Voorste Heusden 10 a Heusden

Specificaties:

Verkocht: € 365.000 k.k.


  • Perceeloppervlakte: 1860 m2
  • Bouwjaar: -1

‹ Terug naar het volledige aanbod

Omschrijving:

Dit bouwperceel is gelegen aan de rand van de bebouwde kom van Heusden. In deze straat staan voornamelijk vrijstaande woningen en er liggen enkele agrarische bedrijven.
De kavel is circa 40 meter breed en circa 45 meter diep en biedt de mogelijkheid om een mooie vrijstaande woning van maximaal 1000 m3 te bouwen met een vrijstaand bijgebouw van maximaal 125 m2. Het uitoefenen van een “aan huis verbonden beroep” behoort, onder voorwaarden, tot de mogelijkheden. Dit geldt ook voor bijvoorbeeld een “bed en breakfast” en een “aan huis verbonden bedrijf”.

AANVULLENDE INFORMATIE
– Het te koop aangeboden perceel ligt grotendeels binnen bestemmingsplan “Asten, Veegplan 2017-2”.
Dit perceelgedeelte is bestemd tot “wonen-1” en “waarde archeologie 2”. De verbeelding en de regels van “wonen-1” en “archeologie 2” vindt u in de brochure die u kunt downloaden. De strook grond die naast het buurperceel (Voorste Heusden 10) ligt, ligt binnen bestemmingsplan “Buitengebied Asten 2016”. Deze strook heeft een agrarische bestemming en mag niet worden bebouwd. Ook deze verbeeld is aan de brochure toegevoegd.
Aan de toegevoegde gegevens kunt u geen rechten ontlenen jegens verkoper of makelaar. Kopers worden geadviseerd zelf contact op te nemen met de gemeente alvorens tot koop over te gaan.
– Uit het uitgevoerde bodemonderzoek blijkt dat de bodem ter plaatse van het plangebied geschikt is voor een woonfunctie met siertuin.
– Dit perceel wordt kosten koper aangeboden. U moet rekening houden met 10,4% overdrachtsbelasting.

OVER HEUSDEN
Heusden is een levendig kerkdorp gelegen op circa 3 kilometer afstand van Asten. Centraal in Heusden treft u het dorpsplein. Hier vindt u ook de plaatselijke supermarkt waar u terecht kunt voor uw dagelijkse boodschappen. Recent werd een multifunctionele accommodatie gebouwd. Hierin bevindt zich o.a. een basisschool, een kinderopvang en een peuterspeelzaal. De school voor het voortgezet onderwijs vindt u in Asten.
Heusden is vooral bekend om haar mooi en gevarieerd natuurgebied met afwisselende landschappen van agrarische vergezichten, veenmoerassen, vennen, bossen en zandruggen. Een prachtige omgeving voor fietsers, wandelaars en paardenliefhebbers. Nationaal Park de Groote Peel ligt deels op Heusdens grondgebied. Golfers kunnen hun hart ophalen op “’t Woold” een prachtige 9 en 18-holes golfbaan.
Heusden kent een rijk verenigingsleven en vooral in de zomer worden er diverse activiteiten georganiseerd. Op 3 kilometer afstand ligt Asten met haar uitgebreid winkelaanbod. Hier kunt u voor vrijwel alles terecht.
Vanuit Heusden bent u in circa 10 minuten op de Snelweg A67 (Eindhoven-Venlo) en de N266 (Helmond-Weert).

Locatie: