Violenstraat 10 Asten

Specificaties:

Te koop: € 219.000 k.k.


  • Woonoppervlakte: 86 m2
  • Perceeloppervlakte: 235 m2
  • Inhoud: 315 m3
  • Bouwjaar: 1965

‹ Terug naar het volledige aanbod

Omschrijving:

Gezellige middenwoning met diepe tuin, gelegen op circa vijf wandelminuten van het centrum van Asten. Deze woning heeft een doorzonwoonkamer en een open keuken waarvan de inrichting in 2017 werd vernieuwd. Er zijn drie slaapkamers en een moderne badkamer. De tuin is circa 23 meter diep en kan geheel naar eigen inzicht worden ingericht.

INDELING
Begane grond
De voordeur geeft toegang tot een hal met gestuukte wanden en een laminaatvloer die de uitstraling van hout heeft.
In de hal bevindt zich de meterkast en de trapopgang naar de 1e verdieping. Vanuit de hal heeft u toegang tot het toilet en de woonkamer met open keuken.

Toilet
De toiletruimte is deels betegeld. Er zijn een toilet en een fonteintje aanwezig. Het sanitair is wit van kleur, de wanden en de vloer zijn betegeld met lichtgrijze tegels. Door het aanwezige raam is deze ruimte op een natuurlijke wijze te ventileren.

Woonkamer
De laminaatvloer met ‘houtlook’ is doorgelegd in de woonkamer en keuken.
De wanden zijn gestuukt en er zijn hoge plinten aanwezig.
Zowel aan de voor- als aan de achterzijde van de woonkamer bevinden zich grote ramen waardoor de lichtinval uitstekend is.

Keuken
De keukeninrichting is in de hoekopstelling geplaatst en voorzien van een 5-pitsgaskookplaat met afzuigkap, een magnetron/oven en een koel/vriescombinatie.
De achterwand achter het royale aanrechtblad is afwasbaar.
De vaatwasser bevindt zich in het spoelschiereiland wat tussen de woonkamer en de keuken aanwezig is. Aan de zijde van de woonkamer is een barretje gerealiseerd.
De keukeninrichting is donker van kleur en is voorzien van een kunststof aanrechtblad met de uitstraling van hout.

De grote bergkast die zich onder de trap bevindt, bereikt u vanuit de keuken. Deze bergkast bevindt zich twee traptreden lager dan de begane grond vloer.

Overdekt terras
Vanuit de keuken heeft u toegang tot een royaal overdekt terras en de tuin. Dit overdekt terras is voorzien van lichtdoorlatende platen.

1e verdieping
Via de trapopgang in de hal bereikt u de overloop op de 1e verdieping. Hier bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer. De overloop is voorzien van een laminaatvloer en gestuukte wanden.

Slaapkamers
De slaapkamers zijn respectievelijk 2.95 x 2.55 meter, 3.55 x 3.55 meter en
2.85 x 3.55 meter groot. Er zijn laminaatvloeren aanwezig en de wanden zijn gestuukt. Op iedere slaapkamer is een groot raam aanwezig.

Badkamer
Deze badkamer is in 2012 vernieuwd en vergroot. Wanden zijn plafondhoog betegeld met lichte wandtegels terwijl op de vloer grijze tegels liggen. Er zijn een zwevend toilet, een douche met thermostaatkraan en een vaste wastafel met onder- en bovenkast aanwezig.
In deze badkamer vindt u ook de aansluitingen voor de wasmachine.

2e verdieping
De tweede verdieping bereikt u via een vlizotrap vanuit de overloop. Hier bevindt zich de cv-ketel van het merk Nefit (bouwjaar 2012) en er is een dakraam aanwezig.

TUIN
De tuin is circa 23 meter diep en is van de buurpercelen gescheiden door een betonnen erfafscheiding en deels door een erfafscheiding van hout.

Via een betegeld pad bereikt u een met pannen gedekte stenen tuinberging. Tegen deze berging bevindt zich een 2e half open houten tuinberging. De poort achter in de tuin geeft toegang tot het buurpad.

AANVULLENDE INFORMATIE
– Deze woning werd oorspronkelijk gebouwd in 1965.
– In 2014 werd het dak vernieuwd waarbij ook isolatie is toegepast.
– Er is deels dubbele beglazing aanwezig.
– Bergopwaarts, eigenaar van deze woning werkt met vaste notariskantoren. U kunt kiezen voor notariskantoor Kessels, Hannelie Jagtenberg Notariaat Deurne of Gerrits & van Gulick Notarissen te Deurne.
– In de koopovereenkomst wordt opgenomen dat u de woning koopt ten behoeve van eigen bewoning/gebruik. Verhuur is niet toegestaan.

LOCATIE
Deze woning is gelegen aan een brede woonstraat. Op korte afstand van de woning bevindt zich een plantsoen met speeltoestellen. Een basisschool ligt op loopafstand.

Locatie: