Siriusstraat 19 Asten

Specificaties:

Verkocht: € 260.000 k.k.


  • Woonoppervlakte: 112 m2
  • Perceeloppervlakte: 250 m2
  • Inhoud: 425 m3
  • Bouwjaar: 1972

‹ Terug naar het volledige aanbod

Omschrijving:

Deze woning heeft een vriendelijke uitstraling en ligt in een rustige woonwijk aan de rand van Asten. De architectuur van de woning is mooi en er heerst een hele fijne sfeer in de woning.
Deze woning heeft een grote hal met vide en open trap. Via een taatsdeur bereikt u de woonkamer. Hier zijn plafondhoge ramen aanwezig waardoor de lichtinval erg mooi is en waardoor u prachtig uitkijkt over de voor- en achtertuin. Op de verdieping zijn drie royale slaapkamers en een nette badkamer aanwezig. Ook hier is de lichtinval uitstekend: er zijn niet alleen ramen in de gevels maar er is ook een lichtstraat in het dak.
De achtertuin is op het westen georiënteerd en circa 15 meter diep.
Indien u wenst kunt u bij deze woning een garage kopen. De garage ligt op korte afstand van de woning aan een verhard binnenpleintje.

Perceel : 250 m2 (woning) 16 m2 (garage)
Woonoppervlak : circa 112 m2
Inhoud woning : circa 425 m3
Garage : afmeting circa 5 x 2.70 meter
Aanvaarding : in overleg

Vraagprijs woning : € 260.000,= k.k.
Vraagprijs woning met garage : € 275.000,= k.k.

INDELING
Begane grond
Vanuit de voordeur heeft u toegang tot een royale hal. In de hal bevinden zich de meterkast, het toilet en de trapopgang naar boven. Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer en een berging/hobbyruimte.
Het dakraam in de vide zorgt voor een fijne lichtinval.

De hal is voorzien van een tegelvoer, de wanden zijn uitgevoerd in kalkzandbreukstenen die in een lichte kleur geschilderd zijn. De trap naar de eerste verdieping heeft open traptreden wat voor een ruimtelijk effect zorgt.

Vanuit de hal heeft u via een plafondhoge taatsdeur toegang tot de woonkamer. Deze taatsdeur bestaat vrijwel volledig uit glas en naast deze deur is een groot raam aanwezig. Hierdoor heeft u vanuit de hal een mooi zicht in de woonkamer en vanuit de woonkamer kijkt u mooi uit op de hal met vide en de houten trapopgang.

Toilet
De toiletruimte is geheel betegeld. Er is een toilet en een fonteintje aanwezig. Zowel het sanitair als het tegelwerk zijn licht van kleur.

Meterkast
In de meterkast bevinden zich de gasmeter en de elektrameter. Er zijn 5 electragroepen aanwezig. Ook de glasvezelaansluiting vindt u hier.
De watermeter bevindt zich in de watermeterput die zich bij de voordeur bevindt.

Berging/hobbyruimte
Deze berging heeft een afmeting van circa 4,60 x 2 meter.
U kunt haar via de hal maar ook van buitenaf bereiken.

Woonkamer
Deze woonkamer is prettig licht en ruim. Zowel in de voor als achtergevel van de woning zijn plafondhoge ramen aanwezig. Via de ramen in de achtergevel heeft u zicht op de diepe achtertuin. Via het raam in de voorgevel kijkt u tientallen meters uit over de woonstraat en het groene veld dat zich aan de overzijde van de straat bevindt.

In de woonkamer liggen lichtgrijze vloertegels, de wanden zijn uitgevoerd in kalkzandbreukstenen die in een lichte kleur geschilderd zijn.
De keukeninrichting is, enigszins uit het zicht, achter een wand geplaatst.

Keuken
De keuken staat in halfopen verbinding met de woonkamer. De keukeninrichting is in een U opstelling geplaatst en uitgevoerd in kunststof. Er zijn een dubbele spoelbak, een 4-pits gaskookplaat, een oven, een koelkast, een vaatwasser en een afzuigkap aanwezig. Er is voldoende bergruimte voor voorraad en servies.

1e verdieping
Vanuit de hal met vide, heeft u toegang tot de ruime overloop op de eerste verdieping.
De overloop is voorzien van een laminaatvloer. De wanden zijn uitgevoerd in kalkzandbreuksteen. Tegen het plafond zijn plafondplaten aangebracht waarin spots aanwezig zijn. Het plafond loopt schuin omhoog en daar waar de dakvlakken elkaar raken, is een grote lichtstraat aanwezig.
Vanuit de overloop heeft u toegang tot de badkamer en drie slaapkamers.

Slaapkamer 1
Deze slaapkamer heeft een afmeting van circa 3.85 x 2.90 meter en is gelegen aan de tuinzijde van de woning. In de gevel bevindt zich een groot raam en er is een ingebouwde garderobekast aanwezig. Op de vloer ligt laminaat, de wanden zijn voorzien van granol en tegen het plafond zijn keurige plafondpanelen aangebracht waarin spotjes aanwezig zijn. Via deze slaapkamer heeft u rechtstreeks toegang tot een badkamer.

Slaapkamer 2
Deze ruime slaapkamer ligt aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een grote inloopkast. De lichtinval is erg mooi: er is een raam in de voorgevel en er komt licht binnen via de ramen die zich in de punt van het dak bevinden.
In deze kamer ligt een laminaatvloer, de wanden zijn voorzien van granol en tegen het plafond zijn keurige plafondpanelen aanwezig.

Slaapkamer 3
Deze sfeervolle slaapkamer heeft een afmeting van circa 3.05 x 2.90 en is gelegen aan de tuinzijde van de woning. Via een deur heeft u toegang tot het balkon. De wanden zijn voorzien van granol en op de vloer ligt laminaat. Ook hier is een lichtstraat in de punt van het dak aanwezig.

Badkamer
De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een toilet, een ligbad met thermostaatkraan en een vaste wastafel met planchet en spiegel. Tegen het plafond zijn aluminium schrootjes aangebracht en er is een groot dakraam aanwezig.
Grenzend aan de badkamer bevindt zich de wasruimte: hier vindt u de aansluiting voor de wasmachine en hier hangt ook de CV ketel (merk Nefit Trendline bouwjaar 2016).

TUIN
De voortuin is heerlijk ruim en van de buurpercelen gescheiden door middel van een beuken haag. Een pad leidt naar de voordeur van de woning.

De achtertuin heeft een afmeting van circa 6.35 x 15 meter. Direct grenzend aan de woning bevindt zich een groot terras. Een tweede terras bevindt zich achter in de tuin. De tuin is grotendeels voorzien van een grasmat met langs de perceelsgrenzen plantenborders.
Deze tuin is op het westen georiënteerd: u heeft de avondzon op de achtergevel.

Garage
Eigenaren van deze woning zijn ook eigenaar van een garagebox. Deze garage ligt op korte afstand van de woning aan een verhard pleintje. Deze garage is circa 5 x 2.70 meter groot en is voorzien van een stalen kantelpoort met loopdeur.

AANVULLENDE INFORMATIE
Deze woning is gebouwd in 1972. Dak- en gevelisolatie is toegepast en er deels dubbele beglazing aanwezig.

WAT DEZE WONING SPECIAAL MAAKT
De ruime begane grond met de mooie details en grote ramen, de diepe achtertuin met de fijne zonligging en de rustige en groene woonomgeving …. het is hier heel fijn wonen.

LOCATIE
Deze woning is gelegen in een rustige woonomgeving op enkele fietsminuten van het centrum van Asten.
Mocht u voor uw werk regelmatig onderweg zijn: U woont er op korte afstand van de uitvalswegen richting de A67 (Venlo-Eindhoven) en de N279 (Roermond- ‘s-Hertogenbosch).

Locatie: