Vlas 36 Asten

Specificaties:

Verkocht: € 687.000 k.k.


  • Woonoppervlakte: 240 m2
  • Perceeloppervlakte: 634 m2
  • Inhoud: 1170 m3
  • Bouwjaar: 2013

‹ Terug naar het volledige aanbod

Omschrijving:

Deze ruime vrijstaande woning met garage is tot in de kleinste details afgewerkt, vrijwel nieuw en prachtig gelegen.
Deze in 2013 gebouwde woning heeft een hele mooie lichtinval en is bijzonder ruim. Op de begane grond bevinden zich o.a. een woonkamer, een grote leefkeuken, een kantoorruimte en een wasruimte. Op de eerste en tweede verdieping zijn in totaal 5 ruime slaapkamers aanwezig.
De woonkamer is erg sfeervol. De grote leefkeuken is op de tuin georiënteerd en is voorzien van een prachtige keuken met kook/spoeleiland. De badkamer is luxe uitgevoerd. Vanuit de woning heeft u rechtstreeks toegang tot de royale garage met puntdak. De tuin is mooi breed en diep en biedt veel privacy.
Deze woning ligt aan een zeer rustige straat in de mooie wijk Loverbosch ten midden van vrijstaande woningen. De wijk heeft een frisse en nieuwe uitstraling en is bijzonder kindvriendelijk.

INDELING
Begane grond
De voordeur van de woning geeft toegang tot een royale hal met grijze tegelvloer en gestuukte wanden. In de hal bevindt zich de meterkast en de extra brede dichte eiken houten trap voorzien van sfeervolle trapverlichting die automatisch inschakelt. Via een hoge paneeldeur heeft u toegang tot de leefkeuken.

Keuken
Deze woning heeft een prachtige leefkeuken die volledig op de tuin georiënteerd is. Er is een groot hoekraam (met electrische bedienbare zonnescreens) aanwezig en er zijn openslaande tuindeuren die ook vrijwel volledig uit glas bestaan. De lichtinval is erg mooi.

De keukeninrichting bestaat uit een groot kook/spoeleiland met composiet blad met daarachter een massief houten kastenwand. In het eiland bevinden zich een spoelbak en een 5-pits gaskookplaat met wokbrander. Er zijn kasten en lades voor voorraad en servies. Aan het aanrechtblad kunnen twee krukken worden geplaatst. Het ruime aanrechtblad geeft u alle ruimte om de heerlijkste gerechten te kunnen bereiden.

In de grote kastenwand bevinden zich de overige apparaten. Hier vindt u een magnetron/oven en een hetelucht/stoomoven, een vaatwasser en een koelkast met vitafreshlade. Het hout van deze achterwand steekt mooi af bij de lichte kleuren van de muren.

In deze keuken is voldoende ruimte om een gezellig grote eettafel te kunnen plaatsen.

De tegelvloer die u aantrof in de hal is doorgelegd in de leefkeuken. De wanden zijn gestuukt en in een lichte tint geschilderd. Er zijn hoge plinten aanwezig en tussen de wanden en het plafond zijn mooie strakke stuuklijsten aangebracht. In het plafond zijn spots aanwezig. Uiteraard ligt er vloerverwarming onder de tegels.

Vanuit de keuken heeft u via paneeldeuren toegang tot de kantoorruimte, de woonkamer, een portaal en een grote voorraadkast.
De voorraadkast bevindt zich onder de trap, is twee treden diep en volledig betegeld. Hier bevindt zich de waterontharder.

Kantoor / hobbyruimte
De kantoor / hobbyruimte ligt aan de straatzijde van de woning en heeft twee grote ramen. De wanden zijn gestuukt en de tegelvloer met vloerverwarming is ook hier doorgelegd. Er is een op maat gemaakte kastenwand aanwezig. Het is een heerlijke werkplek of een fijne speelkamer voor kinderen.

Woonkamer
Via mooie ensuite deuren met glas-in-lood, kan de keuken van de woonkamer worden gescheiden. In deze woonkamer ligt een eiken lamelparket waaronder ook vloerverwarming aanwezig is.
Via de erker aan de voorzijde heeft u zicht op de rustige woonstraat. Een extra raam bevindt zich in de zijgevel. De erker en het zijraam zijn net als alle overige ramen voorzien van bovenlichten die zeker bijdragen aan de fijne sfeer in de woning en de mooie uitstraling aan de buitenzijde.
De aanwezige houtkachel wordt door de eigenaren meegenomen, maar mocht u zelf een houtkachel willen plaatsen dan is dat eenvoudig te realiseren. Geeft u de voorkeur aan een gashaard, ook dat kan. Er is een gasaansluiting aanwezig.

De wanden en het plafond zijn gestuukt. De wanden zijn voorzien van hoge plinten, tussen de wanden en het plafond zijn sierlijsten aanwezig. In het plafond zijn spotjes geïntegreerd.

Portaal
Dit portaal doet tevens dienst als achteringang. Er is een mooie ingebouwde garderobekast aanwezig met schoenenplanken en extra bergvakken met mandjes. Een extra kapstok bevindt zich onder het raam.
Ook hier is de tegelvloer met vloerverwarming aanwezig en zijn de wanden gestuukt.

Dit portaal geeft toegang tot de keuken, de bijkeuken, het toilet en de garage.

Toilet
In deze toiletruimte bevindt zich een toilet, een urinoir en een fonteintje. De wanden zijn plafondhoog betegeld met grote witte tegels. De achterwand van het urinoir en toilet is voorzien van een grijze tegel die qua kleur aansluit bij de aanwezige tegelvloer.

Bijkeuken
Hier bevinden zich de aansluitingen voor wasmachine en droger. Deze apparaten kunnen op hoogte worden geplaatst, waaronder ruimte is voor wasmanden.
Er zijn enkele bergkasten aanwezig en er zijn diverse legplanken. De vloer is betegeld, de wanden zijn gestuukt. Een raam zorgt voor voldoende lichtinval en ventilatiemogelijkheden. Verder is deze ruimte voorbereid als mogelijke doucheruimte voor in de toekomst.

Garage
De garage heeft de riante afmeting van circa 7.50 x 5.90 meter en is rechtstreeks vanuit de woning te bereiken. De wanden zijn uitgevoerd in betonsteen en er ligt een tegelvloer waaronder vloerverwarming aanwezig is. Er is koud en warmwater aanwezig.
Uiteraard is de garage in spouw gebouwd en net als de woning uitstekend geïsoleerd. De garagedeur is automatisch te bedienen en naast deze deur bevindt zich een extra loopdeur. Een tweede deur geeft toegang tot de tuin.
Er zijn drie ramen aanwezig en ook in de loopdeuren zijn ruiten aanwezig waardoor overdag de lichtinval gewaarborgd is.

De inrit voor de garage is beklinkerd en biedt voldoende ruimte om drie auto’s te kunnen plaatsen. Een elektrisch te bedienen, extra stevige houten trap geeft
toegang tot de zolderruimte die zich boven de garage bevindt. Het is een grote bergzolder die in de punt circa 2.50 meter hoog is.
U loopt er over een houten vloer en kijkt er tegen de isolatieplaten. Hier bevindt zich de omvormer voor de zonnepanelen. Er liggen 14 zonnepanelen op het dak. Deze zonnepanelen zijn in februari 2020 geplaatst.

1e verdieping
Via de eiken houten trap heeft u toegang tot de overloop op de 1e verdieping. De overloop is ruim en er is een groot raam aanwezig. Op de vloer ligt laminaat met de uitstraling van hout, plafond en wanden zijn gestuukt en er zijn hoge plinten. Paneeldeuren geven toegang tot drie slaapkamers en een badkamer.

Slaapkamer 1
Deze slaapkamer heeft een afmeting van circa 5.30 x 3.73 meter en ligt aan de tuinzijde van de woning. Er is een groot raam aanwezig waarvoor een ingebouwd elektrisch bedienbaar rolluik aanwezig is. Op de vloer ligt behaaglijk tapijt. De wanden zijn gestuukt. Een deur geeft toegang tot een grote inloopkast met schappen en legplanken. Ook hier ligt het tapijt en zijn de wanden gestuukt.

Slaapkamer 2 en 3
Deze fijne kinderkamers zijn respectievelijk circa 3.70 x 4.70 en circa 2.80 x 3.60 meter groot en daarmee heerlijk ruim. Beide kamers hebben een dubbel raam waarvoor elektrisch bedienbare rolluiken aanwezig zijn. De wanden zijn gestuukt en er ligt een laminaatvloer. Het zijn prettig lichte kamers die voldoende groot zijn om desgewenst een bed, een kast en een bureau te kunnen plaatsen.

Badkamer
In deze ruime badkamer vindt u een ligbad, een inloopdouche, een zwevend toilet en een dubbele vaste wastafel. De dubbele vaste wastafel is in een badmeubel geplaatst, waarboven een grote verwarmbare spiegel aanwezig.
Een extra kast bevindt zich tegen de wand en is net als het badmeubel, uitgevoerd in hout. Een designradiator completeert het geheel.
De wanden zijn plafondhoog betegeld en in het gestuukte plafond zijn spots aanwezig. Op de vloer liggen grijze tegels waaronder vloerverwarming aanwezig is. In de kamerbrede dakkapel zijn twee dubbele ramen aanwezig waarin mat glas is geplaatst. Deze ruimte kan mechanisch en op een natuurlijke wijze geventileerd worden.

2e verdieping
Via een eiken houtentrap met open traptreden heeft u toegang tot de overloop op de 2e verdieping. Op deze verdieping ligt dezelfde laminaatvloer als ook op de 1e verdieping ligt. De wanden en het plafond zijn gestuukt. Vanuit deze overloop heeft u toegang tot 2 slaapkamers en de technische ruimte.

Technische ruimte
Hier bevindt zich de cv-ketel en de wtw-unit.

Slaapkamers
Ook deze slaapkamers zijn bijzonder ruim. De laminaatvloer is hier doorgelegd, de wanden zijn gestuukt en op kleur geschilderd. U kijkt er tegen de keurig lichte isolatieplaten van het dak. Beide kamers hebben een raam in de zijgevel wat zorgt voor een natuurlijke lichtval. Op een van beide kamers zou u eventueel ook wasmachine en droger kunnen plaatsen. Hier zijn aansluitingen aanwezig.

TUIN
De tuin is op het zuiden georiënteerd en circa 17 meter breed en 15 meter diep. Het is een van de grotere percelen binnen plan Loverbosch en u heeft er veel privacy. De tuin is mooi aangelegd. De openslaande tuindeuren in de keuken geven toegang tot een groot verhard terras. Een tweede terras bevindt zich achter in de tuin. Om dit tweede terras is een houten pergola geplaatst met schaduwdoek. Dit is een heerlijke plek ook op warme zomerse dagen.

De tuin is grotendeels voorzien van een grasmat met langs de perceelsgrenzen plantenborders. De erfafscheidingen bestaan uit een hekwerk met een hedera begroeiing. De woning die aan deze tuin grenst is grotendeels 1 bouwlaag waardoor u ook nauwelijks tegen bebouwing aankijkt. Een beklinkerd pad leidt naar een poort die toegang geeft tot de voortuin. Een tweede poort bevindt zich aan de achterzijde. Via deze poort bereikt u de parkeerstraat.

De voortuin is van de weg gescheiden door middel van een haag en mooi aangelegd met gras en vaste beplanting.
Zowel in de voor als in de achtertuin zijn een beregeningsinstallatie en diverse buitenkranen aanwezig.

AANVULLENDE INFORMATIE
Deze woning is gebouwd in 2012/2013 en uiteraard uitstekend geïsoleerd.
Het is een bijzonder mooi gebouwde woning. De woning heeft handvorm bakstenen waarbij contrasterende voegen zijn aangebracht. Rondom de voordeur is een hardstenen omlijsting aanwezig en ook de vensterbanken zijn uitgevoerd in hardsteen. De deuren en de aftimmering rondom de erker zijn van hardhout terwijl de ramen en ook de goten van onderhoudsvriendelijk kunststof zijn. Er zijn zinken hemelwaterafvoeren aanwezig.
In 2019 is de woning aan de buitenzijde geschilderd.

De volledige begane grond (inclusief de garage) en de badkamer zijn voorzien van vloerverwarming. Deze vloerverwarming dient als hoofdverwarming waardoor radiatoren overbodig zijn.
Voor alle slaapkamer ramen op de eerste verdieping zijn ingebouwde rolluiken aanwezig.

WAT DEZE WONING SPECIAAL MAAKT
Dit is een woning die pas enkele jaren geleden werd gebouwd. Alles is zo goed als nieuw en compleet afgewerkt. De woning is uitstekend geïsoleerd en er zijn hoogwaardige materialen gebruikt. De royale leefkeuken is zo gelegen dat u kunt genieten van de ochtendzon. En van achter het kookeiland heeft u een doorkijk naar de tuin aan weerszijden van de woning. De woning heeft een mooie brede en diepe tuin die op het zuiden gelegen is. De garage is erg ruim en op inrit is voldoende ruimte om meerdere auto’s te kunnen plaatsen op eigen terrein.

LOCATIE
Deze woning is gelegen aan de rand van Asten in een jonge en kindvriendelijke wijk “Loverbosch”. Loverbosch kenmerkt zich door de autoluwe woonstraten en de groene haagjes aan zowel de voorzijde als aan de achterzijde van de woningen.

In de woonstraat waarin deze woning ligt, staan veelal vrijstaande woningen met een parkeerstrook voor bezoekers. Uw eigen auto’s kunt u voor de garage aan de achterzijde van de woning plaatsen.

Achter de woning ligt een pleintje. Alle omliggende woningen hebben er een garage of een carport die uitkomt op dit pleintje. Er is een mooi speelveldje voor kinderen met speeltoestellen dat van de straat gescheiden wordt door een haagje. Ook tegen de gevels van de omliggende bebouwing zijn haagjes aanwezig waardoor de uitstraling fris en groen is. ’s Avonds wordt het plein verlicht door diverse straat lantaarns.

Verderop in de straat bevindt zich een groot speelveld met een ruim opgezette speeltuin en een voetbalveldje.

Vanuit deze woning fietst u binnen enkele minuten naar het centrum van Asten. Enkele basisscholen liggen op loopafstand net als het zwembad en de tennisbanen. De woonomgeving is rustig en groen: op korte afstand van de woning ligt Het Bos van de Toekomst, een bos met onder andere wilgen, elzen en vlieren; een heerlijke plek voor vogels en eekhoorns.

Locatie: