Voordeldonk 16 Asten

Specificaties:

Verkocht onder voorbehoud: € 295.000 k.k.


  • Woonoppervlakte: 165 m2
  • Perceeloppervlakte: 228 m2
  • Inhoud: 730 m3
  • Bouwjaar: 1986

‹ Terug naar het volledige aanbod

Omschrijving:

Dit is een verrassend ruime halfvrijstaande woning met een erg leuke indeling. De voormalige garage is deels omgebouwd tot hobbyruimte en er is een grote kelder onder de woning. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een keuken met eethoek, de woonkamer ligt circa 1 meter lager op tuinniveau. Deze woonkamer werd in 1998 vergroot met een serre. Op de eerste verdieping zijn twee ruime slaapkamers, een hobbyruimte en een badkamer. Op de tweede verdieping vindt u een derde slaapkamer. De tuin is op het zuiden gelegen en mooi aangelegd.

INDELING
Begane grond
De voordeur geeft toegang tot een hal met tegelvloer en gestuukte wanden. Hier vindt u de meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping en er is voldoende ruimte voor een kapstok. Vanuit de hal heeft u toegang tot het toilet en de keuken.

Toilet
De toiletruimte is deels betegeld met daarboven spuitwerk. Op de vloer liggen tegels. U vindt er een zwevend toilet met fontein. Het toilet is te ventileren middels mechanische ventilatie.

Keuken
De keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning en bestaat uit twee delen die tegenover elkaar zijn geplaatst. Het kookgedeelte bevindt zich tegen de wand met de hal. Hier vindt u een 4-pitsgasfornuis met afzuigkap, een magnetron/oven en een koelkast.
Het spoelgedeelte bevindt zich in het tegenoverliggend gedeelte. Hier is ook de vaatwasser aanwezig. De keukeninrichting is uitgevoerd in MDF. Er is een royaal werkblad aanwezig en er is veel bergruimte. De vloer is betegeld en ook de achterwand van het keukenblok is voorzien van tegels.

Eet/ontbijthoek
Nabij de keuken bevindt zich een gezellige eethoek, voorzien van een kastenwand en hoekbank. De hoekbank en de tafel zijn op maat gemaakt en blijven in de woning achter.

Woonkamer
De woonkamer ligt circa 1 meter lager dan de keuken. U bereikt de woonkamer via een trapje waarlangs een kastenwand geplaatst is. De woonkamer is voorzien van een houtenvloer en gestuukte wanden. In 1998 werd de woning vergroot met een royale serre die grotendeels uit glas bestaat en voorzien is van een licht doorlatende dak. De lichtinval is uitstekend.

Vanuit deze serre heeft u via openslaande tuindeuren rechtstreeks toegang tot de tuin. De deur naast de trap geeft toegang tot de kelder.

Kelder
Onder een groot gedeelte van de woning bevindt zich een kelderruimte die uit twee delen bestaat. U kunt de kelder bereiken via de woonkamer en vanuit de tuin. Via een tussendeur kunt van vanuit het ene deel naar het andere gedeelte.

Een gedeelte wordt gebruikt als provisieruimte het andere deel wordt gebruikt als opslagruimte voor o.a. tuingereedschap.

Hobbykamer
De oorspronkelijke garage kan worden bereikt via een portaal en is gesplitst in een hobbyruimte en een berging. Dit is een ideale speelkamer of chillruimte voor kinderen. Er ligt een laminaatvloer, de kalkzandsteenwanden zijn geschilderd en er is een systeemplafond aanwezig. De garagedeur is vervangen door twee openslaande deuren waarin ramen aanwezig zijn.

Berging
Vanuit de hobbyruimte heeft u toegang tot de fietsenberging. Deze berging is voorzien van een betonvloer en systeemplafond en er is een deur die toegang geeft tot de tuin.

1e verdieping
Via de met tapijt beklede trapopgang in de hal bereikt u de overloop op de eerste verdieping. Van hieruit heeft u toegang tot twee ruime slaapkamers, een badkamer en een hobbyruimte die zich boven de oorspronkelijke garage bevindt.
Op de overloop ligt een laminaatvloer, de wanden zijn gestuukt.

Slaapkamer voorzijde
De slaapkamer aan de voorzijde van de woning heeft een afmeting van ca. 4.25 m. x 2.90 m. Er is een groot raam aanwezig waardoor het een prettig lichte kamer is.
Er is voldoende ruimte voor het plaatsen van een linnenkast en een tweepersoonsbed.

Badkamer
Deze moderne badkamer is omstreeks 2009 gerenoveerd. De wanden zijn volledig betegeld met lichte wandtegels, op de vloer liggen bruine tegels. In de badkamer bevinden zich een ligbad met handdouche, een badmeubel met vaste wastafel, een zwevend toilet en een douche met glazen douchescherm en douchebak. De douche en het ligbad zijn voorzien van thermostaatkranen. Boven de wastafel bevindt zich een spiegelkast. De badkamer is te ventileren middels mechanische ventilatie en er is electrische vloerverwarming.

Slaapkamer tuinzijde
De slaapkamer aan de tuinzijde van de woning heeft een afmeting van ca. 4.00 m. x 4.30 m. Er ligt een laminaatvloer en de wanden en het plafond zijn gestuukt. Er is een grote, kamerbrede schuifkast aanwezig.

Hobbyruimte / wasruimte boven garage
Via de overloop heeft u toegang tot de hobbyruimte boven de garage die een traptrede lager ligt. Er zijn ramen aanwezig in de voor- en achtergevel. Op de vloer ligt vloerbedekking en u kijkt er tegen de isolatieplaten.
Op deze kamer bevinden zich aansluitingen t.b.v. wasmachine en droger.

2e verdieping
Via de trap op de eerste verdieping bereikt u de overloop op deze ruime tweede verdieping. De overloop is voorzien van een laminaatvloer en fijn schuurwerk wanden. Deze verdieping is in 1997 vergroot met een ruime dakkapel waardoor er nu op de overloop een studiehoek kan worden ingericht. Vanuit deze overloop heeft u toegang tot een slaapkamer en tot de technische ruimte

Slaapkamer
De dakkapel die u aantrof op de overloop loopt door in deze kamer. Er is een prachtige extra slaapkamer aanwezig. Deze kamer heeft een afmeting van circa 4.30 x 3.85 m. en is voorzien van een laminaatvloer en geschilderde wanden. Onder de schuine delen van het dak zijn bergruimtes gerealiseerd.
Door de vele ramen in de dakkapel en het extra raam in de achtergevel is deze kamer bijzonder licht. Het is er erg prettig vertoeven.

Technische ruimte
Hier vindt u de geiser en de cv-ketel die in 2011 nieuw werd geplaatst.
Het betreft een heteluchtketel van het merk Brink.

TUIN
De tuin is praktisch ingedeeld. Direct grenzend aan de woning, naast de serre bevindt zich een overdekt terras. Onder de hier aanwezige vlonder vindt u de toegangsdeuren tot de kelderruimte.
De tuin is mooi afgescheiden van de naastgelegen buurpercelen door natuurlijke begroeiing. Aan de achterzijde is een erfafscheiding uitgevoerd in hout op een onderbouw van steen met stenen penanten. Aan deze achterzijde bevindt zich een poort van waaruit u toegang heeft tot het achterom pad.

AANVULLENDE INFORMATIE
– Deze woning is gebouwd in 1986. In 1997 werd de dakopbouw gerealiseerd. In 1998 is de woning vergroot met een serre.
– De woning is tijdens de bouw geïsoleerd. Dubbele beglazing is aanwezig in de woonkamer met serre, keuken en op de slaapkamers.
– Een strook grond aan de voorzijde van de woning is aangelegd als voortuin maar hoort in eigendom toe aan de gemeente Asten.

WAT DEZE WONING SPECIAAL MAAKT
Dit is een niet alledaagse en daarmee verrassende woning. Het hoogteverschil in de woonkamer maakt de woning erg speels en door de serre is deze woonkamer extra ruim en licht. Er is een grote kelder aanwezig onder de woning die van binnenuit en buitenom te bereiken is. De tuin is mooi van afmeting en goed aangelegd. De ligging is mooi: de woonstraat is breed en heeft mooie bomen en u woont er op korte afstand van het centrum.

Wat vertellen de eigenaren
“Je moet dit huis echt van binnen gezien hebben. Het is groter dan de buitenkant doet vermoeden. Iedereen die hier voor de eerst keer binnenkomt is verbaasd over de grootte. Wij hebben hier altijd heel fijn gewoond maar zijn toe aan de volgende stap in ons leven.”

LOCATIE
Deze woning is gelegen aan een brede woonstraat op circa 1 kilometer afstand van het centrum van Asten. In de omgeving liggen enkele basisscholen. De sporthal, het evenemententerrein en de tennisvelden bevinden zich ook in de nabije omgeving van deze woning. Als u van wandelen houdt: De Polderse Bossen bevinden zich op loopafstand.

Locatie: