Vlinkert 46 Heusden

Specificaties:

Verkocht: € 345.000 k.k.


  • Woonoppervlakte: 120 m2
  • Perceeloppervlakte: 535 m2
  • Inhoud: 472 m3
  • Bouwjaar: 1972

‹ Terug naar het volledige aanbod

Omschrijving:

Deze vrijstaande woning is gelegen op de hoek van een rustige woonstraat met veelal vrijstaande woningen op korte afstand van het gezellige dorpshart van Heusden. De woning heeft een mooie lichte woonkamer, een leefkeuken en een royale speelkamer annex kantoorruimte op de begane grond. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer aanwezig. De tweede verdieping bereikt u via een vlizotrap en kan worden gebruikt als bergzolder.
De tuin is mooi afgescheiden en biedt veel privacy. Er zijn een in spouw gebouwde garage, een overdekte terras en een houten tuinberging aanwezig. Aan de straatzijde zijn diverse parkeerplaatsen gerealiseerd waardoor u de mogelijkheid heeft om 4 tot 5 auto’s op eigen grond te plaatsen.

INDELING
Begane grond
De voordeur geeft u toegang tot de lichte hal. Hier vindt u de meterkast en de trapopgang naar de 1e verdieping waaronder een kast aanwezig is. De hal is voorzien van een tegelvloer, granol wanden en een gestuukt plafond. Vanuit de hal heeft u toegang tot het toilet, de woonkamer en de keuken.

Toilet
De toiletruimte is volledig betegeld met lichte wandtegels. Ook het sanitair is licht van kleur en bestaat uit een toilet met fontein. Via het aanwezig raam is deze ruimte op een natuurlijke wijze te ventileren.

Woonkamer
Deze ruime L-vormige woonkamer heeft een prachtige lichtinval door de aanwezige grote ramen; via het raam in de voorgevel kijkt u mooi uit over de straat, het raam in de achtergevel biedt zicht op de verzorgde achtertuin en er is een extra raam aanwezig in de zijgevel. In deze woonkamer ligt een tegelvloer. De wanden zijn uitgevoerd in spachtelputz en het plafond is gestuukt. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de hal en tot de keuken.

Keuken
Zowel vanuit de woonkamer als ook vanuit de hal heeft u toegang tot deze keuken die zich centraal in de woning bevindt.
De aanwezige keukeninrichting is in een U-opstelling geplaatst en heeft eiken fronten. De achterwand en het aanrechtblad zijn betegeld. Geïntegreerd zijn een 4-pits inductie kookplaat, een afzuigkap, vaatwasser, koelkast en oven. Boven het aanrecht bevindt zich een groot raam, van waaruit u uitkijkt op de tuin naast de woning. U heeft de mogelijkheid om een gezellige keukentafel te plaatsen.

Speelkamer / kantoor
Vanuit de keuken heeft u toegang tot deze extra kamer op de begane grond die natuurlijk voor velerlei doeleinden gebruikt kan worden. Het is een prachtige speelkamer voor de kinderen, een hobbyruimte of fijne thuiswerkplek.
Er is een praktische kastenwand aanwezig.
De tegelvloer die u aantrof in de woonkamer en keuken is ook aanwezig in deze ruimte. De wanden zijn uitgevoerd in schoonmetselwerk en in een lichte kleur geschilderd. Een van de wanden is met hout bekleed. Er zijn drie mooie grote ramen aanwezig waardoor ook hier de lichtinval uitstekend is. Vanuit deze kamer heeft u toegang tot de achtertuin.

1e verdieping
Via de met tapijt beklede trap in de hal bereikt u de overloop op de eerste verdieping. Van hieruit heeft u toegang tot de badkamer en tot drie slaapkamers. De vloer op de overloop is bekleed met vloerbedekking en de wanden zijn voorzien van granol. Er bevindt zich een raam in de zijgevel.

Badkamer
De badkamer is geheel betegeld. Er is een douche, een toilet (duoblok) en een vaste wastafel. Deze wastafel is in een badmeubel geplaatst en er is een planchet met spiegel. Hier vindt u ook de aansluitingen voor de wasmachine en droger.
Er is een raam aanwezig waardoor deze badkamer op een natuurlijke wijze geventileerd kan worden.

Slaapkamer 1
Deze slaapkamer is gelegen aan de straatzijde van de woning en heeft een afmeting van circa. 4.47 x 3.30 meter. Het is een ruime kamer waarin twee ingebouwde kasten aanwezig zijn. De wanden zijn voorzien van spachtelputz en er ligt een vloerzeil.

Slaapkamer 2
Deze kamer is circa 3.00 m. x 3.85 meter groot. Er is een groot raam aanwezig en er is een vaste kast. Op de vloer ligt vloerzeil, de wanden zijn voorzien van spachtelputz. Er is meer dan voldoende ruimte voor een bed, een bureau en (desgewenst) een extra kast.

Slaapkamer 3
Deze slaapkamer is evenals slaapkamer 2 gelegen aan de tuinzijde van de woning. Deze kamer heeft een afmeting van ca. 3.00 m. x 4,33 m. Ook hier ligt een onderhoudsvriendelijk vloerzeil en zijn de wanden voorzien van spachtelputz. Via een deur heeft u toegang tot het platte dak en er is een vaste kast aanwezig.

2e verdieping
Via een vlizotrap is de 2e verdieping te bereiken.
Hier vindt u een keurige bergzolder met vloerzeil en twee dakramen.
Tegen het dak is tempex aangebracht.

TUIN
Direct grenzend aan de achtergevel bevindt zich een groot terras. Hier kunt u al vroeg in het voorjaar van de eerste zon genieten; dit terras ligt op het zuiden en wordt van de wind beschut door enerzijds de muur van de uitbouw en anderzijds door de erfafscheiding die hier bestaat uit houtenkozijnen met glas.

Via een verhard pad heeft u toegang tot de garage, een royaal overdekt terras en een houten tuinberging.
De achtertuin en de zij-tuin zijn grotendeels voorzien van een gazon. Langs dit gazon zijn perkjes met planten aanwezig.
De erfafscheiding tussen deze woning en het buurperceel bestaat uit een mooie groene haag.
De erfafscheiding aan de straatzijde bestaat uit een gemetselde muur. De strook grond achter deze muur is ingericht als parkeerplaats. Hier kunt u meerdere auto’s op eigen grond parkeren.

Tuinberging
De tuinberging is van hout en is verhard met betontegels. Er zijn diverse ramen aanwezig. Het is een ideale bergruimte voor tuingereedschap en fietsen.

Overdekt terras
Tussen de garage en de houten berging is een overdekt terras aanwezig. Hier kunt u heerlijk zitten met uitzicht op de tuin en het huis.

Garage
Deze ruime garage heeft een afmeting van circa 6.45 x 3.95 meter. De garage is opgetrokken in spouw en voorzien van een betonvloer waarop vloerbedekking is gelegd. Er is een gasgevelkachel en een kitchenette aanwezig waardoor deze ruimte ook te gebruiken is als hobbyruimte of chillruimte.
Vanuit de tuin bereikt u deze garage via een loopdeur, in de gevel aan de straatzijde bevindt zich een rolpoort.

AANVULLENDE INFORMATIE
– Deze uitstekend onderhouden woning werd gebouwd in 1972 en vergroot in 1978. Het platdak van deze aanbouw werd in 2012 vervangen.
– In 2000 werd het tuinhuisje en het overdekte terras gerealiseerd en de badkamer vervangen.
– Het dak is geïsoleerd middels tempex en er is dubbele beglazing aanwezig.

WAT DEZE WONING SPECIAAL MAAKT
Dit is een bijzonder goed onderhouden woning met een efficiënte indeling. De lichtinval is uitstekend en de kamers hebben mooie afmetingen. De zuid ligging van de tuin is, zeker in het voor- en najaar, erg prettig. Er is een grote garage die in spouw is gebouwd en de die al diverse voorzieningen heeft waardoor deze ook als hobbyruimte te gebruiken. Kortom een woning met veel mogelijkheden.

LOCATIE
De Vlinkert is een rustige woonstraat in de gezellige woonkern Heusden.
Vanuit de woning bent u binnen enkele minuten op het centrale dorpsplein. Zoekt u echter rust en ruimte: na 100 meter loopt u vanuit de woning het buitengebied in.
Een prachtige 9 en 18 holes golfbaan vindt u op slechts enkele kilometers afstand.

Locatie: