Voordeldonk 21 Asten

Specificaties:

Verkocht: € 360.000 k.k.


  • Woonoppervlakte: 108 m2
  • Perceeloppervlakte: 365 m2
  • Inhoud: 470 m3
  • Bouwjaar: 1989

‹ Terug naar het volledige aanbod

Omschrijving:

Deze geschakelde twee-onder-een-kapwoning heeft een inpandige garage en diepe achtertuin. De woning is gelegen aan een brede woonstraat langs een van de toegangswegen naar het centrum.
De woning heeft een ruime en lichte woonkamer met openhaard. De keuken is in een hoekopstelling geplaatst. Via de bijkeuken heeft u rechtstreeks toegang tot de garage. Er zijn vier slaapkamers op de eerste verdieping en er is een vaste trap naar de 2e verdieping.
Op korte afstand van de woning bevinden zich diverse basisscholen, het evenemententerrein, het sportcentrum en de tennisvelden. Het centrum van Asten bereikt u binnen enkele minuten.

INDELING
Begane grond
De voordeur geeft toegang tot de ruime hal. Omdat in de voordeur glas is verwerkt en er langs de voordeur nog een raam aanwezig is, is de hal prettig licht. Er is voldoende ruimte voor een kapstok.
De wanden en het plafond zijn voorzien van spuitwerk.
In de hal bevindt zich de trapopgang naar de 1e verdieping en vanuit de hal heeft u toegang tot het toilet.

Toilet
In deze toiletruimte ligt een tegelvloer en de wanden zijn plafondhoog betegeld met lichtgrijze wandtegels. U vindt er een toilet en een fonteintje. Deze toiletruimte wordt mechanisch geventileerd.

Woonkamer
De woonkamer is een hele fijne leefruimte. Er zijn drie ramen in de voorgevel en er is een raam in de zijgevel waardoor de lichtinval uitstekend is.
U heeft zicht op de brede woonstraat waarlangs hoge bomen staan. In de achtergevel is een schuifpui aanwezig die vrijwel volledig uit glas bestaat. U heeft van hieruit zicht in de diepe achtertuin.
Aan de straatzijde van de woning is een openhaard aanwezig. Hier laat zich eenvoudig een zithoek inrichten. De ruimte die zich naast de keuken bevindt, is voldoende groot om een gezellige eettafel te kunnen plaatsen.
De wanden en het plafond zijn voorzien van spuitwerk.

Keuken
De keuken staat in open verbinding met de woonkamer. De kunststof keukeninrichting is in een hoekopstelling geplaatst. Het aanrechtblad is uitgevoerd in RVS en er is een afzuigkap aanwezig die op het mechanische ventilatiesysteem is aangesloten.
Via de keuken bereikt u de bijkeuken.

Bijkeuken
Hier vindt u de aansluitingen voor de wasmachine. De wanden zijn tot circa 1,50 meter hoog betegeld, waarboven spuitwerk aanwezig is. Vanuit deze bijkeuken heeft u rechtstreeks toegang tot de garage en tot de tuin.

Garage
De ruime garage heeft een stalen kantelpoort in de voorgevel en er is een loopdeur in de achtergevel die toegang geeft tot de tuin.
De vloer is uitgevoerd in beton en er is extra bergruimte in de punt van het dak wat zich boven de bijkeuken bevindt. In de garage bevindt zich de meterkast (4 groepen, 2 x aardlek, gasmeter en glasvezelaansluiting).

1e Verdieping
Via de met tapijt beklede trapopgang bereikt u de overloop op de 1e verdieping. Van hieruit heeft u toegang tot vier slaapkamers en een badkamer. De overloop is voorzien van spuitwerk wanden. Ook tegen het plafond is spuitwerk aanwezig.

Slaapkamer 1
De grootste slaapkamer bevindt zich aan de tuinzijde en heeft een vloeroppervlak van circa 5.35 x 2,73 meter. De wanden zijn voorzien van behang. Er zijn twee grote ramen en er is een kamerbrede kast met schuifpanelen. De kamer is voldoende groot om een tweepersoonsbed te kunnen plaatsen.

Slaapkamer 2 en 3
Deze slaapkamers zijn aan de straatzijde gesitueerd. Ook hier zijn de wanden voorzien van behang en is tegen het schuine gedeelte van het dak en tegen het plafond spuitwerk aangebracht. Op beide kamers is een groot raam aanwezig. De kamers zijn circa 2,20 x 4,00 en 3,05 x 4,00 meter groot. Het zijn prettige ruime en lichte kamers waar eenvoudig een kast, een bed en een bureau geplaatst kunnen worden.

Slaapkamer 4
Deze slaapkamer bevindt zich boven de garage. Er zijn twee ramen aanwezig.
U kijkt er tegen de keurige isolatieplaten.

Badkamer
De badkamer biedt ruimte aan een douche, een ligbad, een toilet en een vaste wastafel. De wanden zijn plafondhoog betegeld en in het dak is een dakraam geplaatst. De douche is voorzien van een douchescherm en boven de vaste wastafel zijn een planchet en spiegel aanwezig.

2e verdieping
Een vaste trap geeft toegang tot de tweede verdieping. De verdiepingsvloer is uitgevoerd in beton en u kijkt er tegen de witte isolatieplaten. In het dak bevindt zich een dakraam. Op de verdieping bevindt zich de ventilatiebox en de cv-ketel (Remeha Avanta bouwjaar 2017)

TUIN
De tuin die bij deze woning hoort is bijna 30 meter diep. De tuin grenst aan de tuinen van de woning die aan het Helmkruid liggen. U heeft er veel privacy. De erfafscheiding bestaat deels uit een haag en deels uit houten panelen.
Er is een vijver aanwezig en er zijn twee terrassen aangelegd.

AANVULLENDE INFORMATIE
Deze woning is gebouwd in 1988. De woning is voorzien van dak- muur en vloerisolatie en er is grotendeels dubbele beglazing aanwezig. Ook het dak en de muren van de garage zijn geïsoleerd. De kozijnen zijn uitgevoerd in hardhout.

WAT DEZE WONING SPECIAAL MAAKT
Dit is een hele fijne gezinswoning met ruime kamers en een diepe achtertuin.
Er is een bijkeuken en er is een garage die vanuit de woning rechtstreeks te bereiken is. De woning verkeert grotendeels nog in originele staat wat u de ruimte geeft om deze geheel naar eigen smaak af te werken. De ligging is uitstekend.

LOCATIE
Deze woning is gelegen aan een brede woonstraat op circa 1 kilometer afstand van het centrum van Asten. In de omgeving liggen enkele basisscholen, de sporthal, het evenemententerrein en de tennisvelden. Als u de straat oversteekt en de Holleberg inloopt, bereikt u een parkachtige omgeving die doorloopt tot aan de Bergweg. Van hieruit loopt u zo de De Polderse Bossen in.

Locatie: