Schommerveld 23 Deurne

Specificaties:

Te koop: € 895.000 k.k.


  • Woonoppervlakte: 355 m2
  • Perceeloppervlakte: 2304 m2
  • Inhoud: 1200 m3
  • Bouwjaar: 1972

‹ Terug naar het volledige aanbod

Omschrijving:

Villa op één van de mooiste woonlocaties in Deurne.
U woont er heerlijk rustig en toch op korte afstand van het centrum van Deurne. Deze woning werd gebouwd in 1972 en in 2010 intensief gerenoveerd waarbij ook veel aandacht werd besteed aan de energiezuinigheid. Er is onder andere extra isolatie aangebracht en er zijn zonnepanelen en enkele warmtepompsystemen geplaatst waardoor deze woning inmiddels zelfs energielabel A heeft.
Mocht u een kantoor of praktijk aan huis wensen of een aanleunwoning willen realiseren; hier is het mogelijk. De woning heeft een tweede ingang waar ook en toiletruimte en een keukenblokje aanwezig zijn.
U kunt wonen en werken combineren of een aanleunwoning ten behoeve van mantelzorg realiseren zonder dat dit ten koste gaat van uw eigen privacy.

INDELING
Begane grond
De voordeur geeft toegang tot een hal met pvc vloer en gestuukte wanden. De hal is licht en ruim. Van hieruit heeft u toegang tot een toilet en een portaal met trapopgang. In de hal bevindt zich de meterkast.

Meterkast
In de meterkast bevindt zich de gasmeter van de woning en de elektrameter. Er is een elektra tussenmeter aanwezig ten behoeve van het aangebouwde gedeelte.

Toilet
Het toilet is modern uitgevoerd. De wanden zijn betegeld met een grote witte wandtegel. Op de vloer ligt een grijze tegelvloer en ook de achterwand van het toilet is voorzien van een grijze tegel. Het toilet is zwevend uitgevoerd, er is een fontein met onderkast.

Portaal met trapopgang
Het zeer ruime portaal is bijzonder sfeervol. De pvc vloer is ook hier aanwezig en gecombineerd met gestuukte wanden die deels op kleur zijn geschilderd. De traptreden zijn van hoogwaardig hout gemaakt en behandeld tegen krassen. Er is een vide die zicht geeft op de overloop. Via grote schuifdeuren waarin glas-in-lood is verwerkt, heeft u toegang tot de woonkamer.
Een tweede deur geeft toegang de multifunctionele ruimte die zich in het aangebouwde gedeelte bevindt.

Woonkamer
De woonkamer is bijzonder licht en heerlijk ruim. Via grote ramen heeft u zicht in de grote tuin. De grijskleurige pvc vloer is ook hier gecombineerd met mooi gestuukte wanden. Een ruime zithoek en een grote eethoek kunnen eenvoudig geplaatst worden. De woonkamer heeft een sfeervolle openhaard waarvoor een kachel geplaatst is. Via grote schuifdeuren heeft u van hieruit rechtstreeks toegang tot een overdekt terras, wat zich over de volle breedte van de woning bevindt.

Keuken
De keuken heeft een oppervlak van circa 21 m2.
De keukeninrichting is in een hoekopstelling geplaatst en is voorzien van een koffieautomaat, een oven, een vaatwasser, een vriezer, een koelkast en een 4-pits inductiekookplaat met daarboven een vlakscherm afzuigkap. De aanwezige apparatuur is van het merk Bosch of Miele. Er is veel bergruimte voor voorraad en servies. Het ruime aanrechtblad is uitgevoerd in natuursteen. Als u aan het aanrecht staat, kijkt u mooi uit over de tuin.
De keukenruimte is voorzien van een pvc vloer en gestuukte wanden. Een wand is voorzien van fraaie steenstrips. Via een schuifpui heeft u van hieruit rechtstreeks toegang tot het overdekte terras en de tuin.

Vanuit de keuken bereikt u de bijkeuken.

Serre
Direct grenzend aan de woonkamer en keuken bevindt zich een riante serre van circa 12 x 3,50 meter. Deze serre is voorzien van glazen schuifpanelen die in de zomer geopend kunnen worden. Er zijn drie grote lichtkoepels aanwezig en kan worden verwarmd door middel van een heater.

Bijkeuken
De bijkeuken is voorzien van een tegelvloer en gestuukte wanden. Er is een grote vaste kast aanwezig waarin zich de aansluitingen voor de wasmachine bevinden. In deze kast bevinden zich ook de gasmeter van het bedrijfsgedeelte, een cv-ketel en een warmtepomp. Vanuit de bijkeuken heeft u toegang tot de kelder/provisiekast, het toilet en de tuin.

Kelder/provisiekast
Deze ruimte is voorzien van een tegelvloer en wanden met granietpleister die wit geschilderd is en daardoor de uitstraling van spachtelputz heeft.

Toilet
Deze modern afgewerkte toiletruimte heeft grote lichte wandtegels, een hangend toilet en een fontein met onderkast en spiegel. De vloer en een strook tegels achter het toilet zijn donker van kleur.

1e verdieping
De overloop op de eerste verdieping bestaat uit een gang die met een balustrade wordt gescheiden van de royale vide. De overloop is voorzien van een laminaatvloer, wanden zijn gestukadoord. Van hieruit heeft u toegang tot drie slaapkamers, een wasruimte, een toilet, een badkamer en een bergkast met laminaatvloer en schappen.

Toilet
De toiletruimte is voorzien van grote witte wandtegels met achter het toilet en op de vloer een grijze tegel. Het toilet is hangend geplaatst en er is een fontein met onderkast.

Slaapkamer 1
Deze slaapkamer is circa 16 m2 groot. De wanden zijn gestuukt, op de vloer ligt laminaat. Er is een grote vaste kast aanwezig met schuifwanden.
Via een grote schuifpui, waarin getint glas is geplaatst, heeft u toegang tot een royaal dakterras. Dit dakterras is gelegen op het oosten. Dat betekent dat u hier kunt genieten van de ochtendzon. Voor deze schuifpui is een rolluik geplaatst.
Vanuit deze slaapkamer heeft u rechtstreeks toegang tot de badkamer.

Badkamer
De badkamer werd in 2010 vernieuwd en is te bereiken vanuit de overloop en via slaapkamer 1. De badkamer is voorzien van een tweepersoons whirlpool, een douche met massagesproeiers en een dubbele vaste wastafel in een badmeubel. De wanden zijn plafondhoog betegeld met grote witte wandtegels. De tegelvloer is grijs van kleur. Er is een designradiator. De ruimte is mechanisch maar ook op natuurlijke wijze te ventileren.

Slaapkamers 2 en 3
Ook op deze slaapkamers ligt een laminaatvloer en zijn wanden en plafond gestuukt. Er zijn grote ingebouwde kast met schuifwanden aanwezig en beide kamers hebben een schuifpui (waarvoor een rolluik is geplaatst) die toegang geeft tot het dakterras. De kamers zijn respectievelijk circa 3.60 x 4.00 en 3.50 x 4.00 meter groot.

Slaapkamer 4
De slaapkamer heeft een afmeting van circa 2.40 x 2.67 meter en wordt momenteel gebruikt als wasruimte. Op de vloer ligt laminaat, de wanden zijn gestuukt en er is een groot raam aan de straatzijde.

2e verdieping
Een vlizotrap geeft toegang tot de ruime bergzolder op de 2e verdieping.

Multifunctionele ruimte
Deze multifunctionele ruimte heeft een eigen entree aan de straatzijde. Ideaal als u een kantoor of praktijkruimte aan huis ambieert of een aanleunwoning ten behoeve van mantelzorg wil realiseren.

Entree/hal
De entreedeur geeft toegang tot een hal met laminaatvloer en gestuukte wanden. Van hieruit heeft u toegang tot een toilet en een gang.

Toilet
Het toilet is qua afwerking vergelijkbaar aan de toiletten in de woning: grote witte wandtegels zijn gecombineerde met een grijze vloertegel. De achterwand achter het toilet is voorzien van grijze tegels. Het sanitair is uitgevoerd in wit. Het fontein is voorzien van een onderkast.

Gang
De laminaatvloer is hier doorgelegd en de wanden zijn gestuukt.
De toegang tot het woongedeelte bevindt zich drie traptreden hoger. In een nis is een kitchenette geplaatst met twee onderkasten, twee boven kasten, een spoelbak en een afzuigkap. De vloer in de keukenruimte is betegeld.
Vanuit de gang heeft u toegang tot twee kamers die dienst zouden kunnen doen als slaapkamer of als kantoor- of hobbyruimte.

Kamer 1
Deze ruimte heeft een afmeting van circa 5.20 x 2.60 meter.
De vloer is voorzien van laminaat, wanden zijn gestuukt. Er zijn twee ramen aanwezig die zicht bieden op de zijtuin. Via het derde raam heeft kijkt u naar de entree.

Kamer 2
Deze ruimte heeft een afmeting van circa 4 x 5.80 meter en is voorzien van een laminaatvloer, gestuukte wanden en een systeemplafond met ingebouwde LED verlichting. Vanuit deze kamer heeft u toegang tot een grote hobbyruimte.

Hobbyruimte
Deze ruimte heeft een afmeting van circa 9.64 x 5,50 meter en is voorzien van een kunststofvloer en een systeemplafond is met ingebouwde LED verlichting. Er zijn diverse, hoger geplaatste ramen aanwezig. Via grote openslaande deuren heeft u van toegang tot de royale inrit met afsluitbare poort.

GARAGE
De aanwezige dubbele garage is uitgevoerd in spouw en heeft twee sectionaaldeuren waarvan er één elektrisch te bedienen is.
De garage is circa 5.45 x 7.05 meter groot en is voorzien van een tegelvloer.

Aangebouwd aan deze garage bevindt zich een geïsoleerde berging van circa 6.70 x 3 meter met openslaande deuren.

TUIN
Via een grote elektrisch bedienbare poort heeft u toegang tot het perceel. Via een intercomsysteem kunt u zich hier melden. De poort kan vervolgens van binnenuit geopend worden.
De inrit aan de voorzijde is verhard met klinkers.

De tuin is grotendeels voorzien van een grasmat en wordt omzoomd door een grote haag. Er zijn enkele plantenborders aanwezig en er is een automatisch beregeningssysteem.

Zwembad
In de tuin is een zwembad aanwezig met een afmeting van circa 12 x 5 meter. Het zwembad is circa 2 meter diep en voorzien van een jetstream.
De zwembadpomp en de zandfilter bevinden zich in de berging. Hier bevindt zich ook de warmtepomp die bij het zwembad hoort, waarmee het zwembadwater op een gewenste temperatuur ingesteld kan worden.

AANVULLENDE INFORMATIE
– Deze woning werd oorspronkelijk gebouwd omstreeks 1972.
– In 2010 werd de woning intensief gerenoveerd.
– Dak- en muren zijn geïsoleerd. De woning is voorzien van dubbele beglazing.
– Er is een alarminstallatie aanwezig met camerabeveiliging. Het systeem is in 2020 nog geüpdate.
– Het aangebouwde gedeelte heeft een eigen gasmeter en er is een tussenmeter aanwezig voor elektra.
– Er zijn 75 zonnepanelen aanwezig en er is een hybride cv-combiketel met warmtepomp (lucht/watersysteem) die in 2019 is
geplaatst. Ook het zwembad wordt verwarmd door middel van een warmtepomp.
– Op de 1e verdieping zijn slaapkamer 1, 2 en 3 voorzien van een aircosysteem waarmee zowel gekoeld als verwarmd kan
worden d.m.v. een warmtepompsysteem.

WAT DEZE WONING SPECIAAL MAAKT
Dit is een woning die veel extra gebruiksmogelijkheden heeft zonder dat dit ten koste gaat van uw eigen privacy. Het aangebouwd gedeelte heeft een eigen entree, een eigen kitchenette, een eigen toilet en is volledig afsluitbaar van de woning.
De woning is bijzonder ruim en comfortabel en het perceel is heerlijk ruim. U woont er op korte afstand van het centrum en toch erg rustig.

LOCATIE
Deze woning ligt in een groene woonwijk. Op loopafstand van de woning bevindt zich een basisschool. De scholen voor het voortgezet onderwijs bevinden zich op circa 3 km afstand.
Vanuit de woning wandelt u in 5 tot 10 minuten naar het centrum van Deurne. Deurne heeft een eigentijds centrum, een gezellige markt en sfeervolle winkelstraten. Er zijn tal van winkels en boetiekjes om uitgebreid te kunnen winkelen. Rondom de markt kunt u heerlijk eten en drinken.

Locatie: