Slangekruid 7 Asten

Specificaties:

Verkocht onder voorbehoud: € 355.000 k.k.


  • Woonoppervlakte: 128 m2
  • Perceeloppervlakte: 266 m2
  • Inhoud: 545 m3
  • Bouwjaar: 1990

‹ Terug naar het volledige aanbod

Omschrijving:

Rustig, kindvriendelijk en in een groene woonomgeving gelegen hoekwoning met garage. Voor de woning ligt een voetpad. De tuin en de garage grenzen aan het Penningkruid waar ook voldoende plaats is om uw auto te parkeren.
Het mooie evenemententerrein bevindt zich op enkele tientallen meters van de woning.
De woning is vergroot met een aanbouw aan de zijkant. Hier bevindt zich de leefkeuken met daarboven een extra slaapkamer, waardoor er nu 4 ruime slaapkamers op de eerste verdieping aanwezig zijn. De woonkamer is extra ruim en er is een vaste trap naar de tweede verdieping.
De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en er is een royaal overdekt terras.
Dit is een hele prettige gezinswoning in een fijne woonwijk.

INDELING
Begane grond
De voordeur geeft toegang tot de hal met tegelvloer (met vloerverwarming) en spuitwerkwanden. Hier bevindt zich de meterkast en van hieruit heeft u toegang tot het toilet en de woonkamer.

Toilet
De toiletruimte is plafondhoog betegeld. Er zijn een zwevend toilet en een fonteintje aanwezig. Zowel het sanitair als het tegelwerk zijn licht van kleur.

Meterkast
In de meterkast vindt u de gas- en elektrameter en hier bevindt zich de aansluiting voor glasvezel. Er zijn 7 elektragroepen aanwezig.
De watermeter bevindt zich in de put die zich bij de voordeur bevindt.

Woonkamer
De ruime woonkamer heeft grote ramen in zowel de voor- als achtergevel en er is een raam in de zijgevel. De lichtinval is uitstekend!
In deze ruime woonkamer ligt een tegelvloer waaronder vloerverwarming aanwezig is. De wanden en het plafond zijn voorzien van spuitwerk. Een eethoek en een zithoek laten zich eenvoudig plaatsen. Extra bergruimte bevindt zich onder trapopgang. Hier is een royale kast aanwezig.
Vanuit deze woonkamer heeft u toegang tot de keuken en tot een portaal.

Portaal
Hier komt u binnen als u naar goed Astens gebruik “achterom” binnenkomt.
Er ligt een tegelvloer, de wanden zijn plafondhoog betegeld en er is een uitstortgootsteen aanwezig.

Keuken
In 1991 is deze woning vergroot met een aanbouw aan de zijgevel. Hier bevindt zich de leefkeuken. Ook hier is een tegelvloer met vloerverwarming aanwezig. De wanden zijn voorzien van spachtelputz.

De keukeninrichting is in een hoekopstelling geplaatst en bevindt zich aan de straatzijde van de woning. Een magnetron/oven, een vaatwasser en een koelkast zijn ingebouwd en er zijn diverse bergkasten en lades.
Het aanrechtblad is uitgevoerd in zwart kunststof en voorzien van een spoelbak en een 5-pits gaskookplaat. Boven deze kookplaat is een afzuigkap aanwezig. Als u aan de spoelbak staat, kijkt u uit over de groene woonstraat.

De keukenruimte is voldoende groot om een royale eettafel te kunnen plaatsen. Via een deur heeft u toegang tot het overdekt terras.

1e verdieping
De trap in de hal geeft toegang tot de overloop op de eerste verdieping (de nu nog aanwezige stoeltjeslift wordt binnenkort verwijderd). Vanuit deze overloop heeft u toegang tot vier slaapkamers en een badkamer. Op de overloop ligt vloerbedekking, de wanden en het plafond zijn voorzien van spuitwerk.

Badkamer
In deze moderne badkamer ligt een donkere tegelvloer en de wanden zijn plafondhoog betegeld met witte wandtegels.
U vindt er een zwevend toilet, een wastafel en inloopdouche met glazen douchescherm, een regendouchekop en een handdouche.
De wastafel is in een badmeubel geplaatst en er is een spiegelkast aanwezig. Een designradiator completeert het geheel.

Deze badkamer kan mechanisch geventileerd worden maar er is ook een raam aanwezig.

4 Slaapkamers
De grootste slaapkamer heeft een afmeting van circa 4.00 x 3.30 meter en bevindt zich boven de keuken in het aangebouwde gedeelte van de woning. Er is een dubbel raam aanwezig en er is een grote bergkast met schuifwanden. Deze bergkast is onder het schuine gedeelte van het dak gerealiseerd. Op deze kamer ligt vloerbedekking, de wanden zijn voorzien van behang en tegen het plafond zijn plafondpanelen aanwezig.

De overige slaapkamers zijn respectievelijk circa 3.45 x 2.55 meter, 4.45 x 2.50 meter en 3.65 x 3.00 meter groot (vloeroppervlak).
Het zijn stuk voor stuk ruime slaapkamers waar eenvoudig een bed, een kast en een bureau geplaatst kunnen worden. Ook hier zijn de wanden voorzien van behang en er ligt vloerbedekking.
Op de slaapkamer aan de tuinzijde is een elektrisch bedienbaar rolluik aanwezig.

2e verdieping
Via een vaste trap heeft u toegang tot de tweede verdieping. Hier bevindt zich de gasgestookte cv-ketel (bouwjaar 2017) en hier vindt u de aansluitingen voor wasmachine en droger. Deze keurige zolder is voorzien van tapijttegels en u kijkt er tegen de witte isolatieplaten. Er is een raam aanwezig waardoor u er overdag het licht niet aan hoeft.

TUIN
De onderhoudsvriendelijke tuin is op het zuiden georiënteerd.
Direct grenzend aan de woning bevindt zich een ruim overdekt terras waarin twee grote lichtkoepels aanwezig zijn.
De zijgevel is voorzien van kunststofpanelen zodat u er heerlijk uit de wind kunt zitten. In de winter kunt u de ruimte afschermen van de tuin door de aanwezige zeilen dicht te ritsen.
De tuin is grotendeels verhard met sierklinkers met langs de perceelgrenzen een brede plantenborder. Tussen de woning en de tuinafscheiding is een overkapping aanwezig waaronder tuingereedschap en de kliko’s uit het zicht geplaatst kunnen worden. Er is een buitenkraan aanwezig.

Garage
De garage heeft een afmeting van circa 2.95 x 6.85 meter. Op de vloer liggen tegels en er is een lichtkoepel aanwezig. De stalen kantelpoort geeft toegang tot de inrit die vanuit het Penningkruid te bereiken is. Er is elektra aanwezig.

AANVULLENDE INFORMATIE
Deze woning is oorspronkelijk gebouwd in 1990. Vrijwel direct daarna werd de woning vergroot met een aanbouw aan de zijgevel.
Dak-, muur- en vloerisolatie zijn toegepast en er is dubbele beglazing aanwezig.
De raamkozijnen op de eerste verdieping zijn (m.u.v. het kozijn op grootste slaapkamer) uitgevoerd in kunststof.

WAT DEZE WONING SPECIAAL MAAKT
De uitstekende staat van onderhoud, de ruimte in de woning (met een grote woonkamer, de leefkeuken en zelfs 4 grote slaapkamers op de 1e verdieping) en de erg mooie ligging maken deze woning bijzonder.

Locatie: