Siriusstraat 29 Asten

Specificaties:

Verkocht: € 320.000 k.k.


  • Woonoppervlakte: 140 m2
  • Perceeloppervlakte: 315 m2
  • Inhoud: 520 m3
  • Bouwjaar: 1973

‹ Terug naar het volledige aanbod

Omschrijving:

In een groene omgeving gelegen, geschakelde woning met vrijstaande garage en privacy biedende tuin. Dit eigentijdse woonhuis heeft grote ramen waardoor deze woning een mooie lichtinval heeft.
Via een deur met glas heeft u toegang tot de gezellige woonkamer met open haard. De keuken staat in halfopen verbinding met de woonkamer. In 1983 is deze woning vergroot met een aanbouw aan de zijgevel, waardoor er een prachtige eetkamer is ontstaan. Er zijn drie ruime slaapkamers op de eerste verdieping en er is een royale badkamer en een aparte wasruimte.
De tuin is ruim en biedt veel privacy.
Het centrum van Asten bereikt u in enkele fietsminuten, terwijl u zich met de auto in 5 minuten op de snelweg bevindt.

INDELING
Begane grond
Vanuit de voordeur heeft u toegang tot een royale hal. In de hal bevinden zich de meterkast, het toilet en de trapopgang naar boven. Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer en de berging.

De hal is voorzien van een plavuizenvloer, de wanden zijn uitgevoerd in kalkzandbreuksteen die in een lichte kleur geschilderd zijn. De trap naar de eerste verdieping heeft open traptreden wat voor een ruimtelijk effect zorgt. Boven de trap bevindt zich een mooie vide.

Vanuit de hal heeft u via een plafondhoge openslaande deur toegang tot de woonkamer. Omdat deze deur volledig uit glas
bestaat en er ook een groot raam is geplaatst in het naastgelegen kozijn, kijkt u vanuit de hal al prachtig in de woonkamer en
vanuit de woonkamer ook prachtig in de hal.

Toilet
De toiletruimte is geheel betegeld. Er zijn een vrij hangend toilet en een hoekfonteintje aanwezig. Zowel het sanitair als het tegelwerk zijn licht van kleur.

Meterkast
In de meterkast bevinden zich de gasmeter en de electrameter. De groepenkast is in 2020 vernieuwd. Er zijn acht groepen aanwezig waarvan er zes in gebruik zijn. De watermeter bevindt zich in de watermeterput, die zich achter de voordeur bevindt.

Berging
De berging heeft een afmeting van circa 2 x 4,60 meter. U kunt haar via de hal maar ook van buiten bereiken. De buitendeur bevindt zich naast de voordeur.
Er ligt een tegelvloer, de wanden zijn bezet.

Woonkamer
De woonkamer heeft grote ramen. Dit is niet alleen bijzonder prettig voor de lichtinval, maar zorgt er ook voor dat u via de ramen mooi uitkijkt over voor- en achtertuin.
Deze sfeervolle woonkamer is voorzien van een openhaard met plateau. U heeft er alle ruimte om een grote zithoek te kunnen plaatsen. Op de vloer liggen plavuizen, de wanden zijn deels voorzien van granol en deels uitgevoerd in kalkzandbreuksteen die in een lichte kleur geschilderd zijn.

Keuken
De keuken staat in halfopen verbinding met de woonkamer. De keukeninrichting is in een hoekopstelling geplaatst en uitgevoerd in kunststof. Er zijn een dubbele spoelbak, een 4-pits elektra kookplaat, een oven en een afzuigkap aanwezig. Er is voldoende bergruimte voor voorraad en servies.

Eetkamer
In 1983 is deze woning vergroot met een royale aanbouw aan de zijgevel die qua stijl volledig aansluit bij de woning: de dakvorm komt overeen met die van de woning en ook hier zijn grote ramen aanwezig.
Er ligt een tegelvloer en de wanden zijn opgetrokken uit kalkzandbreukstenen die ook hier in een lichte kleur geschilderd zijn.
Tegen het plafond zijn schrootjes aanwezig.
Via een schuifpui heeft u rechtstreeks toegang tot de achtertuin.

In dit aangebouwde gedeelte is voldoende ruimte om een grote eettafel te plaatsen en een kantoor of speelhoek in te richten. Er is een gemetselde boekenkast aanwezig.

1e verdieping
Vanuit de hal met vide, heeft u toegang tot de ruime overloop op de eerste verdieping. De overloop is voorzien van een laminaatvloer en wanden in klakzandbreuksteen die in een lichte kleur geschilderd zijn. Het plafond is betimmerd met hout en loopt schuin omhoog.
Daar waar de dakvlakken elkaar raken is een grote lichtstraat aanwezig. Ook hier is de lichtinval uitstekend.
Vanuit de overloop heeft u toegang tot de badkamer en drie slaapkamers.

Slaapkamer 1
Deze slaapkamer is gelegen aan de tuinzijde van de woning en heeft een afmeting van circa 2.90 x 3.85 meter. In de gevel bevindt zich een groot raam. De wanden zijn deels voorzien van granol en deels vlak gestuukt. Tegen het plafond zijn houten schrootjes aangebracht. Deze slaapkamer is voorzien van een airco-unit.
Via deze slaapkamer heeft u rechtstreeks toegang tot de badkamer.

Badkamer
De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een ligbad,een zwevend (Geberit) toilet, een douche met glazen wand en een vaste wastafel die op een natuursteenplateau is geplaatst. Boven deze wastafel is een spiegelkast aanwezig. Zowel het ligbad als de douche zijn voorzien van thermostaatkranen. Tegen het plafond zijn aluminium schrootjes aangebracht waarin inbouwspots aanwezig zijn.
Grenzend aan deze badkamer bevindt zich de wasruimte: hier vindt u de aansluitingen voor de wasmachine en hier hangt ook de CV ketel (Remeha Quinta HR combi bouwjaar 2005).

Slaapkamer 2
Deze ruime slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. Er is een bed ingebouwd en er is een groot raam aanwezig. Tegen de schuine delen van het dak zijn schrootjes aangebracht. Op de vloer ligt laminaat en de wanden zijn voorzien van granol.

Slaapkamer 3
Deze slaapkamer is gelegen aan de tuinzijde van de woning. De kamer heeft een oppervlak van circa 2.68 x 4.10 meter en er is een groot raam aanwezig. De wanden zijn voorzien van granol en op de vloer ligt laminaat. Het plafond is gestuukt. Via deze kamer heeft u toegang tot een balkon.

TUIN
Zowel de voor- als de achtertuin is mooi aangelegd met veel groen. De voortuin is voorzien van veelal vaste beplanting waarlangs een haag geplaatst is. De achtertuin is ruim 100 m2 groot en biedt veel privacy.
De achtertuin is op het zuiden gelegen.

AANVULLENDE INFORMATIE
– Deze woning werd in 1973/1974 gebouwd.
– In 2012 zijn de muren geïsoleerd waarbij HR isolatie is toegepast.
– De gehele woning is voorzien van dubbele beglazing (met uitzondering van
twee bovenlichten).
– De kozijnen zijn uitgevoerd in hardhout. De draaiende raamdelen op de eerste
verdieping zijn omstreeks 2013 vernieuwd, waarbij een combinatie van
kunststof en aluminium is toegepast. Tussen de glasvlakken is zonwering
aanwezig.
– Er is een waterontharder aanwezig (Aquacel).
– Een deel van de voortuin, en mogelijk ook een kleine strook van de zij-tuin, zijn
eigendom van de gemeente Asten.

WAT DEZE WONING SPECIAAL MAAKT
De sfeervolle uitstraling van deze woning, de bijzonder prettige lichtinval, de mooie ligging met wijds uitzicht en de kindvriendelijke woonomgeving maken deze woning bijzonder.
De eigenaar vertelde dat het een heerlijke buurt is om in te wonen met bijzonder prettige buurcontacten. Er worden regelmatig samen activiteiten georganiseerd.

LOCATIE
Deze woning is gelegen aan een brede groenstrook in een rustige woonomgeving. Vanuit de woning bent u in enkele fietsminuten in het centrum van Asten. Binnen 5 autominuten bereikt u de A67.

Locatie: