Slutelakker 33 Lierop

Specificaties:

Verkocht: € 298.000 k.k.


  • Woonoppervlakte: 116 m2
  • Perceeloppervlakte: 329 m2
  • Inhoud: 435 m3
  • Bouwjaar: 1986

‹ Terug naar het volledige aanbod

Omschrijving:

Aan een mooie brede woonstraat gelegen geschakelde woning met carport en prachtige tuin. De woning is bijzonder efficiënt ingedeeld en is zeker op de begane grond erg ruim. De garage is verbouwd tot berging en hobbyruimte, maar kan eenvoudig worden teruggebracht naar zijn oorspronkelijke bestemming. De tuin is op het zuiden gelegen en heeft een eigen achterom. De tuin is prachtig aangelegd en is mooi breed en diep. Er zijn een stenen berging en een houten berging aanwezig. De omgeving is kindvriendelijk en groen.

INDELING
Begane grond
De voordeur geeft toegang tot een fijne hal waarin voldoende ruimte is voor een kapstok. In de hal bevindt zich de trapopgang naar de 1e verdieping, de meterkast en het toilet. In de hal ligt een tegelvloer en de wanden zijn voorzien van granol.

Meterkast
In de meterkast bevinden zich de gasmeter en de electrameter. Ook de glasvezelaansluiting is hier aanwezig. Er zijn 5 electragroepen en er is krachtstroom.

Toilet
Het toilet bevindt zich onder de trapopgang. Deze ruimte is plafondhoog betegeld en er zijn een toilet en fontein aanwezig. De aanwezige wandtegels hebben de uitstraling van marmer.

Wooonkamer
Deze ruime woonkamer heeft grote ramen in de voorgeven en er is een extra zijraam. U kijkt uit over de mooie woonstraat met brede groenstroken en hoge bomen. Via het grote raam in de achtergevel heeft u zicht op de prachtige tuin.

In de woonkamer ligt een eiken plankenvloer. De wanden zijn deels uitgevoerd in schoonmetselwerk en deels voorzien van granol. In het gedeelte van de kamer wat zich aan de voorzijde van de woning bevindt is een schouw
met houtkachel aanwezig. Hier laat zich uitstekend een zithoek inrichten.

Een grote eettafel kan eenvoudig geplaatst worden in de ruimte die zich naast de keuken bevindt.

Keuken
De keuken staat in halfopen verbinding met de woonkamer. Uit praktische overwegingen is hier een tegelvloer aanwezig. De keukeninrichting is in een hoekopstelling geplaatst. U vindt er een vaatwasser, een 4-pits gaskookplaat, een afzuigkap, een magnetron/oven en een koelkast. Het aanrechtblad is ruim en er zijn voldoende lades voor voorraad en servies. Vanuit de keuken heeft u toegang tot een portaal.

Portaal
Het portaal is voorzien van wandbetegeling waarboven sierschilderwerk aanwezig is. De tegelvloer die u aantrof in de keuken is hier doorgelegd en er is een fonteintje aanwezig. Van hieruit heeft u rechtstreeks toegang tot de tuin. Een tweede deur geeft toegang tot de voormalige garage.

Voormalige garage
De voormalige garage is door een mooie houten scheidingswand in twee afzonderlijke ruimtes gedeeld. In het eerste gedeelte is een mooie vaste kast met schuifpanelen aanwezig. De vloer is betegeld en de wanden zijn deels gestuukt en deels geschilderd. Er is voldoende ruimte voor het plaatsen van een vrieskast. Er is een buitendeur aanwezig.

Het tweede gedeelte wordt gebruikt als berging. Ook hier is de keurige tegelvloer aanwezig. De wanden zijn geschilderd en deels voorzien van behang. Via openslaande deuren heeft u toegang tot de carport die zich aan de voorzijde van de woning bevindt.

Carport
Deze carport is circa 3.10 x 6.85 meter groot. Omdat deze carport boven de voordeur doorloopt kunt u altijd droog uw woning bereiken.

1e verdieping
Via een met tapijt beklede trap heeft u toegang tot de overloop op de 1e verdieping. Deze overloop is voorzien van een laminaatvloer en wanden met granol. Er is een grote inbouwkast aanwezig.
Vanuit deze overloop heeft u toegang tot drie slaapkamers, de badkamer en de technische ruimte.

Slaapkamer 1
De grootste slaapkamer heeft een vloeroppervlak van circa 2.93 x 4.20 meter.
Deze kamer is gelegen aan de tuinzijde van de woning en is door de twee aanwezige ramen prettig licht. Er is een kamerbrede kastenwand aanwezig die voldoende ruimte biedt voor uw garderobe.
De laminaatvloer die u aantrof op de overloop is hier doorgelegd. De wanden zijn uitgevoerd in granol.

Slaapkamer 2 en 3
Deze slaapkamers hebben een vloeroppervlak van respectievelijk 2.90 x 3.50 en 2.70 x 3.50 meter. Via de aanwezige grote ramen heeft u zicht op de straat. Ook hier is het onderhoudsvriendelijke laminaat aanwezig. De wanden zijn voorzien van granol. Het zijn fijne kinderslaapkamers.

Badkamer
Deze badkamer is heel compleet. Er zijn een toilet, een ligbad, een douche en een vaste wastafel aanwezig. De ruimte is plafondhoog betegeld en er is een dakraam aanwezig waardoor de ruimte niet alleen mechanisch, maar ook op een natuurlijke wijze geventileerd kan worden.

Technische ruimte
In deze ruimte hangt de cv-ketel (Nefit topline HR uit 2012) en hier bevinden zich de aansluitingen voor wasmachine en droger. Er is een tegelvloer aanwezig. De wanden zijn geschilderd.

2e verdieping
Via een vlizotrap bereikt u de tweede verdieping waar u voldoende ruimte vindt voor opslag van zaken die u niet dagelijks nodig heeft. Zowel in de voor-als in de achtergevel is een raam aanwezig.

TUIN
Het is genieten in deze tuin. Omdat deze woning is gelegen in een woonwijk is het er heerlijk rustig. U hoort er vooral de vele vogels die in de hoge bomen wonen die in de woonwijk staan. De tuin zelf is met zorg aangelegd. Direct grenzend aan de woning bevindt zich een groot terras waarlangs een pergola staat en waartegen een druivenstruik groeit. Een pad geeft toegang tot het 2e terras wat zich achterin de tuin bevindt. Dit terras is overdekt en maakt onderdeel uit van de houten tuinberging die hier aanwezig is. Deze tuinberging is circa 3.00 x 3.50 meter groot en is voorzien van tapijttegels. Een tweede tuinberging is uitgevoerd in steen.

De tuin is voorzien van een grasmat waarlangs plantenborders staan. Hier vindt u ook een peren, een appel en een pruimenboom. Via een poort heeft u vanuit de tuin rechtstreeks toegang tot de voorzijde van de woning. De zonligging is uitstekend. De achtergevel is gelegen op het zuiden.

AANVULLENDE INFORMATIE
– Deze woning is gebouwd in 1986. Dak-, muur en vloerisolatie zijn toegepast.
– Deze woning heeft hardhouten kozijnen op de begane grond. Op de verdieping zijn kunststof kozijnen aanwezig. De volledige woning (met uitzondering van de buitendeuren) is voorzien van dubbele beglazing.
– De platte daken zijn in 2005 extra geïsoleerd.
– Voor de oorspronkelijke ½ steense muren de garage is aan de binnenzijde (zijgevel en achtergevel) een wand van gasbetonblokken geplaatst.
– De punt van de woning is aan de buitenzijde bekleed met onderhoudsvriendelijk Keralit.

WAT DEZE WONING SPECIAAL MAAKT
Dit is een woning met een bijzonder vriendelijk uitstraling en een erg mooie tuin. Deze woning is heerlijk rustig gelegen en is erg goed onderhouden. De indeling is efficiënt en de carport en de tuinpoort bijzonder praktisch.
Het is er heerlijk wonen.

LOCATIE
Deze woning is gelegen in het pittoreske Lierop; een kerkdorp van de gemeente Someren, vooral bekend door haar prachtige koepelkerk. In Lierop bevindt zich een supermarkt, een basisschool en een kinderopvang.
Het centrum is klein maar gezellig, u vindt er een uitstekend pannenkoekenrestaurant. Lierop telt circa 2.100 inwoners en is een kerkdorp van de gemeente Someren.

Locatie: