Voordeldonk 62 A Asten

Specificaties:

Verkocht: € 450.000 k.k.


  • Woonoppervlakte: 120 m2
  • Perceeloppervlakte: 505 m2
  • Inhoud: 550 m3
  • Bouwjaar: 2014

‹ Terug naar het volledige aanbod

Omschrijving:

Onder architectuur gebouwde vrijstaande en levensloopbestendige woning. Deze woning is volledig op de tuin georiënteerd. Er zijn prachtige grote ramen aanwezig, waardoor de lichtinval bijzonder mooi is. De woonkamer heeft een vide die doorloopt tot de overloop op de eerste verdieping. De overloop is zo ruim dat er een groot bureau kan staan. Dit is een heerlijke werkplek waar u rustig kunt zitten en via de vide toch contact heeft met de woonkamer.
Er is een slaapkamer met badkamer op de begane grond. Op de 1e verdieping bevinden zich twee slaapkamers, een tweede badkamer en een finse sauna.
De tuin is erg mooi en toch onderhoudsvriendelijk aangelegd. Vanuit de tuin kunt u zelfs de bomen zien die in de Polderse bossen staan.

INDELING
Begane grond
De voordeur geeft toegang tot een hal met gestuukte wanden, vloerbedekking en mooie vlakke (Duropal) deuren waarvan de architraven gelijk lopen met de gestuukte wanden. Hier vindt u het toilet en de meterkast (10 groepen, een extra fornuisgroep, gas- en watermeter en glasvezelaansluiting). Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer met open keuken.

Toilet
De toiletruimte is strak gestuukt en voorzien van een zwevend toilet met fonteintje. Het sanitair is wit van kleur. Deze ruimte kan zowel mechanisch als op een natuurlijke wijze geventileerd worden.

Keuken
De keukeninrichting sluit naadloos aan bij de uitstraling van rest van de woning. Less is more: de keuken is strak vormgegeven.
Het aanrechtblad is net als de deuren uitgevoerd in Duropal en de hoekprofielen komen qua uitstraling overeen met de architraven van de deuren.
Deze keuken is voorzien van een vaatwasser, onderbouw koelkast en een oven. In het werkblad bevindt zich een spoelbak en een inductiekookplaat waarboven een afzuigkap aanwezig is.

Er is een groot raam waarlangs zich een deur bevindt die ook vrijwel volledig uit glas bestaat. Van hieruit heeft u toegang tot de zijtuin.

Vanuit de keuken heeft u toegang tot de grote provisiekast die zich onder de trap bevindt. Een tweede deur geeft toegang tot de technische ruimte annex bijkeuken.

Technische ruimte / bijkeuken
Hier vindt u de aansluitingen voor wasmachine en droger, de ventilatiebox en de gasgestookte cv-ketel (Nefit Trendline HR uit 2014). Op de vloer liggen tegels, de wanden zijn gestuukt en er is een uitstortgootsteen aanwezig.

Woonkamer
De woonkamer staat in open verbinding met de keuken. In de woonkamer ligt een prachtige grenenvloer die kops is gelegd en waaronder vloerverwarming aanwezig is. De wanden zijn vlak gestuukt en er is een prachtige Boley haard aanwezig die op hout kan worden gestookt. Het plafond is afgetimmerd met grenen schrootjes en loopt als vide door tot de overloop op de eerste verdieping.

De achtergevel bestaat volledig uit glas. Omdat deze woning hoger ligt dan de achter gelegen woningen kijkt u via dit panoramaraam niet alleen prachtig uit over uw achtertuin, maar ziet u ook de groene woonomgeving die zich achter uw tuin bevindt. Buiten dit panoramaraam is er nog een extra raam aanwezig in de zijgevel. In de tegenoverliggende gevel bevinden zich tuindeuren die toegang geven tot het terras.

Het slaapgedeelte begane grond
Het slaapgedeelte bereikt u vanuit de woonkamer en keuken. Hier vindt u een badkamer met inloopdouche en een vaste wastafel. Het douchegedeelte is plafondhoog betegeld, de overige wanden zijn vlak gestuukt. De douche is voorzien van een thermostaatkraan en boven de wastafel is een spiegel aanwezig. De ruimte kan zowel mechanisch als op een natuurlijke wijze geventileerd worden.

Slaapkamer
De aangrenzende slaapkamer is circa 3.00 x 4.23 meter groot. Wanden zijn vlak gestuukt en er ligt tapijt. Via openslaande tuindeuren heeft u vanuit hier rechtstreeks toegang tot het terras en de tuin.

1e verdieping
Via een mooie houten trapopgang heeft u vanuit de woonkamer toegang tot de overloop op de eerste verdieping.

Overloop
Op deze overloop bevindt zich een bureau met enkele onderkasten. Dit is een heerlijke werkplek: U zit er rustig, maar blijft toch in contact met de woonkamer.
Er is een groot raam in de zijgevel en er zijn twee grote dakramen waardoor het overdag prettig licht is.

Vanuit deze overloop heeft u toegang tot twee slaapkamers, een badkamer en een saunaruimte.

Slaapkamer 1
Deze slaapkamer heeft een afmeting van circa 2.63 x 2.58 meter. De wanden en het plafond zijn vlak gestuukt, op de vloer ligt tapijt.

Slaapkamer 2
Slaapkamer 2 heeft een soortgelijke afwerking als slaapkamer 1 en is 3.00 x 4.23 meter groot. Deze kamer heeft openslaande tuindeuren met zicht op de achtertuin.

Badkamer
De gastenbadkamer is voorzien van een inloopdouche met thermostaatkraan, een zwevend toilet en een vaste wastafel waarboven een spiegel aanwezig is.
De afwerking is gelijk aan die van de badkamer op de begane grond. Ook hier zijn de wanden in de inloopdouche plafondhoog betegeld, de overige wanden zijn gestuukt en er is een dakraam aanwezig.

Sauna
Uw eigen wellnessruimte thuis: deze compacte finse sauna is uitstekend geschikt voor twee personen en is binnen een mum van tijd klaar voor gebruik.

TUIN
Voortuin: De voortuin is aangelegd met vaste planten. Er is een beklinkerd pad wat toegang geeft tot de voordeur en tot twee poorten die zich aan beide zijden langs de woning bevinden. De inrit is verhard met grind en biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van meerdere auto’s.

Achtertuin: Direct grenzend aan de woning bevindt zich een royaal beklinkerd terras. Hier kunt u heerlijk beschut genieten van de middag- en avondzon. Grenzend aan het terras ligt een gazon waarlangs plantenborders aanwezig zijn.
De erfafscheiding bestaat uit een Heras hekwerk met hedera begroeiing.

De omgeving is bijzonder groen. Als u in de tuin zit, kunt u genieten van de vele vogels die in de bosrijke omgeving wonen.

AANVULLENDE INFORMATIE
Deze woning werd in 2014 gebouwd onder gebruikmaking van uitstekende materialen. De woning is hoogwaardig afgewerkt en uitstekend onderhouden.
Uiteraard is deze woning volledig geïsoleerd en daardoor energiezuinig.

WAT DEZE WONING SPECIAAL MAAKT
Dit is een woning met erg veel leuke details. Dit is een woning die compleet verrast. Badkamer en slaapkamer begane grond, twee slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping, voldoende ruimte in de berging voor een hobby en een auto en een camper kunnen eenvoudig staan op de inrit. Daarnaast: zo goed als nieuw en erg mooi gelegen.. een perfecte woning voor mensen die nu of in de toekomst gelijkvloers willen wonen.

LOCATIE
Deze woning is gelegen aan een brede woonstraat aan de rand van Asten. In de omgeving liggen hoofdzakelijk vrijstaande woning op grote percelen. Op enkele honderden meters van de woning bevinden zich de Polderse Bossen waar u heerlijk kunt wandelen. Het centrum van Asten bereikt u binnen enkele fietsminuten.

Locatie: