelementen. Alle woonkeuzes voor uw nieuwbouwwoning maakt u in een vroeg stadium, waardoor het bouwproces efficiënt en zorgvuldig verloopt.

Bouwgarantie
Woningborg NV verstrekt garanties voor nieuwbouwwoningen waardoor u als consument beschermd wordt voor technische en financiële risico’s tijdens en na de bouw. Alle woningen binnen dit project worden onder de garantie van Woningborg gebouwd.

VERKOOPPROCEDURE

Middels het voorkeursformulier (via de project website van Wonen aan de Linde of op te vragen bij de makelaars) kunt u aangeven in welke kavels u interesse heeft: voorkeur 1 heeft uw 1e voorkeur, voorkeur 2 uw 2e voorkeur en zo verder. U kunt een onbeperkt aantal voorkeuren doorgeven.

Dit formulier dient uiterlijk maandag 7 januari 2019 om 12.00 uur te zijn ontvangen door een van beide makelaars. Dit kunt u doen door het onderstaand formulier in te vullen. U ontvangt vervolgens een ontvangstbevestiging retour.

Van alle geïnteresseerden is bekend wanneer zij zich hebben ingeschreven voor dit project. Aan de hand van de inschrijfdata in combinatie met de (tijdig) ontvangen voorkeursformulieren worden de woningen toegewezen.
Alle kandidaten die een optie hebben op een van de woningen worden door de makelaars uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. De gesprekken worden willekeurig tussen de makelaars verdeeld.

In dit gesprek informeren de makelaars u over het plangebied, ze kijken samen met u naar de individuele woning en zij informeren u over het koopproces. U ontvangt op dat moment ook een complete map met alle informatie. Vervolgens heeft u twee weken de tijd om te beslissen of u daadwerkelijk tot koop wenst over te gaan.

Wanneer u overgaat tot aankoop worden vervolgens de koop- en aannemingsovereenkomst opgesteld. U heeft dan twee maanden de tijd om uw financiering rond te maken.

Het is overigens niet mogelijk om de nieuwbouwwoning te kopen onder een voorbehoud van verkoop eigen woning.

In collegiale verkoop met Beter Wonen Makelaardij.

Locatie: