Prins Bernhardstraat 0 Asten

Specificaties:

  • Klik hier voor projectwebsite

Te koop: € 324.000 v.o.n.


  • Woonoppervlakte: 114 m2
  • Perceeloppervlakte: 215 m2
  • Inhoud: 475 m3
  • Bouwjaar: 2019

‹ Terug naar het volledige aanbod

Omschrijving:

Klik hier voor de projectwebsite

WONEN AAN DE LINDE – DIVERSITEIT AAN WONINGEN

Met de komst van deze wijk krijgt Asten er een diversiteit aan woningen bij. Aan de rand van de Prins Bernhardstraat worden 4 vrijstaand-geschakelde woningen en 10 twee-onder-een-kapwoningen gerealiseerd. De woningen hebben een eigentijdse jaren 30 stijl. Dit sluit mooi aan bij het karakter van de straat.
Het centrum van de nieuwe wijk wordt ingevuld met 19 moderne patiowoningen. Deze woningen hebben 2 bouwlagen waardoor de wijk een sfeervol intiem karakter krijgt.
De 6 hoekwoningen en 10 rijwoningen liggen aan de binnenrand van de wijk. De woningen hebben
een speels karakter door de verspringende gevel en de afwisselende steenkleur.

WONEN AAN DE LINDE – 19 PATIOWONINGEN

De patiowoning heeft een royale entree met berging, toilet en ruimte voor een garderobe.
De woonkamer met open keuken heeft door de aanwezige grote ramen een prachtig tuincontact.
Via de royale openslaande deuren kan van hier de tuin rechtstreeks worden bereikt. Grenzend aan
de woonkamer bevindt zich de slaapkamer met inloopkast en ruime badkamer. Daarnaast heeft deze kamer nog een extra ruimte die u geheel naar eigen wens kunt invullen als berging, garderobe of wasruimte. De tuin is ook direct vanuit de slaapkamer bereikbaar. Deze ruimtes zijn allemaal gelegen op de begane grond.
De trap in de woonkamer brengt u naar de 1e verdieping waar u nog een extra slaapkamer met badkamer kunt realiseren. U kunt deze kamer ook gebruiken als werkkamer of hobbykamer. Op deze verdieping bevindt zich ook een technische ruimte voor de cv of optioneel de warmtepomp.

Twee patiowoningen, P11 en P14, hebben een afwijkende indeling en afmeting.

– Moderne woning met grote ramen, veel lichtinval.
– Badkamer, slaapkamer met inloopkast en extra bergruimte op begane grond.
– Ruime woonkamer met open keuken en veel tuincontact.
– Extra hobbyruimte/slaapkamer op de 1ste verdieping en de mogelijkheid om een extra badkamer te realiseren.
– Bijna alle patiowoningen hebben een eigen carport.

19 PATIOWONINGEN – KENMERKEN

Woonoppervlakte: ca. 114-128 m²
Perceeloppervlakte: ca. 201-312 m²
Inhoud: ca. 465-506 m³
Kamers: 3
Slaapkamers: 2
Parkeerplaatsen: 0 of 1
Verkoopprijzen: € 315.000 – € 345.000 v.o.n.

De in de tekst vermelde kenmerken hebben betrekking op kavel 29 (P13)

19 PATIO WONINGEN – LOCATIE EN OMGEVING

De patiowoningen zijn centraal in de wijk gelegen. 4 van deze woningen kijken uit op het mooie groene hofje met de nieuw te planten lindebomen.
De meeste patiowoningen zijn rustig gelegen in de binnenring. Bijna alle woningen hebben een eigen carport waar u uw auto op eigen terrein kunt parkeren.
Deze semi bungalows zijn modern van vorm. Het contrast van de witgekeimde- en zwarte baksteen in combinatie met de grote ramen en subtiele overstekken geven de woning een bijzonder
stijlvolle uitstraling.

19 PATIO WONINGEN – KEUKEN EN BADKAMER

Dé manier om uw woning helemaal eigen te maken is door de keuken en het sanitair geheel naar eigen smaak af te stylen. Met grote zorg en aandacht heeft ASWA een aantal basiskeukens samengesteld. U krijgt in basis een complete keuken inclusief 5 inbouwapparaten. Vervolgens heeft u volop keuze in materiaalgebruik en kleur om de keuken geheel naar eigen wens te finetunen. U kunt de basiskeuken ook nog verder uitbreiden of aanpassen aan uw wensen. Indien u liever kiest voor een andere leverancier wordt de stelpost aan u verrekend en kunt u na oplevering in eigen beheer een keuken laten plaatsen.
Er is extra aandacht besteed aan de badkamer. In basis wordt de badkamer al geleverd met een dubbele wastafel, thermostatische kranen, wandcloset en douche. Het sanitair is van het merk Villeroy & Boch.
Uiteraard kan ook het sanitair verder aangepast worden aan uw wensen middels een online showroom. Het tegelwerk kunt u naar wens ook aanpassen. Hiervoor kunt u terecht bij de showroom RBH in Roermond.

WONEN AAN DE LINDE – DUURZAAM

Voor een nieuw huis worden tegenwoordig alleen duurzame, milieuvriendelijke materialen en technieken gebruikt. En omdat een nieuwbouwhuis ook veel energiezuiniger is, komt het in aanmerking voor het predicaat ‘groen’. En dat is goed voor het milieu én uw portemonnee.
Een nieuwbouwhuis heeft op z’n minst energielabel A en is daarmee al gauw 30% zuiniger dan een woning die pakweg 25 jaar geleden is gebouwd.

De keuze voor Gas of Gasloos is geheel aan u.
Uw woning wordt standaard voorzien van zonnepanelen, een gasaansluiting en verwarming middels een cv-ketel met vloerverwarming op de begane grond en radiatoren op de verdieping.
U kunt er optioneel ook voor kiezen om uw woning uit te rusten met een warmtepomp en toevoeging van extra zonnepanelen. De aanschaf van een warmtepomp in combinatie met zonnepanelen is een investering maar levert een grote besparing op uw energierekening op.

WONEN AAN DE LINDE – BOUWMETHODE & GARANTIE

Da Vinci Huis® bouwmethodiek
Het Da Vinci Huis® is een woningconcept van Hurks dat wordt gebouwd met vooraf vervaardigde bouwelementen. Alle woonkeuzes voor uw nieuwbouwwoning maakt u in een vroeg stadium, waardoor het bouwproces efficiënt en zorgvuldig verloopt.

Bouwgarantie
Woningborg NV verstrekt garanties voor nieuwbouwwoningen waardoor u als consument beschermd wordt voor technische en financiële risico’s tijdens en na de bouw. Alle woningen binnen dit project worden onder de garantie van Woningborg gebouwd.

VERKOOPPROCEDURE

Middels het voorkeursformulier (via de project website van Wonen aan de Linde of op te vragen bij de makelaars) kunt u aangeven in welke kavels u interesse heeft: voorkeur 1 heeft uw 1e voorkeur, voorkeur 2 uw 2e voorkeur en zo verder. U kunt een onbeperkt aantal voorkeuren doorgeven.

Dit formulier dient uiterlijk maandag 7 januari 2019 om 12.00 uur te zijn ontvangen door een van beide makelaars. Dit kunt u doen door het onderstaand formulier in te vullen. U ontvangt vervolgens een ontvangstbevestiging retour.

Van alle geïnteresseerden is bekend wanneer zij zich hebben ingeschreven voor dit project. Aan de hand van de inschrijfdata in combinatie met de (tijdig) ontvangen voorkeursformulieren worden de woningen toegewezen.
Alle kandidaten die een optie hebben op een van de woningen worden door de makelaars uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. De gesprekken worden willekeurig tussen de makelaars verdeeld.

In dit gesprek informeren de makelaars u over het plangebied, ze kijken samen met u naar de individuele woning en zij informeren u over het koopproces. U ontvangt op dat moment ook een complete map met alle informatie. Vervolgens heeft u twee weken de tijd om te beslissen of u daadwerkelijk tot koop wenst over te gaan.

Wanneer u overgaat tot aankoop worden vervolgens de koop- en aannemingsovereenkomst opgesteld. U heeft dan twee maanden de tijd om uw financiering rond te maken.

Het is overigens niet mogelijk om de nieuwbouwwoning te kopen onder een voorbehoud van verkoop eigen woning.

In collegiale verkoop met Beter Wonen Makelaardij.

Locatie: