Vinkenstraat 1 Someren

Specificaties:

Verkocht: € 295.000 k.k.


  • Woonoppervlakte: 117 m2
  • Perceeloppervlakte: 269 m2
  • Inhoud: 420 m3
  • Bouwjaar: 1970

‹ Terug naar het volledige aanbod

Omschrijving:

Mooie seniorenwoning gelegen in een rustige woonstraat.
Badkamer en slaapkamer op de begane grond, een mooie woonkamer en een aparte keuken met bijkeuken: u heeft alle voorzieningen op de begane grond. Voor logés is er voldoende ruimte op de 1e verdieping. Hier bevinden zich een slaapkamer en een hobbyruimte. De ligging is erg fijn: u woont aan de rand van Someren en toch bent u binnen enkele fietsminuten in het centrum van Someren.

INDELING
Begane grond
De voordeur geeft toegang tot een hal met een eiken houten vloer en wanden met spachtelputz. In de hal bevinden zich een vaste kast met tegelvloer en schappen, de meterkast (5 groepen en kracht, gasmeter en glasvezelaansluiting) en de trapopgang naar de 1e verdieping. Vanuit de hal heeft u toegang tot het toilet, de bijkeuken en de woonkamer. De voordeur wordt binnenkort nog vervangen door een stijlvolle grijze aluminiumdeur.

Toilet
De toiletruimte is plafondhoog betegeld met lichte wandtegels waarin een sierlijst is opgenomen. Ook de vloertegels zijn licht van kleur. U vindt er een hangtoilet en een fonteintje. Er is een raampje aanwezig waardoor deze ruimte op een natuurlijke wijze geventileerd kan worden.

Woonkamer
De gezellige woonkamer heeft ramen in zowel de voor- als achtergevel. U heeft niet alleen een mooi zicht over de straat en de tuin, maar ook de lichtinval is bijzonder prettig. De eiken houten vloer die in de hal ligt is ook hier aanwezig en gecombineerd met wanden met spachtelputz. Het plafond is gestuukt en tussen de wanden en het plafond zijn mooie sierlijsten aanwezig die bij de ramen zijn doorgezet als gordijnkoof.

Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de keuken en tot een portaal.

Keuken
In 2017 is de keukeninrichting vernieuwd. De keukeninrichting is in een lengteopstelling geplaatst en uitgevoerd in kunststof. Er zijn een 4-pits inductie kookplaat met afzuigkap, een koelkast en een magnetron/oven en een vaatwasser aanwezig. Uit praktische overwegingen ligt hier een tegelvloer. Toen in 2017 de keukeninrichting werd vernieuwd, zijn ook de wanden vlak gestuukt. Ook het plafond is gestuukt en er is een lichtkoepel aanwezig.
Indien u liever op gas kookt, dat kan ook. Er is een gasaansluiting aanwezig.

Slaapkamer
Via het portaal met tegelvloer heeft u toegang tot de slaapkamer. Deze slaapkamer heeft de royale afmeting van 3.48 x 3.63 meter. Er is voldoende ruimte voor een 2-persoonsbed en een linnenkast.
Er ligt een onderhoudsvriendelijke laminaatvloer en de wanden zijn voorzien van spachtelputz en in een lichte kleur geschilderd. Er is een groot raam aanwezig dat zicht geeft op de tuin.

Badkamer
In deze ruime badkamer vindt u een ligbad en douche, een zwevend toilet en twee vaste wastafels. Het ligbad is voorzien van een thermostaatkraan en massagesproeiers, de douche heeft een douchebak en een thermostaatkraan. Onder de aanwezige tegelvloer is vloerverwarming aanwezig.
De ruimte is plafondhoog betegeld. Het plafond is uitgevoerd in aluminium en voorzien van ingebouwde spots. Er is een grote lichtkoepel aanwezig.
Deze badkamer is via de slaapkamer toegankelijk, een tweede deur geeft toegang tot de berging. Dit is met name prettig als u logés heeft.

Berging en bijkeuken
De buitendeur die toegang geeft tot deze berging is samen met het raam uitgevoerd in kunststof en bevindt zich onder de carport.
In deze ruimte is voldoende plaats voor bijvoorbeeld tuingereedschap en fietsen. Er ligt een tegelvloer. De schoonmetselwerkwanden zijn in een lichte kleur gesausd. U vindt er een uitstortgootsteen en er is een radiator.

Via een open doorgang heeft u toegang tot de bijkeuken. Hier vindt u de aansluitingen voor wasmachine en droger. De tegelvloer is hier doorgelegd. Wanden zijn tot circa 1,20 hoog betegeld waarboven stuukwerk aanwezig is. Desgewenst is hier voldoende ruimte voor een extra koelkast of vriezer. Vanuit deze bijkeuken heeft u toegang tot de hal.

1e verdieping
Via een met tapijt beklede trap bereikt u de overloop op de 1e verdieping. Van hieruit heeft u toegang tot de cv-ruimte, een berging en een slaapkamer.

Cv-ruimte
Hier bevindt zich de gasgestookte cv-ketel van het merk Nefit (Ecoline HR uit 1999) en hier hangt de omvormer voor de zonnepanelen. Er zijn 13 zonnepanelen aanwezig die in 2018 werden geplaatst. Deze zonnepanelen hebben een gezamenlijk vermogen van circa 3.900 Wp per jaar, wat een behoorlijke besparing oplevert op uw energieverbruik.

Hobbyruimte
De hobbyruimte is voorzien van een laminaatvloer en gestuukte wanden. Er is een royaal dakraam aanwezig. Onder de schuine delen van het dak is door middel van schuifpanelen bergruimte afgescheiden.

Slaapkamer
Dit is een hele fijne en ruime slaapkamer. Ook in deze kamer ligt een laminaatvloer en zijn de wanden gestuukt en geschilderd. Er is een grote dakkapel aanwezig, waardoor de kamer niet alleen werd vergroot, maar waardoor de lichtinval uitstekend is.
Achter de schuifpanelen die zich onder de dakkapel bevinden, vindt u opslagruimte voor spullen die u niet dagelijks nodig heeft. Het dakkapel is uitgevoerd in onderhoudsvriendelijk kunststof en er is een screen aanwezig.
De aanwezige vaste wastafel is erg fijn als de kamer wordt gebruikt door logés.

TUIN
Deze tuin is op het westen georiënteerd en mooi aangelegd. Dit is een tuin om van te genieten: er ligt onderhoudsvriendelijk kunstgras en er zijn enkele plantenborders. Direct grenzend aan de woning bevindt zich een mooi beklinkerd terras, waarvan de verharding is doorgezet als pad naar een tweede terras achter in de tuin. Hier bevindt zich een pergola waarover een wijnrank groeit. U zit er prachtig in het groen. In de tuin bevindt zich een houten tuinberging en een poort die toegang geeft tot het buurpad.
Het terras grenzend aan de woning is voorzien van een elektrisch bedienbare luifel. Een tweede luifel bevindt zich boven het raam van de slaapkamer.

AANVULLENDE INFORMATIE
– Deze woning werd gebouwd in 1970.
– De gevels zijn in 2018 geïsoleerd.
– Het platdak is in 2011 extra geïsoleerd en voorzien van een nieuwe daklaag.
– De volledige woning is voorzien van dubbele beglazing.
– De keukeninrichting is in 2017 vernieuwd. Toen werd ook de keukenruimte gerenoveerd.
– In 2017 is de meterkast vernieuwd.
– Er zijn rolluiken aanwezig aan de voorzijde van de woning die in 2017 werden geplaatst.

WAT DEZE WONING SPECIAAL MAAKT
Dit is een woning waarin altijd met heel veel plezier gewoond is. Het is er rustig wonen, de woning is overzichtelijk en comfortabel en er is geïnvesteerd als dat nodig was. De staat van onderhoud is uitstekend.

LOCATIE
Deze woning ligt aan een rustige woonstraat aan de rand van Someren. Vanuit de woning bent u binnen enkele fietsminuten in het centrum.

Locatie: