Prins Bernhardstraat 41 T6 Asten

Specificaties:

Verkocht onder voorbehoud: € 345.000 v.o.n.


  • Woonoppervlakte: 151 m2
  • Perceeloppervlakte: 224 m2
  • Inhoud: 572 m3
  • Bouwjaar: 2019

‹ Terug naar het volledige aanbod

Omschrijving:

Klik hier voor de projectwebsite

NOG SLECHTS 3 TWEEKAPPERS TE KOOP

De volgende woningen zijn nog te koop:
T4 kavel 39: kaveloppervlak: 238 m2
T6 kavel 41: kaveloppervlak: 224 m2 (verkocht onder voorhoud)
T7 kavel 42: kaveloppervlak: 224 m2
T10: kavel 45: kaveloppervlak: 201 m2

WONEN AAN DE LINDE – DIVERSITEIT AAN WONINGEN

Met de komst van deze wijk krijgt Asten er een diversiteit aan woningen bij. Aan de rand van de Prins Bernhardstraat worden 4 vrijstaand-geschakelde woningen en 10 twee-onder-een-kapwoningen gerealiseerd. De woningen hebben een eigentijdse jaren 30 stijl. Dit sluit mooi aan bij het karakter van de straat.
Het centrum van de nieuwe wijk wordt ingevuld met 19 moderne patiowoningen. Deze woningen hebben 2 bouwlagen waardoor de wijk een sfeervol intiem karakter krijgt.
De 6 hoekwoningen en 10 rijwoningen liggen aan de binnenrand van de wijk. De woningen hebben
een speels karakter door de verspringende gevel en de afwisselende steenkleur.

WONEN AAN DE LINDE – 10 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN

Deze comfortabele en eigentijdse woningen hebben een bijzonder praktische indeling. Via de hal bereikt u de woonkamer met open keuken. De grote openslaande deuren aan de tuinzijde van het huis zorgen voor veel lichtinval. Van hieruit heeft u rechtstreeks toegang tot de tuin.
Op de 1e verdieping bevinden zich drie slaapkamers, een complete badkamer en een vaste trap naar de 2e verdieping.

– Goede indeling met keuken aan de tuinzijde.
– Garage en inrit, parkeren op eigen terrein.
– Tuin van 9 meter breed, toegang via openslaande deuren.
– 3 Slaapkamers op de 1e verdieping.
– Grote, vrij indeelbare, 2e verdieping die via een vaste trap te bereiken is.
– Dicht bij kinderopvang, basisscholen, sportvoorzieningen en winkels.
– Voldoende parkeerplaatsen in de directe omgeving.

10 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN – KENMERKEN

Woonoppervlakte: ca. 151 m²
Garage: ca. 16 m²
Perceeloppervlakte: ca. 201-271 m²
Inhoud: ca. 628 m³ (waarvan ca. 56 m3 in de garage)
Kamers: 4
Slaapkamers: 3
Parkeerplaatsen 1
Verkoopprijzen: € 340.000 – € 355.000 v.o.n.

De in de tekst vermelde kenmerken hebben betrekking op kavel 41 (T6)

10 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN – LOCATIE EN OMGEVING

De vrijstaand-geschakelde woningen en de twee-onder-een-kapwoningen zijn gelegen direct aan de Prins Bernhardstraat.
De woningen zijn verdeeld over twee blokken van respectievelijk 3 tweekappers (6 woningen), met op beide hoeken een vrijstaand-geschakelde woning en 2 tweekappers (4 woningen), met op beide hoeken een vrijstaand-geschakelde woning.
Een deel van de woningen kijkt uit op de groene driehoek met oude berkenbomen, de overige woningen liggen aan de sfeervolle Prins Bernhardstraat. In het midden loopt een fiets-/wandelpad naar de nieuwe wijk.
De woningen zijn uitgevoerd in een sfeervolle jaren 30 bouwstijl met een eigentijds karakter.
De bruine baksteen wordt afgewisseld met wit gekeimde elementen. De woningen hebben grote overstekken en de grote ramen zorgen voor veel lichtinval.

10 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN – KEUKEN EN BADKAMER

Dé manier om uw woning helemaal eigen te maken is door de keuken en het sanitair geheel naar eigen smaak af te stylen. Met grote zorg en aandacht heeft ASWA een aantal basiskeukens samengesteld. U krijgt in basis een complete keuken inclusief 5 inbouwapparaten. Vervolgens heeft u volop keuze in materiaalgebruik en kleur om de keuken geheel naar eigen wens te finetunen. U kunt de basiskeuken ook nog verder uitbreiden of aanpassen aan uw wensen. Indien u liever kiest voor een andere leverancier wordt de stelpost aan u verrekend en kunt u na oplevering in eigen beheer een keuken laten plaatsen.
Er is extra aandacht besteed aan de badkamer. In basis wordt de badkamer al geleverd met een dubbele wastafel, thermostatische kranen, wandcloset, ligbad en douche. Het sanitair is van het merk Villeroy & Boch. Uiteraard kan ook het sanitair verder aangepast worden aan uw wensen middels een online showroom. Het tegelwerk kunt u naar wens ook aanpassen. Hiervoor kunt u terecht bij de showroom RBH in Roermond.

WONEN AAN DE LINDE – DUURZAAM

Voor een nieuw huis worden tegenwoordig alleen duurzame, milieuvriendelijke materialen en technieken gebruikt. En omdat een nieuwbouwhuis ook veel energiezuiniger is, komt het in aanmerking voor het predicaat ‘groen’. En dat is goed voor het milieu én uw portemonnee.
Een nieuwbouwhuis heeft op z’n minst energielabel A en is daarmee al gauw 30% zuiniger dan een woning die pakweg 25 jaar geleden is gebouwd.

De keuze voor Gas of Gasloos is geheel aan u.
Uw woning wordt standaard voorzien van zonnepanelen, een gasaansluiting en verwarming middels een cv-ketel met vloerverwarming op de begane grond en radiatoren op de verdieping.
U kunt er optioneel ook voor kiezen om uw woning uit te rusten met een warmtepomp en toevoeging van extra zonnepanelen. De aanschaf van een warmtepomp in combinatie met zonnepanelen is een investering maar levert een grote besparing op uw energierekening op.

WONEN AAN DE LINDE – BOUWMETHODE & GARANTIE

Da Vinci Huis® bouwmethodiek
Het Da Vinci Huis® is een woningconcept van Hurks dat wordt gebouwd met vooraf vervaardigde bouwelementen. Alle woonkeuzes voor uw nieuwbouwwoning maakt u in een vroeg stadium, waardoor het bouwproces efficiënt en zorgvuldig verloopt.

Bouwgarantie
Woningborg NV verstrekt garanties voor nieuwbouwwoningen waardoor u als consument beschermd wordt voor technische en financiële risico’s tijdens en na de bouw. Alle woningen binnen dit project worden onder de garantie van Woningborg gebouwd.

In collegiale verkoop met Beter Wonen Makelaardij.

Locatie: