Strohuls 91 Asten

Specificaties:

Te koop: € 289.000 k.k.


  • Woonoppervlakte: 100 m2
  • Perceeloppervlakte: 95 m2
  • Inhoud: 350 m3
  • Bouwjaar: 2008

‹ Terug naar het volledige aanbod

Omschrijving:

Moderne middenwoning met onderhoudsvriendelijke tuin en tuinberging.
De woning is gelegen in een rustige woonomgeving op circa 10 wandelminuten van het centrum van Asten.

Bijzonderheden
– Bouwjaar 2008 en volledig geïsoleerd. Deze woning heeft energielabel A.
– Mooie lichtinval door grote ramen.
– Woonkamer met schuifpui naar tuin.
– Open keuken met moderne keukeninrichting.
– Grote moderne badkamer met zowel ligbad als douche.
– Twee slaapkamers op de eerste verdieping en extra slaapkamer op de tweede verdieping.
– Onderhoudsvriendelijke tuin met tuinberging (circa 2 x 3 meter) en tuinpoort.
– Ruime parkeermogelijkheden direct achter de woning
– Gunstige ligging ten opzichte van het centrum

Voorzijde
Onderhoudsvriendelijke voortuin met verharding en haagjes als afscheiding tussen de buurpercelen.

Hal
Hal met donkere tegelvloer en spachtelputz wanden. Er is voldoende ruimte voor uw garderobe. In de hal bevindt zich de meterkast (6 groepen en twee aardlekschakelaar, gas- en watermeter). De overige deuren geven toegang tot het toilet en de woonkamer.

Toilet
Plafondhoog betegelde toiletruimte met zwevend toilet en fontein. De wandtegels zijn licht van kleur, de donkere vloertegels uit de hal zijn hier doorgelegd. Deze ruimte wordt mechanisch geventileerd.

Woonkamer
Via een hoge toegangsdeur heeft u vanuit de hal toegang tot de woonkamer. Er ligt een houtenvloeren de wanden zijn voorzien van spachtelputz. In de achtergevel is een grote schuifpui aanwezig die vrijwel volledig uit glas bestaat. De lichtinval is uitstekend.

Keuken
De keukeninrichting bevindt zich aan de straatzijde van de woning en is in een hoekopstelling geplaatst. In het natuursteen aanrechtblad bevinden zich een spoelbak en een 4-pits gaskookplaat. Boven het aanrechtblad is een groot raam aanwezig en boven de kookplaat bevindt zich een afzuigkap. De keuken is voorzien van enkele bovenkastjes en diverse onderkasten en lades en er is een koelkast is ingebouwd. Er ligt een tegelvloer.

Extra bergruimte vindt u in de vaste kast onder de trap. De houten vloer is hier doorgelegd en er zijn schappen aanwezig.

Portaal
Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot een portaal. Hier bevindt zich de deur naar de tuin en hier bevindt zich de trapopgang naar de 1e verdieping.

1e verdieping
Via trap toegang tot de overloop op de eerste verdieping. Hier ligt een laminaatvloer, de wanden zijn uitgevoerd in spachtelputz. De aanwezige deuren geven toegang tot twee slaapkamers en een badkamer.

Slaapkamers
De grootste van de 2 slaapkamers is gelegen aan de tuinzijde van de woning en heeft een afmeting van circa 4.80 x 3.00/3.80 meter. Het is een fijne ruime kamer waar eenvoudig een vaste kast en een tweepersoonsbed kunnen staan.

De 2e kamer is gelegen aan de straatzijde en is circa 2.60 x 1.95 meter groot.
Beiden slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer en wanden met spachtelputz.

Badkamer
Moderne badkamer met plafondhoge lichte betegeling en donkere vloertegels. Deze donkere vloertegels zijn doorgezet tegen de achterwand bij het toilet.
De inrichting bestaat uit een ligbad, een douche, een zwevend toilet en een vaste wastafel met spiegel en er is een designradiator.
Er is een groot raam aanwezig maar deze badkamer kan ook mechanisch geventileerd worden.

2e verdieping
Via een vaste trap bereikt u de overloop op de 2e verdieping.

Hier vindt u een ruime overloop met aansluitingen voor wasmachine en droger. Hier hangen ook de cv-ketel en de WTW-installatie, beiden van het merk Ferroli. Er ligt een laminaatvloer, de wanden zijn uitgevoerd in spachtelputz. Van hieruit heeft u toegang tot de derde slaapkamer. Een buitendeur geeft toegang tot een dakterras.

Slaapkamer 3
Deze extra slaapkamer is circa 3.00 x 3.00 meter groot. Wanden zijn uitgevoerd in spachtelputz en de laminaatvloer is hier doorgelegd. Een groot raam zorgt voor een fijne lichtinval.

Dakterras
Het dakterras ligt aan de voorzijde van de woning en is voorzien van betontegel en een hekwerk. Het is ongeveer 2.65 x 2.00 meter groot.

TUIN
De tuin is verhard met betonstenen en netjes afgescheiden. Er is een houten tuinberging die circa 2.10 x 2.95 meter groot is. Via een poort heeft u toegang tot het achtergelegen pad. Hier ligt een lange rij met parkeerplaatsen.

AANVULLENDE INFORMATIE
Eigenaar van deze woning in Woningbouwvereniging woCom. woCom werkt met vaste notarissen. Als u deze woning koopt zal de eigendomsoverdracht plaatsvinden ten overstaande van Notaris Van Kaam in Someren.

U moet de woning zelf te gaan bewonen. Verhuur is niet toegestaan.

LOCATIE
Deze woning is gelegen in rustige woonomgeving. Op korte afstand van de woning bevindt zich een speelveldje met speeltuintoestellen voor jonge kinderen. Het centrum van Asten is bevindt zich op circa 500 – 1000 meter.

Locatie: